Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТЕЧКИН ??????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СТЕЧКИН ??????

Я да яха Макаровия и да са не занимаа с глупостье .
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Миналата година във ВИП-а продаваха Стечкин, скопен само на единична за 3000 лв. Иначе имам служебен, кефа на автоматична е голям.
      Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
      "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
        ...........Иначе имам служебен, кефа на автоматична е голям.
        В коя служба си, колега?!
        ПП Чудя се коя служба в България има нужда от Стечкин на въоръжение. Вече?!
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Охраната на панделата имат единброй.
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
            Я да яха Макаровия и да са не занимаа с глупостье .
            Че той Макаровия като се пилне малко и почва да стреля като Стечкин, ма мнооо бързо му свършват патроните И едно прикладче ако му измайстори.....Ето ти Стечкин
            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
              Че той Макаровия като се пилне малко и почва да стреля като Стечкин, ма мнооо бързо му свършват патроните И едно прикладче ако му измайстори.....Ето ти Стечкин
              Друг вариант е да не се пипа въобще. И като постреля повечко и не се чисти, почва да протестира на редове

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                В коя служба си, колега?!
                ПП Чудя се коя служба в България има нужда от Стечкин на въоръжение. Вече?!
                В "Службата", Колега, точно в нея! В Службата с голямо С.
                И не "вече", а "още"! Другите носят Зигове и Хеклери, ама нали аз съм пред пенсия, та друго освен Стечкин не ми дават.
                ПП. Виждам, че си от София, драсни едно ЛС. От мен пушкалото, патроните ще делим. На стрелбището.
                "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

И аз искам MG42, ама няма...

Коментар

Давам Стечкина, 5 бр. пълнители и 100 патрона за една MG 42, а ма де го картечаря? Да я трампи ...
                    И да ми изкара разрешителното ...

Коментар

Смит 357, защо не продадеш Стечкина и петте пълнителя(с патроните) на Фанфанетко, човека много иска такъв пищак,ама не знае откъде да си го купи....Пък с парите нали знаеш "Продал,пропил" или купи един як Зиг да се надуваш в "Службата" с главно "С"...

Коментар

Щото ако го продаде после ще трябва да го излежи и ще се размине и с якия Смит и със Службата с главно С ... Между другото, служебните Стечкин не са толкова редки и не са само в спец-звената.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

.....то и някой по износен Макаров може да пуца като батко си Стечкин!
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

[QUOTE=kuzdov;1823103]Щото ако го продаде после ще трябва да го излежи и ще се размине и с якия Смит и със Службата с главно С ... Между другото, служебните Стечкин не са толкова редки и не са само в спец-звената.[/QUOTE

Напълно си прав! И нали си чакам пенсийката, та си трайкам, подпуквам си на стрелбището и с търговия не се занимавам!
                            ПП. То май си ми е наследствено - баща ми цял живот продаваше един петромакс, че много се търсели, но още му седи в мазето.

Коментар

Абе оспамихме темата, ама тя така си и тръгна,с този въпрос "как да си купя Стечкин".....Луда работа..

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
                                Напълно си прав! И нали си чакам пенсийката, та си трайкам, подпуквам си на стрелбището и с търговия не се занимавам!
                                ПП. То май си ми е наследствено - баща ми цял живот продаваше един петромакс, че много се търсели, но още му седи в мазето.
                                Вярвай ми, ако пуснеш петромакса за продажба във форума, ще замине сигурно по-бързо от Стечкина...
                                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X