Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Как да е,ето ви едно видео за доказателство,че е добре от време на време да им се налива акьл в главата,интересното е кьм края.
    http://www.youtube.com/watch?v=ojXT9-7IGZU
    Много добър пример,обаче за жалост приложим само при вас .Тук ако това се излъчи си мисля,че ще вземат най-малкото разрешителното на пича (самоуправство и т.н. закончета и разпоредби).
    Защо ли тия бабаити така изведнъж се кротнаха като видяха пистолета-може би осъзнават,че тоя може спокойно да ги гръмне някой от двамата и да получи приятелско потупване по рамото от полицията за добре свършена работа.Двама мъже нападат сам мъж и жена в безлюдна местност (много добро театро им изигра между другото )-100% съм сигурен,че нямаше да се стигне и до дело ако беше застрелял някой.

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Е аз сьм на мнение,че пистолет се вади и за респект ако да е малко опасно..

http://www.youtube.com/watch?v=ojXT9-7IGZU
      Ще си позволя да те поправя, оръжие се вади за да стреля а се носи за респект.Когато аз карах курса за безопасно онсеен и боравене, това беше едно от нещата които ни набиваха -Не вадете ако не сте сигурни че е необходимо да стреляте.

Стфане не съм достатъчно млад, за да не осъзнавам кое какво е, от 12 год имам КНО, не съм и за да съм мухльо, просто се опитвах да обясня Защо пистолет, ама не някой реши че точно на униформените ще вдъхвам респект, абее алянколюююю, колко пъти да го обсъждаме, всичко кето е подвластно на системата е безопасна игла!
      Опасни са ония дето нямат устав, и дори не са прочели унструкцията на пеперудата, щото не могат да четат, но знаят че са със 20см. острие...аз ли не го обяснявам правилно ..!?

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      А кого ще изненадаш иззад ъгъла, додето се тътри за пенсията си, пък как той ще те изненада с бастунчето, додето го гледаш с пръст на спусъка, е друг разговор. Не ти трябва. Не трябва на никого.
      Типично по учебник се опитваш до ми завъртиш думите, Аз не нападам, аз пазя себе си.
      Ха сега, сложи на мястото на пенсионера млад мъж на 34, който всяка сутрен между 2:30 и 4:00 се пребира у дома.Чоевка има 4 коли на по 10 год и подържа средно добър начин на живот.6 човека които не се познават, забелязват този млад мъж.Всеки за себе си решава да изгърби човека.
      Колко от тях ще о направят?
      При нормални обстоятелства всички.
      Колко от тях ще го направят ако са чули че този човек е въоражен?
      Най-много половината!?
      Колко от тях ще го направят, след като виждат, че пред дома си този човек слиза от колата с пистолет в ръка и е недоверчив към сенчестите места?
      Дали остана някой?А!останал един.
      Останал е само този който е имал възможнаст да се сдобие с някъкво огнестрелно оръжие, и той има реален шанс да обере с НЕЗАКОННОто оръжие, възползва се от мого фактори тъмнина, момента на изненада, равни сили.
      Какво ще стане ако човека е без оръжие, ами пак това само дето физическите травми щеше да са много над средна телесна повреда.

Модератор: Долу в дясно има бутон за редакция на мнението, не е необходимо да пускате по няколко мнения през 5 мин., освен ако целта Ви не е да натрупате повечко.
      Последно редактирано от giorgio; 21-09-10, 13:26.
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
        Типично по учебник се опитваш до ми завъртиш думите, Аз не нападам, аз пазя себе си.
        Ха сега, сложи на мястото на пенсионера млад мъж на 34, който всяка сутрен между 2:30 и 4:00 се пребира у дома.
        Въпрос. Какво е правил този човек до това време навън? Така или иначе по закон е забранено да носиш оръжие в заведения, в които се продава алкохол, след 10 часа вечерта. Дори ти самият да не консумираш такъв. Там е работата, че баш когато би могло да има някаква полза от оръжието, обикновено самия ти се оказваш закононарушител...
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
          .... понеже имам солидна търговска дейност се предполага че нося и много пари.
          Къде спаменах заведения за продажба на алкохал.Имам няколко магазина тип супер маркет, които наблюдавам и контролирам посредством дистанционно видео наблюдение от офиса....
          Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Въпрос. Какво е правил този човек до това време навън? Така или иначе по закон е забранено да носиш оръжие в заведения, в които се продава алкохол, след 10 часа вечерта. Дори ти самият да не консумираш такъв. Там е работата, че баш когато би могло да има някаква полза от оръжието, обикновено самия ти се оказваш закононарушител...
          Отново парадокс.Или да седя в офиса докато стане светло зада се прибера у дома!?

