Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

http://razkritia.com/%d0%b7%d0%b0%d1...%d0%b5-%d0%ba/

Убийството на Рижия също е извършено, след като той и хората му заплашили с ножове бивш полицай в комплекса „Меден рудник”. Аудито на Калоян Стоянчев настига мотоциклетиста, който е обграден от четирима души, въоръжени с ножове. При самоотбрана бившият полицай вади законно притежавания си пистолет и стреля по най-близкия мъж. Така е убит Калоян Стоянчев – Големия риж.................

Сьстояние на силно раздразнение............... е тогава кое е самоотбрана???Като почнат да те замерят с гранати ли???

Нема а се опраим...........
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      е тогава кое е самоотбрана???Като почнат да те замерят с гранати ли???

Нема а се опраим...........
      Няма такова понятие самоотбрана или самозащита в Българското законодателство,ти си виновен(бившия полицай).Верно няма да се оправим още мнооогоо години.Ще властва власта(явно,че подземната)!

Коментар

Ми няма,щото според мен другите трябва да са арестувани и да се сьдят поне за хулиганство.............нали силно са раздразнили полицая като са му скочили с ножове.Или за хулиганство сьдят ако наплюеш бабичка на спирката на рейса.

Бе................спирам по темата

КЬСМЕТ
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Ако сега бъде осъден този човек това ще поредния бг апсурд просто нямам какво да кажа,какво значи силно раздразнен,какво искат от нас всеки повярвал в себе си пишлегар да ни мачка както си иска и чак когато някои бъде наръган прострелян и тн в предсмъртна агония да може да употреби законното си оръжие по предназначение.Нямам думи живеем в сбъркано време.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Ми няма,щото според мен другите трябва да са арестувани и да се сьдят поне за хулиганство.............нали силно са раздразнили полицая като са му скочили с ножове.Или за хулиганство сьдят ако наплюеш бабичка на спирката на рейса.

Бе................спирам по темата

КЬСМЕТ
            Къкво хулиганство? Това си е опит за убийство и за това трябва да бъдат съдени !
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не живеем в сбъркано време,а в СБЪРКАНА Държава
              0887632135-Краси

Коментар

Ще изгори човекът като нищо,да знаете.Преди малко по новините никой не споменаваше неизбежната самоотбрана.Прокурорката го обвинява в "убийство в състояние на афект".И му иска 5 години.И това при сума ти свидетели.Сега е моментът Цветанов да заеме ясна позиция /както е споменал колегата в началото/.Щото на приказки - всеки може..
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

И какво се оказва в крайна сметка. Държавата създава престъпници и после ги защитава.Защото престъпника не се ражда престъпник, а той се създава от строя в който живее. И след всяко извършено престъпление на него му се затвърждава чувството за безнаказаност. Нямам думи..... Отвръщавам се от тая болна система наречена държава.....

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                    Ако сега бъде осъден този човек това ще поредния бг апсурд просто нямам какво да кажа...
                    Аз имам и мисля да се възползвам.Форума има раздел Обратна връзка с обществените институции, нека го използваме след като всички сме на едно мнение за правотата на полицая.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                      Аз имам и мисля да се възползвам.Форума има раздел Обратна връзка с обществените институции, нека го използваме след като всички сме на едно мнение за правотата на полицая.
                      Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      ... И много ми се ще съдебната система да си свърши перфектно работата без да е нужно да бъде "подтиквана"...
                      Както изглежда, нужда от подтикване ще има.
                      Министър Цветанов едва ли е минал в нелегалност за почивните дни, а реакция никаква. За сметка на това вече е поискана 5 годишна присъда, плюс никаква до момента официална информация за останалите трима.

Все пак идеята на законите са да служат на обществото. А обществото в случая е на едно мнение. Разгледах някокло форума - навсякъде реакцията е една и съща, което е показателно.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнение
                        То както е тръгнало в нашата мила Държава всеки трявба да ходи с пистолет в ръка щото боклуците са навсякъде.
                        Вече са по малко .
                        Явно е отлично оръжие Глок

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение

Нека уважаеми колеги, дадем малко време на институциите. Ще се поинтересуваме и за подробностите и прочие... И ако е необходимо случаят ще бъде пренесен в цитираният форум и там заедно ще решим какво, кога и как...
                          VPetrov.photography

Коментар

Нека се успокоим малко!Все пак е отнет човешки живот!Не може всеки,който изпадне в кофти ситуация да грабне пистолет и да убие другия!

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                              Нека се успокоим малко!Все пак е отнет човешки живот!Не може всеки,който изпадне в кофти ситуация да грабне пистолет и да убие другия!
                              Или пък,да извади нож и да ръга наред....
                              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Трябва да си изработим балансирана позиция по въпроса, след което да държим твърдо на нея.

В крайна сметка, защо един гражданин носи , законно притежавано КНО, след като не може да го използува в никакъв случай ?

Нима това не е случай на " неизбежна самоотбрана " ?

Разбира се трябват сведения - имало ли е предупредителен изстрел ?
                                Защо се е наложило да бъдат произведени три изстрела ?
                                Колко в крайна сметка са били нападателите 2 или 4 ?
                                Иззето ли е хладно оръжие от нападателите ?
                                Доколко е вярно, че е имало преследване на моториста от Аудито ?

Все неща, с които ще ни замотават, че са следствена тайна, докато отшуми напрежението.
                                Ние обаче сме търпеливи и ще изчакаме.
                                И упорити !
                                Доказвали сме го не в една акция, при намерение да отстоим гражданските си позиции.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X