Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Тежък гнет мори британците. Пъшкат и чезнат под ботуша на Уиндзорската династия, стиснала с костеливите си криви пръсти бялата гуша народна... А пък в Матушка Русия...
    Добре, че ми припомни - името на Уиндзорската династия всъщност е Сакс-Кобург-Гота (германци). И 1917-та са владетели в Германия. И в Англия. И в Русия - императорът им е близък роднина, братовчед май беше. Та...

Понеже звучи недобре по времето на Първата световна война Сакс-Кобург-Гота от Англия да се бие със Сакс-Кобург-Гота от Германия, първите вземат, че се преименуват на Уиндзор .

Кратка история на света .

П.П.
    Няма да казвам и какъв е Фердинанд, владетелят в България по това време .
    Последно редактирано от jkd; Днес, 17:06.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Ти сериозно ли смяташ, че да си "холоп" на хан Путя е по-добре от това да си "subject" на крал Карл (тъй го зоват бЪртушките) ?

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Аз казвам за 1917-та кой кой е (не е много известно, че от всички страни на барикадата е била една фамилия). Путин не го знам сега дали е роднина на някой. Обаче гугле ми казва, че го сравнявали с император:
      Владимир Путин управлява Русия с абсолютна власт, като централизира държавната власт и поддържа де факто контрол от 2000 г. насам. Често сравняван със съвременен цар или император, той е правил директни исторически паралели между своите геополитически амбиции и тези на завоевателни монарси като Петър Велики.
      Последно редактирано от jkd; Днес, 18:18.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Което всъщност е доказателство, че не "едната фамилия" е в основите на войната. Все пак не става дума за "Гераците"

• Аз па ако съм един модератор да съм ви баннал всичките за системен СПАМ по темата,без обяснения,анонимно,за месец поне,а може и за 6 че това е системно нарушение,по списък,поименно

А

как е
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Това си е стара практика, когато не ти харесва на къде върви дискусията, всички заедно се струпват да затрупат неприятните мнения със спам. Кой ти чете две страници глупости.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Изгубихме ВОЙНАТА и пак не им харесва,де го чукаш/де се пука

• Остави нещо войната не върви на добре, гледай какво става
    Никол Пашинян печели 49,81% от гласовете на парламентарните избори.

Два дни вече от изборите в Армения и ни гък от Москва. Представи си още не са обявили Пашинян за нацист. ТЦццццц
    Ей не може да се разчита вече на Москва..... навремето .. още преди да са обявили резултата ... Вагнер щеше да е на площада. А сега???
    Мълчание...

Как да направиш раздел за политика, като няма новини.
    Рубио ходи до Ереван, .. една биолаборатория ли не намериха. Ни делфини ни автономни гълъби.....

Чух че в Ереван разработвали специално психотропно вещество "Арарат" който пуснали в Москва и за това сега няма реакция
    Последно редактирано от trav; Днес, 21:47.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ми много тясна цедката и не се процежда почти нищо,какво мине се смята за чиста лъжа,че така по-удобно па после някой друг виновен.

Карай да върви,нищо ново под слънцето

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 3 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
X