traktorist написа:
Наско, така и така стана дума за твоят саит, който аз лично много харесвам и от години чета.Защо не махнеш рубриката "Идиот с оръжие" http://pishtov.blogspot.com/2007/08/...26.html?Веднъж на две ракии писах там, но после се отказах да защитавам мнението си, защото реших че няма смисъл.
Надявам се си наясно, че хората на които лепваш етикета "идиот" нямат никакво отношение към оръжието и не са изкарали съответните курсове, а просто някой(режисьор или друг) им е бутнал газова или еърсофт реплика в ръцете за да позират с нея.Съответно не знаят, че трябва да си държат показалеца си на спусковата скоба.Не защитавам разните фолкзвезди, ама ми се вижда глупаво и дребнаво някой да се занимава с това как се снимат.
Според мен тази рубрика изглежда не на място в този хубав сайт и ми прилича на писана от хора имащи виртоален контакт с оръжие и като цяло водещи виртуален личен живот.
П.С.
Извинявам се за спама.
Наско, така и така стана дума за твоят саит, който аз лично много харесвам и от години чета.Защо не махнеш рубриката "Идиот с оръжие" http://pishtov.blogspot.com/2007/08/...26.html?Веднъж на две ракии писах там, но после се отказах да защитавам мнението си, защото реших че няма смисъл.
Надявам се си наясно, че хората на които лепваш етикета "идиот" нямат никакво отношение към оръжието и не са изкарали съответните курсове, а просто някой(режисьор или друг) им е бутнал газова или еърсофт реплика в ръцете за да позират с нея.Съответно не знаят, че трябва да си държат показалеца си на спусковата скоба.Не защитавам разните фолкзвезди, ама ми се вижда глупаво и дребнаво някой да се занимава с това как се снимат.
Според мен тази рубрика изглежда не на място в този хубав сайт и ми прилича на писана от хора имащи виртоален контакт с оръжие и като цяло водещи виртуален личен живот.
П.С.
Извинявам се за спама.
отначало, като информация за размисъл ще дам 2 линка:
Идиоты С Оружием - руски общ блог, в който са включени 273 автора и 339 наблюдаващи
Idiots with Guns - първоначалния сайт с това име и идея
Не е необходимо тук да цитирам Четирите правила на Джеф Купър
1. All firearms are always loaded
2. Never let the muzzle of a firearm point at anything you are not willing to destroy
3. Keep your finger off the trigger until you are ready to shoot
4. Be sure of your target and what is behind it
но, да говорим за българите - Моля за вашите коментари за:
- Има ли смисъл ние тук да се борим с Идиотите с оръжие...?
- Виртуален контакт с оръжието ли е имал Джеф Купър и важат ли неговите Правила за България...?
- имат ли право 'звездите' да дават лош пример (Стависки ви казва 'Наздраве') и глупаво и дребнаво ли е да объщаме внимание на Идиотите, щом и нашите деца го правят...?
на финала ще ви кажа, че близо от месец се колебая и все отлагам да сложа в блога си тази снимка - ако ония малоумници - 'звездите' имат виртуален контакт с оръжието ('прости им, Господи, не знаят какво правят'...),
олимпийската ни шампионка виртуалано ли цели десетките...?
в същото време пръстта й е на спусъка на боен пистолет, насочен към човек
(не може да ме убедите, че тази снимка е правена на самоснимачка)

Питам ви:
- кои могат да нарушават правилата и кои не могат и кой е виновен, когато се обърне колата (джипа)...?
- трябва ли изкуството (фотография, музика, кино...) да възпитава...?
- ако си мълчим, виждайки нередностите, по-добре ли ще стане...?
Коментар