Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пистолет Аркус

Ето снимки на пораженията от потта.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:019.jpg
Прегледи:1
Размер:160.6 КБ
ID:5456254Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020.jpg
Размер:162.3 КБ
ID:5456255Натиснете снимката за да я уголемите

Име:022.jpg
Размер:97.5 КБ
ID:5456256Натиснете снимката за да я уголемите

Име:025.jpg
Размер:98.1 КБ
ID:5456257
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Хром как ти звучи? Шлайф, нанасяне на медно мокритие, върху медта никел и върху никела хром. Ще стане здраво и износоустойчиво. Наистина трябва да вземеш мерки.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Затова питах.А дали хрома няма да се подаде на корозията отдолу?
        И къде в София?
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Няма да подаде. При качествена направа няма. Шлайф до чисто и след тва трите покрития. В София със сигурност има, ама незнам къде. Питай мотористите с чопъри, те знаят.

Коментар

А колко дебело става покритието.Защото сега затворния блок леко хлопа,като за армейско оръжие,но да не дойде прекалено стегнат на релсите и да започнат задръжки.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Трябва да питаш в друг раздел на форума, със сигурност тука има специалисти. Мисля, ама само мисля че декоративното покритие от хром е до микрон, твърдото от 5-10 до 500 микрона. Ама това е някакъв мътен спомен от някъде си. Питай специалист, не искам да те заблуждавам. И не, няма да затегне.

Коментар

Търси проверен специалист, понеже по-големия майсторлък е подготовката.
                При галваничните покрития най-важен е процеса на почистване на обработваната повърхност.
                Ако това не се направи добре после става по-голям проблем.

Коментар

Рокерите трябва да знаят, нали хромират джанти, огледала, двигатели...все пак една капла за мотор е по-скъпа от един Аркус.

Коментар

Нещата отиват на пълно разглобяване.А там нещо не ми се ще всеки хром майстор да пипа.Защото УСМ е точно в болното място.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                      Споко стрелбището в Сливен за нас рабооти по всяко време, на повикване А за покритието на колегата какво ще кажеш? То там натоварване няма, така че имам едно предложение, малко грубо ама шлайф и прахово боядисване?
                      Бай Стоян май беше, ми каза, че можем да го търсим на ЖиСиЕма и ще дойде да отвори ...
                      За покритието - много зор е видял е този пистолет, вероятно Румен го е носил на голо. Аз лично бих занесъл оръжието да свалят сегашното покритие и след това в Лясковец за ново покритие. Така или иначе хрома си е по дефолт. Аз поне съм страшно доволен от служителите на Аркус - говоря за отношение.
                      42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                        Бай Стоян май беше, ми каза, че можем да го търсим на ЖиСиЕма и ще дойде да отвори ...
                        За покритието - много зор е видял е този пистолет, вероятно Румен го е носил на голо. Аз лично бих занесъл оръжието да свалят сегашното покритие и след това в Лясковец за ново покритие. Така или иначе хрома си е по дефолт. Аз поне съм страшно доволен от служителите на Аркус - говоря за отношение.
                        Тука имаме познал.Настина го нося повечето време на голо//не съм топлоустойчив//,и това му се отрази доста зле ,поне на фасона.Иначе досега настрела му е около 5000,и се справя добре.Три четири засечки и леко разсейване ,ама може и да е от това че напоследък не стрелям активно.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Това покритие се правеше в София в галванохимията на БАН но всичко ликвидираха . Покритието е на повече от 10 години и не е мръднало .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:002291868.jpg
Прегледи:7
Размер:51.5 КБ
ID:5456277Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM3216.jpg
Прегледи:5
Размер:142.7 КБ
ID:5456278
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

В Ютюб гледах един американец като реставрираше в домашни условия някакъв револвер - нанесе полимерно покритие от някакъв спрей и после го пече в обикновена фурна.
                            Преди да нанесе покритието почиства повърхността с пясъкоструен апарат.
                            Тази работилница също показва добри работи на сайта си.

Коментар

Звънни на този телефон: 0888126234, 02 9437765, 02 9437771- Любомир Анатков, Оръжейно ателие "Унио", София, ул. Николай Ракитин 19.
                              Не съм хромирал, но всичко, което съм правил при него е перфектно.
                              Последно редактирано от Георги Василев; 22-02-13, 08:07.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Нещо ми се върти в акъла Технически Университет - София. Там имаше препоодватели, които се занимават в това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X