Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Тежък гнет мори британците. Пъшкат и чезнат под ботуша на Уиндзорската династия, стиснала с костеливите си криви пръсти бялата гуша народна... А пък в Матушка Русия...
    Добре, че ми припомни - името на Уиндзорската династия всъщност е Сакс-Кобург-Гота (германци). И 1917-та са владетели в Германия. И в Англия. И в Русия - императорът им е близък роднина, братовчед май беше. Та...

Понеже звучи недобре по времето на Първата световна война Сакс-Кобург-Гота от Англия да се бие със Сакс-Кобург-Гота от Германия, първите вземат, че се преименуват на Уиндзор .

Кратка история на света .

П.П.
    Няма да казвам и какъв е Фердинанд, владетелят в България по това време .
    Последно редактирано от jkd; Днес, 17:06.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Ти сериозно ли смяташ, че да си "холоп" на хан Путя е по-добре от това да си "subject" на крал Карл (тъй го зоват бЪртушките) ?

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Аз казвам за 1917-та кой кой е (не е много известно, че от всички страни на баркикадата е била една фамилия). Путин не го знам сега дали е роднина на някой. Обаче гугле ми казва, че го сравнявали с император:
      Владимир Путин управлява Русия с абсолютна власт, като централизира държавната власт и поддържа де факто контрол от 2000 г. насам. Често сравняван със съвременен цар или император, той е правил директни исторически паралели между своите геополитически амбиции и тези на завоевателни монарси като Петър Велики.
      Последно редактирано от jkd; Днес, 17:33.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Което всъщност е доказателство, че не "едната фамилия" е в основите на войната. Все пак не става дума за "Гераците"

• Аз па ако съм един модератор да съм ви баннал всичките за системен СПАМ по темата,без обяснения,анонимно,за месец поне,а може и за 6 че това е системно нарушение,по списък,поименно

А

как е
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 8 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X