Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой да е виждал тоя Аркус ?
Свий
X
-
От: Някой да е виждал тоя Аркус ?
Те купуват стока от нас в качеството на помощи за страни, близки до Белия домПОСЛЕДНИЯТ ПИСТОЛЕТ В ЛИСТАТА НА ЗАВОДА СЕ КАЗВА АРКУС 211, отговаря на най-новите изисквания и е дело на екипа в дружеството. Към него има вече проявен интерес от Южна Африка.Вече 20 г. изнасяме пистолети за Америка, като първият бе Аркус 94 - за гражданския пазар и за армиите.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Има заводи и заводи,приватизация и приватизация,поръчки,работа,и т.н.Също зари,веселби,обещания и оле-ле.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Ми те Арсенал като изкараха "нов" пистолет преди 5 години и кво?
Въпросният Аркус се опитаха да го пробутат още по- миналата година на БА. За съжаление обаче нито ресурса, нито технико тактическите му характеристики отговаряха на изискванията. А и не беше много евтин в интерес на истината. За 30 000 пистолета всички производители така ще смъкнат цените, че ..... пак няма да ги огрее лясковци. С боеприпасите им нещата стоят по подобен начин- правят само най простите 40х46, а 40х53 не могат да го наместят от три години. На последния търг за една братска държава Свобода - Чачак ги биха като маче у дирек.....Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеБахти и смешката. И за кои армии? За БП ясно, ОК, ама за пистолетите....и чак пък армии да въоръжават. Абе да не някой от "Арми ъф ловерс" да си е купил Аркус и те сега да си мислят, че въоръжават истинска армия?
Дай да направим друго сравнение, като например как някой от БА обяснява,че бойците по мисиите са снабдени с най-доброто то нашия ВПК ( или каквото е останало от него) по новините и разни интервюта, а в същото време, вие си знаете как се справяте на терен.
Конкретно по темата, пищака изглежда приятно, на ергономика ми бие на Щаер, по спусъка на Валтер. Ако нашите са успели да откраднат достатъчно от двете марки в посочените области, би се получило нелошо оръжие.42
Коментар
-
Нищо нямам против пистолета Аркус, рекламата ме подразни. Армии вече въоръжавали, пут*овци. От такива като тях дято въоръжават армии сме на такова дередже, знам ги аз новите супер модерни разработки за БГ арми и съм им сърбал попарата. Имам няколко държави от които произлизат истинските оръжия и играчки, това са Швейцария, Германия, Израел, САЩ и Австрия донякъде. Та изказването в реклама малко като футболните отбори - и Сливен си има футболен отбор, ама никога не играл на европейско или световно първенство, нали?
П.П. Абе нещо нета ми спира цял ден и не мога да отговарям на време, явно доставчика ми се дъни нещоIf you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Митак - дишай дълбоко. В ВП си има официален образец и той не е Аркус. В БА също тоя въпрос комай е решен.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеАбе нещо много взех да се заглеждам по Швейцарско-немската продукция..... Ъ в БА как е решен въпроса?Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеНищо нямам против пистолета Аркус, рекламата ме подразни. Армии вече въоръжавали, пут*овци. От такива като тях дято въоръжават армии сме на такова дередже, знам ги аз новите супер модерни разработки за БГ арми и съм им с...
п.п.тия дето носеха чорбата и раздаваха партенките винаги са носели някакви никелажи,но поне не ги беше срам да им изпилват мушките.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеЕ те това е ребус за неначинаещи-хем държавата не пречи,хем всички те плюят,хем нямаш неизплатени заплати,хем пак всички тези драпат като котка в улук да те купят,ма преди това да не продаваш(или поне не сам), и ако може да си на загуба.А там разни служби и тиловаци винаги са били снаряжавани като героя на Флеминг.
п.п.тия дето носеха чорбата и раздаваха партенките винаги са носели някакви никелажи,но поне не ги беше срам да им изпилват мушките.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
Коментар
-
Ребусът не е мой,просто фалитът и непреченето на държавата са свързани и нямат нищо общо с иновациите.БАН и бая други предлагат достатъчно такива,някои ВТО-та работят още,ама що не се получава-не знам,не ми се и мисли,ама когато не ми се нрави отговора-типично по нашенски,ще се изокам.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеРебусът не е мой,просто фалитът и непреченето на държавата са свързани и нямат нищо общо с иновациите.БАН и бая други предлагат достатъчно такива,някои ВТО-та работят още,ама що не се получава-не знам,не ми се и мисли,ама когато не ми се нрави отговора-типично по нашенски,ще се изокам.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар