Добър ден колеги.Можете ли да ми дадете информация за този модел бойни пистолети.Благодаря предварително.
Browning High Power Mk. III
Browning High Power Mk. III
Изключително съм доволен като изработка и прецизност! Имам само един инцидент с него - счупи ми се пълнителя след изтрел с патрони на ППУ - Сръбските-Пръви Партизан ли какви бяха там...Дадох ги на оръжейник и след анализ се оказа че са с 30-40% повече барут
- Пишова нищо му нямаше! Изтрелял съм над 1000 патрона след това...
, kgm (1 J = 0,10197 kgm), където q е масата в килограми, V - скоростта на куршума в m/s и g - силата на земното притегляне 9,81 m/s.
FMJ - Full Metal Jacket са куршуми, изцяло облечени в метална ризница (медна или месингова). Те са куршумите на най-масово използваните патрони за граждански и армейски цели.
GD - Gold Dot - куршуми от ново поколение, със специална електрохимична повърхностна обработка. Имат висока корозионна устойчивост и при удар се разплескват звездообразно
LRN - Lead Round Nose - с оловен мек връх
JHP - Jacketed Hollow Point - облечени или полуоблечени куршуми с конусовидна кухина в челната си част
WC - Wadcutter - плосковърх оловен куршум
Glaser - специални куршуми, изградени от оловни късове в тънкостенна обшивка.
В някои случаи се срещат и означения, производни на гореизброените - например GDHP, JSP и др.
стреляха, мериха си пиш...ките...Дойде една лелка скромно скромно - извади един Макаров и им такова майката на всички - взе първо място - взе мангите и си плю на петите
После се почна една ама то аз така стрелях с такива боеприпаси...така че отиди и си вземи това което на теб ти ляга в ръката...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар