Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Тежък гнет мори британците. Пъшкат и чезнат под ботуша на Уиндзорската династия, стиснала с костеливите си криви пръсти бялата гуша народна... А пък в Матушка Русия...
    Добре, че ми припомни - името на Уиндзорската династия всъщност е Сакс-Кобург-Гота (германци). И 1917-та са владетели в Германия. И в Англия. И в Русия - императорът им е близък роднина, братовчед май беше. Та...

Понеже звучи недобре по времето на Първата световна война Сакс-Кобург-Гота от Англия да се бие със Сакс-Кобург-Гота от Германия, първите вземат, че се преименуват на Уиндзор .

Кратка история на света .

П.П.
    Няма да казвам и какъв е Фердинанд, владетелят в България по това време .
    Последно редактирано от jkd; 08-06-26, 17:06.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Ти сериозно ли смяташ, че да си "холоп" на хан Путя е по-добре от това да си "subject" на крал Карл (тъй го зоват бЪртушките) ?

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Аз казвам за 1917-та кой кой е (не е много известно, че от всички страни на барикадата е била една фамилия). Путин не го знам сега дали е роднина на някой. Обаче гугле ми казва, че го сравнявали с император:
      Владимир Путин управлява Русия с абсолютна власт, като централизира държавната власт и поддържа де факто контрол от 2000 г. насам. Често сравняван със съвременен цар или император, той е правил директни исторически паралели между своите геополитически амбиции и тези на завоевателни монарси като Петър Велики.
      Последно редактирано от jkd; 08-06-26, 18:18.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Което всъщност е доказателство, че не "едната фамилия" е в основите на войната. Все пак не става дума за "Гераците"

• Аз па ако съм един модератор да съм ви баннал всичките за системен СПАМ по темата,без обяснения,анонимно,за месец поне,а може и за 6 че това е системно нарушение,по списък,поименно

А

как е
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Това си е стара практика, когато не ти харесва на къде върви дискусията, всички заедно се струпват да затрупат неприятните мнения със спам. Кой ти чете две страници глупости.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Изгубихме ВОЙНАТА и пак не им харесва,де го чукаш/де се пука

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Тези умствени диарии трябва да стоят, че иначе много лесно ще обърнат палачинката от червеноармейци станаха аятоласи после бързо ще станат просто евроскептици…
      Помията трябва да е тук и да се вижда омразата им към свободата, подкрепата им към военните престъпления, каналите им на “информация”!

• Остави нещо войната не върви на добре, гледай какво става
    Никол Пашинян печели 49,81% от гласовете на парламентарните избори.

Два дни вече от изборите в Армения и ни гък от Москва. Представи си още не са обявили Пашинян за нацист. ТЦццццц
    Ей не може да се разчита вече на Москва..... навремето .. още преди да са обявили резултата ... Вагнер щеше да е на площада. А сега???
    Мълчание...

Как да направиш раздел за политика, като няма новини.
    Рубио ходи до Ереван, .. една биолаборатория ли не намериха. Ни делфини ни автономни гълъби.....

Чух че в Ереван разработвали специално психотропно вещество "Арарат" който пуснали в Москва и за това сега няма реакция
    Последно редактирано от trav; 08-06-26, 21:47.

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      От къде им идва нефт ; газ и другите природни ресурси ?

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Часовника на изкопаемите горива тиктака с бясна скорост към своя край, но като си заседнал век назад, не се усеща точно така.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Щото може без тях това е първото което иска да прибере от където може Тръмп . Няма лошо вярвайте си че им идва края . За какво натиска Украйна ? На мен редкоземни елементи не ми трябват .

• Босе вашия най накрая разбра какво е да го използват евреите да им свърши мръсната работа . https://btvnovinite.bg/svetut/tramp-...e-bjah-az.html
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      То времето ми тече от как съм се родил . Освен евреите кой има полза от тази в Иран ?

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Защо питаш, когато не можеш да анализираш отговора?

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Аз за себе си съм си отговорил на теб не ти стига багажа в главата да си отговориш логично . Не се напъвай най много да те заболи главата .

