Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чакат оркистан да наложи новия световен ред, третата световна, да ни “асвабади” окупирайки ни отново и т.н.
    А реалността след орешник, кинжал и още куп дронове и ракети: ПЪЛНИ НЕАДЕКВАТНИЦИ
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Иран са още по далеч, но направиха атентат в Бургас, но аятолах като теб харесва това!
      Докато хората те оставят да си дрънкаш простотиите и ръсиш омраза, кочината винаги ще е смръдлива!

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Кой стои зад атентата в Бургас и евреите не знаят със 100% сигурност а щом ти знаеш мястото ти е поне шеф на МОСАД . Като нещо не ти изнася тук стой си в кочината на Чавдар ! Там такова тълкуване на историята като твоето върви . Като са такава заплаха руснаците за нас защо не ти стига мозъка да ни обясниш как могат да се окажат в България ?

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      ...само Украйна го пази в момента от второ руско робство.
      На мен ми се струва, че в Украйна има огромно количество плодородни земи, заводи, залежи на земни изкопаеми и други ценни неща, придобити от американски и западноевропейски бизнеси. За сина на Тръмп писаха, че доста изгодни инвестиции бил направил там (Тръмп предостави временно на доверени лица всичките си фирми, фондове и операции да ги движат, защото като президент ще има конфликт на интереси ако той самият продължава да оперира на борсата; не, че сега не е същото, де - доста пари казват, че е направил само от колебанията на пазара като обявява поредната фалшива новина за примирие с Иран и т.н.).

Както и да е.

Много логично е да предположим, че именно това пази Украйна в момента - да не загубят западните инвеститори своята собственост в страната.

• .
    Яка работа , в тоя магазин с ниски цени сглобяват крилати ракети а в мола балистични ракети.

В все пак не пуснаха С300 по спасителите- дали защото са станали човечни или нямат и ги пазят за Москва

kameno karp коментира
    Но по-странното е друго. На клипа ВСИЧКИ говорят на руски. Нещо не го ебават "македонския" 😂

А сега дали ще осмислиш , глупостта на тая война .
    Един народ, една култура, една религия един език. Все едно София да нападне Пловдив , ама яко с бомби с ракети милиони жертви, Не да ударим Варна че говорят меко

Ще предвидя отговора ти .

Не са фашисти, а не искат да живеят с Путин и криминалното олигархично политическо изродено общество. Армения не иска Путин и нея ще ударят с орешник.
    Като гледам май и Москва не обича Путин и нея ли ще бомбардират.

В Белград поне студентите и младите протестират- не че Вучич му пука... Ама в Москва мълчат ....
    Последно редактирано от trav; 24-05-26, 16:06.

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Четирима убити в Киев, срещу колко в общежитието в Донбас!?!

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      trav, побликуваш лъжи! Виж, че всичко е отклонено към на некъде си: https://it.dir.bg/comments/osobenost...nove-v-ukrayna

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      На калпава ракета, космоса им е крив…

• sek.1 коментира
    Днес, 18:50

Така де ама окупационния корпус в Гърция и Сърбия са преди 09.09.1944 година . През онова "демократично" време 20 години е действал закона за защита на държавата по който без съд и присъда са избити хиляди .

Точно по ЗЗД са осъдени. Такива са били времената. Не казвам, че са били прави, или че са сгрешили, всъщност са сгрешили. Ама, o tempora o mores...

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Точно така, такива са били времената и за нищо не трябва да ги съдиш! Още повече днес, от стъпалото на историята. Тогава така са разбирали и усещали нещата. Това е бил техния живот. Едва ли са искали да бъде лошо...

• MM1980
      MM1980 коментира
      Редактиране на коментар
      Няма как да ги съдя, тези хора бяха нещо невероятно, учители... Ремсисти. Навсякъде в градът постоянно ме спираха и питаха непознати хора, какво правят, как са и да пращам поздрави. Посветиха си животите да помагат.
      Но към днешна дата, ако виждаха свинщината която руската федерация извършва в украйна, сигурен съм че щяха да заплюят и путин и цялата им пасмина.

