Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е виждал тоя Аркус ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой да е виждал тоя Аркус ?

Преместено мнение в друга тема.
    Последно редактирано от The Back Bone; 02-04-13, 19:07. Причина: Преместено мнение в друга тема.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

За другата тема.
      Последно редактирано от davc; 02-04-13, 19:28.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Всяко оръжие си има и приемущества.http://www.youtube.com/watch?v=mr-NfNWg2ho

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
          А за меките китки вероятно трябва да се притесняват само хора със слаб хват и буквално меки китки!
          А крачетата доде ти не омекнат барем веднаж-нема хептен що да се притесняваш,че е дошел изстрелът,дето няма да се произведе.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
            А крачетата доде ти не омекнат барем веднаж-нема хептен що да се притесняваш,че е дошел изстрелът,дето няма да се произведе.
            ?????
            Омекват крачетата на мъжлета със стъклени ченета(следва и гълтане на езиче) - ама това е за друга тема!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              Не бронираните струват от порядъка на 120 00-130000,едно от момчетата което се въртеше около тези джипове се казва П.Янев още служи в армията от него знам цената,ако са ме подвели ,лъжа и вас.Някой реално знаели колко е ресурса на една цев на Аркус та сме се захванали с тая цев.Дори и 3 изстрела да е била на 94-ката на новия може да е 30 000.
              Говорим за цена в лева.Както казах базовите са по 95-100 000 лв(вероятно без ДДС) и това е цената за количеството договорено от министерски съвет.Но може и да не съм прав.Не съм запознат и с всичките видове модификации на тези машини и не зная какви суми са дадени за допълнителна комплектовка!
              Ресурса на цевта на 94-ката е близо до дадения от производителя , а за новия си прав - може да е 30 000!

Коментар

30 хил изстрела е нормално за всяка една цев.
                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X