П.П.Благодаря на Модератор за корекцията.Когато публикувам пост и в пследствие излезе мнение не зная как да редактирам вписвайки нов цитат.Естественно това е мой проблем, но ако идеята беше да трупам постове нямаше да имам 652 от 2007г до сега.
          Последно редактирано от Ico_Ns; 21-09-10, 14:21.
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
            Много добър пример,обаче за жалост приложим само при вас .Тук ако това се излъчи си мисля,че ще вземат най-малкото разрешителното на пича (самоуправство и т.н. закончета и разпоредби).
            Защо ли тия бабаити така изведнъж се кротнаха като видяха пистолета-може би осъзнават,че тоя може спокойно да ги гръмне някой от двамата и да получи приятелско потупване по рамото от полицията за добре свършена работа.Двама мъже нападат сам мъж и жена в безлюдна местност (много добро театро им изигра между другото )-100% съм сигурен,че нямаше да се стигне и до дело ако беше застрелял някой.
            Тексас Бате,Тексас..................спокойно можеше да се позабави малко за да го изчака да му замахне с бухалката и да му набие фишеците по задника.Като знам как си пазят законите и колко от тях имат и носят и защо го носят на тоя с бухалката щеше да му е черен не само деня.
            Що не се бият ли?Ми щото закона е лабав по нашите стандарти и много рядко някой киртак излиза неподготвен с бухалка или с шамари щото знае,че може да отнесе един между очите.Ма това да сьм му правел,ма да сьм го респектирал,ма да сьм се целел нам си кьде,ма с нам си кьв патрон...................да ама това в Бьлгария дето на ден мога да видя поне един бой,тук за 7 години сьм излизал от колата 2 пьти и то не да се бия ми да го питам кьв такова иска.Е няма да ти казвам с какьв поглед ме гледаха и после как се псувах сам себе си ма на,Бьлгарин сьм си и това си е.

Не обсьждам закона,всеки си има виждане по вьпроса и щом така си го гласуват така да си танцуват.Трима да ме гонят обаче с кола,да излязат и тримата,да извадят ножове,бухалки или там каквото си имат..............е тук поне няма кой толкова да ги чака.Различни закони обаче,няма значение кой крив и кой прав,това само закона го определя.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Вероятно всеки писал в темата си е представял, че опира дулото в главата на лошия и му пръсва черепа..

Кънтър страйк...

При тази огнева мощ, да се чудиш как още има престъпност у нас?!

Коментар

Ico_Ns, това с мухльото въобще не се отнася за теб за да го цитираш. И едно уточнение - и в МВР и при военните е пълно с боклуци, които е опасно да носят оръжие, ама им дават служебно. И ако при теб е необходимост да имаш оръжие, то при по-голямата част не е. Със сигурност и ти имаш познати, които имат оръжие само щото и по филмите имат.

Коментар

Статистиката в САЩ показва че в щатите където на практика няма режим за придобиване на огнестрелно оръжие престъпноста е много по малка . Просто на много по малко престъпници им стиска да направят нещо касаещо живота и собственоста на някой като знаят че на 99% ще си отнесат куршума.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Статистиката в САЩ показва че в щатите където на практика няма режим за придобиване на огнестрелно оръжие престъпноста е много по малка . Просто на много по малко престъпници им стиска да направят нещо касаещо живота и собственоста на някой като знаят че на 99% ще си отнесат куршума.
                    http://www.mcsm.org/kennesaw.html
                    Kennesaw, GA's
                    Mandatory Gun Law

80 и някоя година на шерифа му писнало и направил със закон притежанието на оръжие задължително. Във всяка къща поне един патлак, пушка... Престъпността намаляла със 74%.
                    Отклоняваме се от темата.
                    Последно редактирано от Ясен; 22-09-10, 17:40. Причина: поправен линк
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Статистиката в САЩ показва че в щатите където на практика няма режим за придобиване на огнестрелно оръжие престъпноста е много по малка ...
                      Статистиката в САЩ може да показва много неща, но тук не е САЩ
                      И местни шерифи нямаме - за добро, според мен.