• sek.1 коментира
    Днес, 09:02
    Е няма що с тия наследствени монархии сте цъфнали от всякъде . Изборните длъжности колкото и изветрял да е човека след примерно 4 години му свършва мандата . Все по силно ме радва факта че сме република .
    Кога пък сме биле република?
    При Цар Тодар Правешкий (царувал 35 г.) или при Цар Бока Ръпоун (a.k.a. imperator Cucurbitus Maximus, царувал 12 г.)?
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Именик на новите български ханове:
      Кимон, този управлява като наместник 2 години, а родът му Георгиев.
      Георги, държа властта 3 г., а родът му Димитров, годината му твиломъ сталинъ
      Васил, държа властта 1 г, а родът му - Коларов, годината му шегоръ сталинъ
      Вълко, 6 години, а родът му Червенков, годината му аленъ сталинъ
      Тодор, държа властта 33г, родът му - Живков. Годината му твиломъ хрушчовъ
      Тия управляваха България с повели от отвъд Дунав. Не спираха да слушат СССР. После СССР стана Русия. После дойдоха от тях нови вождове, с остригани глави. Така е и до сега…

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Е що спря толкова рано
      След 90 още може да се пише , че и от 2000 има

Последния е след сериозна намеса в изборите.

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    Провокиран от Сектанта хвърлям по едно око на руските сайтове. Да видя каква е посоката и какво се случва. Така да се каже не съм евроталибан , да видя Истината
    .....
    В математиката знака минус може да го поставиш пред всяка величина и става 'точно обратното'.
    Ето един примере:

евроталибан = -1.(русофилистик)

същото:

-1.(евроталибан)=русофилистик

интелекта и на двамата по принцип е еднаква стойност.
    убежденията по абсолютна стойност са еднакви.
    само векторите на убежденията са с противоположни посоки.

а ти познаваш ли евроталибанин, който е наясно че е евроталибанин - прави неща защото е убеден в правилността им въпреки очевидните лоши последствия?

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Липсва само определение за евроталибан, би ли го характеризирал с няколко фундаментални щриха.

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      цитирам:

Праведност (талибанщина)
      Обиди (талибанщина)
      Отричане на реалността (талибанщина)

евроталибаните НИЩО не знаете за Полша , за Румъния - докато опулено скандирате "Да Живее ЕС"
      евроталибаните забравиха, че е най-важно е какво Е ДОБРО за хората, за народа, а не какво е добро за Брюксел , за бюрократите, за евродирективите и за Грета ТумбаК.
      ДЕМОКРАЦИЯ където има там има просперитет - вие действате като Путя и резултатите ви са като на Путя.

Това стана защото по Езоп:
      "Любовта е нещо прекрасно. Но НАСИЛА като 'правиш любов' се нарича изнасилване."
      Може евроталибаните да сте убедени колко прекрасно нещо е еврото за Българите .... но направихте изнасилване.
      Вие винаги ще си останете изнасилвачите - а рашистите колкото и да са некадърни и ориентирани към най-тъпата част от народа - те поне изнасилване не направиха.

• А аз си мислех, че ще живеем дружно и сплотено, ще се мобилизираме и ще им дадем да се разберат.
    А тооо. Нищо де, ще помагаме с нашите амерички Ефове.
    Германия и Франция погребаха проекта за общ боен самолет от следващо поколение
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Asteri
      Asteri коментира
      Редактиране на коментар
      няма проблем, има друг проект за европейски самолет в процес на реализация

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      То един вече умря Юрофлайтър Тайфун . Умря и проекта за единен ОБТ на Европа .

• Urko
      Urko коментира
      Редактиране на коментар
      Като гледам този проект колко време се развива и как завърши....
      Пожелавам им успех иначе. Дано внуците да доживеят.

• Край. Обрат. сФърши се. "Sfârşit" как кажат румънците. Една от потенциалните Трети световни е към края си:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Obrat.png
Прегледи:0
Размер:33.9 КБ
ID:7042172
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Край. Обрат. сФърши се. "Sfârşit" как кажат румънците. Една от потенциалните Трети световни е към края си:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Obrat.png
Прегледи:0
Размер:33.9 КБ
ID:7042172
      A няма такова нещо.
      България спира продажбата на оръжие.... Е дупката в бюджета я попълваме с нов заем от 3.8 милиарда...
      Просто прекрасно.

Да ама не
      Оръжието пак ще си върви само че през някоя правилна фирма. В добрите традиции сигурно фирмата ще е руска ...
      Но важното е че дупката в бюджета ще е запълнена .... с нов кредит - Всички са щасливи

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Товарищ Виктор Бут нали го пуснàха? Сигурно е учредил съвместна фирма с Барън и Ерик Тръмп...

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        То и сега не продаваме директно на Украйна а обикновено получатели са полски и немски фирми . Директно с Украйна е тегаво да си вземеш парите . Те си живеят с мантрата че целия свят им е длъжен .Същото е и с руските реактори в Белене . Ние да им ги дадем щото са зле пък да се пазарим с ЕК нещо да ни плаща .Само че сега с Румен Радев удариха на камък . Приключи безвъзмездното раздаване на български ресурси .
        Последно редактирано от sek.1; Днес, 08:47.

• Траверс, България спира ДАВАНЕТО, а не ПРОДАЖБАТА!!! Това е перфектен ход на Льотчика за успиване на народонаселението. Не че го мислят - то вече няма какво да се дава, можем само (ако произведем) да продаваме. И ликуй, народе - пИчелим!

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Шеф на Терем не стана ли един виден НАТОвец!?! Мисля, че беше се подвизавал и в Украйна като инструктор...

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        ...Шеф на Терем не стана ли един виден НАТОвец (наш съфорумник)!?! Мисля, че беше се подвизавал и в Украйна като инструктор...

Същия, Калин.

Виден натовец, не знам, но виден продажник и мазен търговец на оръжие участващ в много схеми в бизнеса със смърт, да, това е същия е.

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Баш!

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Босе вашия най накрая разбра какво е да го използват евреите да им свърши мръсната работа . https://btvnovinite.bg/svetut/tramp-...e-bjah-az.html
      Бяга като кучка от УЙ, ама иначе се люто заканва на моллите, че приземили (приводнили) днес един индианец https://btvnovinite.bg/svetut/tramp-...tgovorjat.html

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Така е като си внушиш че техниката ти е неуязвима .

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Поне сега Холивуд ще могат да направят Блек Хоук Даун 2 за великите американски войници.
        Последно редактирано от blackfirefly; Вчера, 22:21.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Е там са царе да правят филми за великите си усирания .

• Леко встрани но не съвсем - партизанския отряд копейки във форума, които с голи гърди бранят Матушката, силно приличат на мой познат, според който договора Боташ не съществува
      Казах!
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Договора Боташ е пряко следствие на европейското гъзолизане . Поставиха ни пред свършен факт да търсим от друго място първо газ а след това и петрол . Сега газа и петрола пак са същите ама ги плащам с процента за пребоядисване като турски ; азерски и тнт .
        Последно редактирано от sek.1; Днес, 08:32.

• Босе с какво са го свалили апачито ? Нали им бяха останали само лъкове и стели и тук таме някой калашник ? Нали всичко им унищожихте още на първата седмица ? С жълто паве ли свалиха един от най модерните ударни хеликоптери в света ?
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Босе с какво са го свалили апачито ? Нали им бяха останали само лъкове и стели и тук таме някой калашник ? Нали всичко им унищожихте още на първата седмица ? С жълто паве ли свалиха един от най модерните ударни хеликоптери в света ?
        Значи, руснаците след като извадят от пералните дето са ги откраднали от Донбас, всички чипове и двигателите ги сложат на Гераниумите, остават едни бетонни контра-баластни тежести.

Тия баластни тежести от крадени украински перални, руснаците ги дават на иранците, и иранците правят катапулти от гащите на пленени американски войници.

С тия катапулти от покафенели американски гащи и бетонни парчета, иранците са свалили, поредния американски летателен апарат тип хеликоптер, без дроновете.

Дроновете летят много високо, и за тях иранците ползват камикадзе дрон направен от двигател от чистачки на Пежо 405, зер много Пежота има в Иран и двигателя + батерии от АйФоните на пленени америкаснки войници и те така свалят Рийпърите.

П.П. Защо са покафенели и пожълтели гащите на американските войници ще попита някой, ами защото се запалило пералното отделение на самолетоносача, на самолетите и на някой дронове също, и като не работи пералното, гащите на смелите американски войници рязко покафеняват, особено на пилотите.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          По някой път гащите им стават кафяви и от такива случки: https://www.youtube.com/watch?v=b0G1pfXssvU Ама да ги пита човек американците каква работа имат там!?!

• Баси и фалшивите новини…
        https://offnews.bg/sviat/zelenski-ne...-s-868380.html

Всеки мегамайнд знае, че 3000-5000 убити украински войника, оркистан губи само 15-20 макс 25 орки.
        Що така лъжат значи?!?
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Не е важно колко губиш а дали имаш капацитет да ги възстановиш загубите . Не напразно навремето пък и сега оценката за мобилизационните възможности на една държава са сред най важните и пазени информации . Колко още ще издържи Украйна на това ? https://www.youtube.com/shorts/qadMq42Aw00

• Urko
          Urko коментира
          Редактиране на коментар
          Не е вярно, че лъжат.
          Зеленски винаги е давал точна и коректна информация и цифри.

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          https://www.bitchute.com/video/geK4l4hXtgz7

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 4 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X