Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Флоберка каква?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Флоберка каква?

Не мовеш да разбереш с гледане. Става със стрелба. Дали ще ти дадат да пробваш е друг въпрос.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
      Здравейте, някой има ли опит с Бърно1 и Бърно2?Каква е разликата и коя е по добра?
      Искам да попитам и дали някой знае нещо за флоберките Биатлон?
      Другата седмица ще ходя да разглеждам флоберки от стрелбищата на бившето ОСО.
      Имало и Тоз18,Тоз8,Аншуц и други, но за тях намерих информация в нета.
      Аз имам опит само с Бърно1 и не знам каква е разликата с двойката.
      аншуц е много точна машинка....с оптика ще е невероятна

Коментар

Вземай само с болтов затвор! По непретенциозни са към боеприпаса. Ако ще я ползваш само на стрелбище избирай масивна, тежка цев. Ако ще ходиш с пушката в гората - вземай нещо леко. Марката и модела зависят от финансите.
        Дискавъри 300 тди ръчка
        Витара тди автомат
        XT660R

Коментар

Здравейте, някой има ли опит с Бърно1 и Бърно2?Каква е разликата и коя е по добра?
          Искам да попитам и дали някой знае нещо за флоберките Биатлон?
          Другата седмица ще ходя да разглеждам флоберки от стрелбищата на бившето ОСО.
          Имало и Тоз18,Тоз8,Аншуц и други, но за тях намерих информация в нета.
          Аз имам опит само с Бърно1 и не знам каква е разликата с двойката.
          Днес порчетох цялата тема отново и видях, че на част от въпроса ми отдавна е
          отговорено.Не знам как не съм запомнил името Биатлон от поста на колегата Георги
          Василев.Вчера успях да намеря малко информация за тези пушки и реших, че ако има
          запазени Биатлон 6 пушката ще е такава.Другата алтернатива е Бърно, но само ако
          Биатлоните са много зле.
          С риск да се изкажа неподготвен, вчера прочетох в друг форум че Биатлон 6 се
          ползвали от снайперисти в Босна и Чечня.На мен ми се видя смешно, че 22кал. се
          ползва срещу хора, но ако някой знае нещо повече нека да сподели.

Коментар

Бях се зарекъл да не пиша по тази тема но не се сдържах.този който е писал за снайперисти с Биатлон,най-вероятно НИКОГА не е виждал не само такава ,а и въобще никаква.Писал съм и преди в други теми-пушките за биатлон се произвеждат с умишлено охлабени цеви.За лов не стават.Никак.Ако има ТОЗ -това е.Създадена за лов на дивеч с ценни кожи,дребен.Помисли.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Бях се зарекъл да не пиша по тази тема но не се сдържах.този който е писал за снайперисти с Биатлон,най-вероятно НИКОГА не е виждал не само такава ,а и въобще никаква.Писал съм и преди в други теми-пушките за биатлон се произвеждат с умишлено охлабени цеви.За лов не стават.Никак.Ако има ТОЗ -това е.Създадена за лов на дивеч с ценни кожи,дребен.Помисли.
              Колега, много харесвам Тоз8 но реших, че като за първа флоберка искам поне
              5зарядна.Пушката ще я ползвам за стрелба по мищени а не за лов.И тук и в другия
              форум чета за охлабени цеви и изобщо не ми е ясно какво е това.Не вярвам спортните
              пушки да са по лошо направени само за да не стават за лов.
              А за снайперистите и на мене ми се стори странно!?Никога не съм чувал снайперисти
              да ползват 22лр.(като изключим 22магнум).

Коментар

Колега, много харесвам Тоз8 но реших, че като за първа флоберка искам поне
                5зарядна.Пушката ще я ползвам за стрелба по мищени а не за лов.И тук и в другия
                форум чета за охлабени цеви и изобщо не ми е ясно какво е това.Не вярвам спортните
                пушки да са по лошо направени само за да не стават за лов.
                А за снайперистите и на мене ми се стори странно!?Никога не съм чувал снайперисти
                да ползват 22лр.(като изключим 22магнум).
                10 зарядна не ти ли харесва повече?Въобще не са лошо направени спортните.Целите са им други.За мишени ти върши работа перфектно но до там.Докато другата става за всичко.Мислете в перспектива бе хора.Да не стане така че след време да си имаш едно украшение за над камината.22лр УБИВА не разчитай на друго.И убива гадно но не и с биатлонка.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Какво са "охлабени цеви".Имам някаква елементарна представа от оръжие, но този
                  термин не съм го чувал.Ако ми го разясниш с две три думи повече ще разбера.

Коментар

Сдве думи:умишлено допусната по-голяма хлабина на цевта ,в диаметъра.Питах те 10 зарядна не ти ли харесва повече.

Коментар

Сдве думи:умишлено допусната по-голяма хлабина на цевта ,в диаметъра.Питах те 10 зарядна не ти ли харесва повече.
                      Това не прави ли пушката по малко точна?Какъв е смисълът?
                      Ясно ми е, че Тоз 8 е много добра пушка и на мен много ми харесва, но в момента не
                      искам еднозарядна.Можеби съм гледал много екшън филми.Не мога да обясня
                      решението си.
                      Поздрави.

Коментар

Трети път те питам:10 зарядна-Е те това е ТОЗ-а.

Коментар

Здравейте, днес си купих флоберка Биатлон-6 и бързам да се похваля.

Цевта е студенокована и много дебела, пушката е създадена за стрелба в зимни
                          условия.Усилието върху спусака може да се регулира.Мерникът е колиматорен и
                          въпреки, че за първи път се прицелвах с подобно нещо мисля че е доста по удобно от
                          обикновенните мерник и мушка.Имах възможност да стрелям с нея(както и с други
                          пушки) и от упор на разстояние 30метра по мишена №4 имах само десятки.Знам че
                          това е близко за флоберка, но стрелбището беше малко.Скоро ще я пробвам по по
                          далечни мишени.Прикладът е много зле и предстои шкурене и лакиране, както и
                          основно почистване на оръжието.Предварително знаех че във въпросният магазин
                          слагат запазените цеви на старите приклади, а на по хубавите приклади поставят
                          износени цеви за да могат да продадът всичко.При моята ясно се вижда че цевта е по
                          запазена от мерника и приклада.Въпреки това нямах голям избор, защото избирах само
                          между две пушки от този модел.
                          Пушката купих от стрелбището но ОСО в гр.Шумен.Най голям избор има на Тоз-8 и
                          Тоз-8М на цена 125лева, видях поне 20 такива и са доста по запазени от моята.Даже
                          стрелях с една от тях, но си харесах Биатлона.Има и еднозарядни Урал и почти нови
                          пистолети Марголин.Ако някой се интересува мога да постна телефоните на човека
                          който ги продава.
                          Поздрави.

Коментар

Давай телефона на л.с.

Коментар

Давай телефона на л.с.
                              Военнолюбец, надпреварата във въоръжаването вече не е на мода след разпада на СССР. Ако купиш Марголин, искам да пострелям с него. Страхотно балансирано и точно оръжие. Патроните са от мен.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Не самоТам виждам да се продават и някои уникални оружия и смятам да се въоръжавам до зъби

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X