У нас закона се спазва така:
                      Колко от тях ще го направят, след като виждат, че пред дома си този човек слиза от колата с пистолет в ръка и е недоверчив към сенчестите места?
                      Но пък си отстояваме правото другите да го спазват спрямо нас
                      И знаете ли кое е най-тъжното? Че никой не се обажда където трябва и не прави всичко възможно такива индивиди да останат само със спомена за разрешително. Докато не се случи това, което неминуемо ще се случи, когато се почувстват над закона.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                        Статистиката в САЩ може да показва много неща, но тук не е САЩ
                        У нас закона се спазва така:
                        Но пък си отстояваме правото другите да го спазват спрямо нас
                        И знаете ли кое е най-тъжното? Че никой не се обажда където трябва и не прави всичко възможно такива индивиди да останат само със спомена за разрешително. Докато не се случи това, което неминуемо ще се случи, когато се почувстват над закона.
                        Наистина за жалост не сме в САЩ ! Аз ми е чудно какво точно доказателство ти трябва,за да разбереш,че въоръженото население е опасност само за две групи от обществото -бродягите и политиците.Е ако си от някоя от двете те разбирам защо защитаваш идеята населението да е безпомощно иначе не.
                        Ще ти дам и аз един пример- защо в България в районите където се наблюдава определено любов към оръжията и почти няма къща да не разполага с поне една законна (или незаконна) цев престъпността е в пъти по-малка.Не че няма престъпници и там-просто ходят да крадат в градовете където живеят хрисимите хорица като тебе.

Коментар

Ей, не мирясахте!

Навремето Обера ви беше казал, че всъщност оръжието е нищо повече от средство за убийство и с нищо не се различава в законовата си форма примерно от забито секирче в черепа! Или удар с френски ключ!

Какво сте се вкопчили в "гаубиците"?!

Ако искаш да утрепеш някой, единственното важно нещо е да вземеш това решение, преди другия, а с какво ще го претрепеш е най-малкият проблем и за съда практически няма значение...

После те чакат дъъъълги години спокойствие!

Вкопчили сте се в чирените, като удавници...

Вероятно и силуета на оръжието изпълва някои с лъжовна сигурност!

Наскоро един пенсиониран военен от Костенец застрелял със законен Макаров един юнак, защото отишъл с фенерче да им освети колата, докато счетоводителката е "анализирала това", а пък жертвата се ядосал...

И жертвата бил въоръжен и той със законно оръжие!

И явно е бил натопорчен с желязото на кръста, ама другият е бил взел пръв решението!

Откачена работа!

Народа изперка, по пътищата е пълно с психопати и вероятно много от тях са въоръжени ..

В ръцете на психически и психологически травмиран човек, наистина това оръжие си е оръжие! А най-често тези травми са характерни за хора с лимузини и влюбени в себе си! С идеята, че светът всъщност е създаден заради тях, а всички останали са част от пейзажа!

Друг е въпросът, защо не им се конфискува разрешителното примерно при случай на превишена скорост или шофиране след употреба на алкохол?!
                          Последно редактирано от Volk; 22-09-10, 16:44.

Коментар

Донякъде си прав,ама само донякъде,защото огнестрелното дава едно важно предимство-дистанция.Отрепките по правило са по-добри ножари и ръкопашни бойци (начин на живот кво да се прави). Въпроса е защо не е като в Тексас:влиза господина Х да ти обере доматите-ти го сепваш (но носиш и пушката за авторитет)-вариант 1:той кротко изчаква полицията да дойде да го прибере;вариант 2: тръгва да ти посяга-ляга изтърбушен на тревата-идва полицията да прибере трупа и ти вика психолог,за да поговорите,да не си получил някакво смущение като си свършил тяхната работа и те черпи кафе от термоса на патрулката.Еми аз предпочитам Тексаския опит пред псевдочовечния Европейски.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                              тръгва да ти посяга-ляга изтърбушен на тревата-идва полицията да прибере трупа и ти вика психолог,за да поговорите,да не си получил някакво смущение като си свършил тяхната работа и те черпи кафе от термоса на патрулката.Еми аз предпочитам Тексаския опит пред псевдочовечния Европейски.
                              Това вероятно е от някой филм, защото в практиката, май ще се срещнеш с ада за да докажеш на адвокатите на жертвата, колко си бил невинен!

Вероятно ще си продадеш фермата, заедно с доматите само за адвокатските хонорари!
                              А после ще си отъкркаш наровете за дълги години, защото онзи може да е брал доматите по твое нареждане!

Въпрос на хонорари и адвокати!

Коментар

Май нещо не обичаме да четем какво пише другия-пиша че в САЩ това е много вероятно да се случи и не само да не те окошарят,ами да получиш и грамота от кмета.А ако се разиграе в България си прав-ще гледам раирана сянка до края на дните,именно това правя на въпрос-защо да не е като там и всичко да е спокойно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X