Защото е смешно да правиш оптика с конзолно окачване над 4 см отклонение от оста на изстрела...
Кво мога да кажа. Всеки знае, че руснаците нищо не разбират. И военното производство е скапано. Не знам ако калашник с Арминиус например се тръшне от 2 метра с оптиката надолу и се фрасне на ръб точно в корекционния винт какво ще му се случи? Щото на старата даже нямаше нужда от корекций.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Я каква,интересна дискусия се е разгоряла,а аз да не съм в къщи.Значи колеги на стрелбището където бях малко мишените бяха.100м.гръдна,на 180м имаше ръстова мишена и на 250м.групова от три ръстови.И отделно на това на стрелби редовно свалях ме с копчето мишените по време на стрелба на войниците,щото иначе трябваше да стоим до "второ пришествие'а и се отчитаха резултати при съревнованието между взводовете.
Извинен си.
На никакъв не я слагам, още нямам право на нарезно.
Единия е с фрезована кутия, другия с щампована.
Стрелял съм и с двата, честно казано, не намерих разлика. Въпреки, че цивилния е с по-къса цев.
Осите се пресичат 2 пъти. За това Драгунов за лов се прострелва на 300м. Ако си на 300м център, на 100 си пак център. На 200м стреляш около 12 см долу. За калашника са съответно 70 и 200.И караш без корекций.
За изрязаната леща са търсили само правия изстрел. На нас не ни трябва.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар