Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пистолет Аркус
Свий
X
-
От: Пистолет Аркус
Трябва да питаш в друг раздел на форума, със сигурност тука има специалисти. Мисля, ама само мисля че декоративното покритие от хром е до микрон, твърдото от 5-10 до 500 микрона. Ама това е някакъв мътен спомен от някъде си. Питай специалист, не искам да те заблуждавам. И не, няма да затегне.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Търси проверен специалист, понеже по-големия майсторлък е подготовката.
При галваничните покрития най-важен е процеса на почистване на обработваната повърхност.
Ако това не се направи добре после става по-голям проблем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеСпоко стрелбището в Сливен за нас рабооти по всяко време, на повикванеА за покритието на колегата какво ще кажеш? То там натоварване няма, така че имам едно предложение, малко грубо ама шлайф и прахово боядисване?
...
За покритието - много зор е видял е този пистолет, вероятно Румен го е носил на голо. Аз лично бих занесъл оръжието да свалят сегашното покритие и след това в Лясковец за ново покритие. Така или иначе хрома си е по дефолт. Аз поне съм страшно доволен от служителите на Аркус - говоря за отношение.42
Коментар
-
Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеБай Стоян май беше, ми каза, че можем да го търсим на ЖиСиЕма и ще дойде да отвори...
За покритието - много зор е видял е този пистолет, вероятно Румен го е носил на голо. Аз лично бих занесъл оръжието да свалят сегашното покритие и след това в Лясковец за ново покритие. Така или иначе хрома си е по дефолт. Аз поне съм страшно доволен от служителите на Аркус - говоря за отношение.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
В Ютюб гледах един американец като реставрираше в домашни условия някакъв револвер - нанесе полимерно покритие от някакъв спрей и после го пече в обикновена фурна.
Преди да нанесе покритието почиства повърхността с пясъкоструен апарат.
Тази работилница също показва добри работи на сайта си.
Коментар
-
Звънни на този телефон: 0888126234, 02 9437765, 02 9437771- Любомир Анатков, Оръжейно ателие "Унио", София, ул. Николай Ракитин 19.
Не съм хромирал, но всичко, което съм правил при него е перфектно.Последно редактирано от Георги Василев; 22-02-13, 08:07.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар