Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Ех, ако бях с патлак..."

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Ех, ако бях с патлак..."

Както и да анализираш, ще стигнеш до отдавна известното. А именно.
    Все едно е дали става дума за военни, или невоенни действия. Тези които поемат първия удар загиват, или понасят големи загуби. Ако работата е военна, задачата им е да се задържат възможно най-дълго, и да отнемат възможно най-много време на противника, и по възможност да го заставят да се развърне в основния си боен ред. Ако е невоенна, задачата им е да се скрият, и пак да губят възможно най-дълго времето на нападателите. И в двата случая така дават време на своите да разгадаят замисъла на противостоящата страна, и да предприемат адекватни действия.
    Така или иначе, някакъв шанс срещу внезапно нападение имаш, само ако ти си засадата. Тогава е въпрос доколко нападението е било внезапно, но това е друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Да, игрите са забавно нещо, подготвят те за почти всака ситуация... Играеш, анализираш, пак играеш... А на живо броим трупове - в училища, около дискотеки... Може и да ги сортираме - на една страна въоръжени, на друга без оръжие, на трета професионалисти, леко пийнали или пък съвсем трезви...
      Какви игри , колега ? Искаме да направим практически експеримент, с възможно най близки до реалността резултати относно поведението на хората при екстремно нападение, заплашващо живота им.

Имаме доброволци, ще трябва да създадем и финансираме - нелека организаця с последващо преброяване на резултатите.

Впоследствие , ще публикуваме, резултати, лични впечатления, които могат да станат изходен материал за научни и психолигически анализи.

Идеята се зароди спонтанно, но всички се отнасяме сериозно към такива идеи и винаги ги довеждаме до сериозен резултат.
      Последно редактирано от Nik Nikolov; 22-04-09, 19:43.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ако има тест, ще участвам или наблюдавам с удоволствие. Има много начини да разконцентрираш един човек.

П.П. Сега, ако се налага, може да помолим и някои колежки да се включат. Като пълноценни участници или просто като разсейващи фактори

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          ... Искаме да направим практически експеримент, с възможно най близки до реалността резултати относно поведението на хората при екстремно нападение, заплашващо живота им....
          О, ами направете го, но той ще е само теоретически, нищо повече, заслужаващо анализ и внимание, неповторим, както всяка истинска ситуация...

Коментар

Аз съм сериозно ЗА!

Коментар

Значи при руснаците тези изпълнения са с битови подбуди, а на американците обществото им е болно. Че пък се и движил с незаконен пистолет, началникът му с началник...

Коментар

А, просто в Русия някой най-после изпиратства сценария. Там новите методи за работа с народните маси се внедряват с малко закъснение.

Коментар

Ето на и руснаците не останаха назад !

http://life.ru/video/9615
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Обера го е коментирал по-горе. Пази Боже.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А па още по-горе казах, че това чака целия свят. Чудо голямо.
                      Нали всички искате демокрация и глобализация? Е, получете цветята и им се насладете. Това са даровете на най-напредничавото и цивилизовано общество, пример за подражание на всички папагали и демокрасти. Да се говори за данайците не е политкоректно.
                      Хи - хи. Историята си се повтаря понякога. Само дето няма кой да я чете.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        А па още по-горе казах, че това чака целия свят. Чудо голямо.
                        Нали всички искате демокрация и глобализация? Е, получете цветята и им се насладете. Това са даровете на най-напредничавото и цивилизовано общество, пример за подражание на всички папагали и демокрасти. Да се говори за данайците не е политкоректно.
                        Хи - хи. Историята си се повтаря понякога. Само дето няма кой да я чете.
                        Не всички, не всички. Нещем такива неща, ама нас кой ни пита. Уви дори и да имате нещо креативно за предложение, пак ще трябва да изживеем и този период на нестабилност /меко казано/

Коментар

Колеги, ако наистина има експеримент, кажете кога и къде... ако не ме вземете за участник, то поне за зрител... А опит с оръжие иначе имам...
                          [SIZE=2][I]Hechler & Koch P30
                          [/I][/SIZE]

Коментар

Тези май не бяха от най-цивилизованите и глобализирани райони на планетата, пък вижте какво правят...
                            http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2135311
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Е това вече няма общо с темата която дискутираме..., тук говорим за конкретна стрелба по конкретни цели с конкретни намерения и умисъл и дълга история преди това...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X