До: .357 magnum или .44 magnum

Това си имам от две години,Таурус мод.66,4 инча,6 заряда,357 магнум.С регулируеми мерни прибори.В затворено стрелбище задължително с антифони,иначе пищиш 2 дена.Напълнен е килограм и малко,така,че тежи и иска добър колан за носене.Абсолютен аматьор съм по отношение на тези оръжия,преди това съм стрелял само с чешки "Астра",но разликата е голяма.Наистина трябва здрава ръка,но на мен ми понася.
Поздрави.

Това си имам от две години,Таурус мод.66,4 инча,6 заряда,357 магнум.С регулируеми мерни прибори.В затворено стрелбище задължително с антифони,иначе пищиш 2 дена.Напълнен е килограм и малко,така,че тежи и иска добър колан за носене.Абсолютен аматьор съм по отношение на тези оръжия,преди това съм стрелял само с чешки "Астра",но разликата е голяма.Наистина трябва здрава ръка,но на мен ми понася.
Поздрави.
В подобна ситуация сам човек единственото което може да направи е кратко забавление на някоя банда... без значение дали ползва масов боеприпас или не... и колко ще успее да изстреля... всичко друго е достойно за холивудски сценарии но на практика не работи... Това си твърдение съм готов да обясня и винаги можем да организираме демонстрация...
Коментар