Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Драгунов и всичко за него? + други снайпери?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Драгунов и всичко за него? + други снайпери?

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Естествено че няма автоматична.За тази работа си има ПК./въпреки
    че автоматичната е вълрос на малко работа с подходящ инструмент/.
    За взаимозаменяемост не може и дума да става поради различният
    заряд и оттук разлика в хода и изхвърляча.Но принципа е еднакъв
    с АК.Нищо по различно.Естествено че е далеч от снайпер,но за целта
    за която е създадено е добро.Заряда има силен шоков ефект/пробвал
    съм го не един път по животни/ и се съмнявам да има уцелен и оцелял
    човек.Самият факт че и днес се използва в райони като Ирак и Чечня
    и то от редовната армия говори за качествата му.
    В Ирак използват Ромак-3, ромънският вариант на СВД, който е конструктивно по-близък до АК-то ,от колкото Драгунов.

Коментар

Преди време попаднах на една статия на Роберт Атанасов http://www.album.bg/tconiotconev/ima...943332/111762/ и като я прочетох направо се попиках от смях, защото: първо това с което е стрелял стига да е то показано в статията не е СВД, а китайско изпълненине и клонинг на СВД; второ хвана да ми говори за групи от по 9 до 16 см с него на 100 метра. Лично аз след малка и скромна разходка по леко пресечен терен със СВД последно на 160 метра с едни скапани патрони направих група от 4 см и то с оптика която небеше оригинална и имаше кръст кото яко криеше целта - мишената. и стрелях с някакви скапани руски ловни патрони.

Коментар

Първоначално публикуван от ORKA_71 Преглед на мнение
        Преди време попаднах на една статия на Роберт Атанасов http://www.album.bg/tconiotconev/ima...943332/111762/ и като я прочетох направо се попиках от смях, защото: първо това с което е стрелял стига да е то показано в статията не е СВД, а китайско изпълненине и клонинг на СВД; второ хвана да ми говори за групи от по 9 до 16 см с него на 100 метра. Лично аз след малка и скромна разходка по леко пресечен терен със СВД последно на 160 метра с едни скапани патрони направих група от 4 см и то с оптика която небеше оригинална и имаше кръст кото яко криеше целта - мишената. и стрелях с някакви скапани руски ловни патрони.
        Колега,ти си моят Херой!Ам,чи де съм тръгнал и аз с таз скапана и противна Марлинка(при това-Хамериканка,за капак - ,22 кал)Сигур ша изпъкна кат свински мъ..я в кал..ама сух факт:дистанция 108 м(мерена с рулетка),идиотска китайка"ТаШко"(46 х (3-9),патронки ССІ минимаг - 10 от 10 във капачка от буркан,прав с тоягата подпряна на покрива на ВабриХта...мечтая си от малък за Драгунов!Със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от ORKA_71 Преглед на мнение
          Рекламната брошурка,,,,,,пардон списанието трябва да се запълни с нещо .....и да излезе от печат,т.е. да се продава........

Коментар

http://vbox7.com/play:bc2c193f

Коментар

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
              Може да е на 9 - то място но искам да обърнете внимание, че всички други от СВД нататък са все нови модели така, че Роберт може да се казва роберт.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X