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Те и атентаторите от гара Буново така са ги виждали нещата и времената са били такива.... Айде моля ти се,няма нужда. Или викаш,той влака не е като кораба. Такива на кол трябва да се набиват! Но пък никой потомък не може да носи вина за действията на предците си!

• kameno karp коментира
    Трав,тая война започна много отдавна и я започнаха украинците. Започнаха я като ИЗБИВАХА РУСНАЦИТЕ в Донецк и Луганск!!! Знам,че вие сте имунизирани против фактите,амааааа....

Руснаците са жалки не е интересно.
    Следя какво се случва в Сърбия,
    Въпреки спирането на ЖП транспорта. Над 180 000 души протестираха срещу Вучич в Белград

Железопътният транспорт на територията на цяла Сърбия беше временно спрян преди предстоящ голям протест на студенти в Белград в събота, съобщи БТА. Това е обявено от сръбската национална пътническа железопътна компания в кратко съобщение.
    От компанията написаха на сайта си в 4:15 тази сутрин (5:15 ч. българско време), че услугите ще бъдат спрени „понастоящем“ в цялата страна.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Мисля, че на всички им е станало ясно, че с протести и манифестации власт като на Китайската компартия (който помни площада Тянанмън), на Лукашенко, Вучич, Боеко-Пеевски и... Тръмп (гледахме наскоро) не се сваля.

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Тръмп като дойде на власт чувам, че оправдал и пуснал всички съдени за протестите срещу Биден и влизането в Белия дом. Тогава не е успял с протести да направи нещо, но сега чрез някакъв държавен фонд ли е, какво е, има гласувано - дава им милиони като обезщетение.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Един от първите му укази които подписа публично като встъпи в длъжност беше да помилва тези които са осъдени за нахлуването в Капитолия .

• Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнение
    sek.1 коментира
    Днес, 18:50

Така де ама окупационния корпус в Гърция и Сърбия са преди 09.09.1944 година . През онова "демократично" време 20 години е действал закона за защита на държавата по който без съд и присъда са избити хиляди .

Точно по ЗЗД са осъдени. Такива са били времената. Не казвам, че са били прави, или че са сгрешили, всъщност са сгрешили. Ама, o tempora o mores...
    Трима човека от моето семейство са убити преди 09.09.1944 година и една от бабите беше оцеляла в гората повече от година . Дядо ми е бил електроинженер брат му доктор . Хората са имали идея и са загинали за нея . Никой от моето семейство не е участвал в управлението на държавата след 09.09.1944 година .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Не знам кой е Чавдар, но явно не е омагьосан като теб, щом пишеш с омраза отново.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      По омагьосан няма накъде . Злите езици казват че и партиен секретар е бил навремето . Къде я видя тая омраза ? Никога няма да заслужите моята омраза . Не ви стига багажа в главата поне да се доближите до моето ниво .

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      😂😂😂😂😂😂

• Аха... Някой да има рода която да е загинала в около хан-аспарухово време?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Междувременно става ясно, че Тръмпутя изгуби "Третата световна война". Нетаняху НЕ си скубел малкото оцелели коси, щото главата му била пламнала. Иранците вече поставят като условия:
      - Репарации, много, трилиони. И вероятно ще ги получат под една или друга форма на "Big Beautiful Deal" от Великия Дийлмейкър;
      - Пълен ирански контрол и такси за преминаване на Ормузкия проток. Вече много държави били сключили "временни споразумения" за тарифите. Само Индия и Китай вероятно ще бъдат освободени от такси.
      - Продължаване на ядрената програма на Иран.
      - Отпадане на всички търговски санкции, което ще изкара Иран на челна позиция в световната икономика, веднага след Китай.

За компенсация Тръмпутя... "разбомбит Воронеж" ©️ т.е. вероятно ще нападне Куба.
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        За Куба има договор за ненападение още от времето на Кенеди които всички на неговото място до ден днешен спазват . Ако ги нападне ще е поредното прегазване на международното право от него . Не че много му пука за международното право но прецедентите с правото на силата стават вече много . Иранците и половината да вземат от това което искат берекет версим .

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Да вземат или да им дадат?

Ще има да почакат,те да издраскат до лятото пък после ще видим

• Демек вече:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260526_150447.jpg
Прегледи:71
Размер:509.5 КБ
ID:7040411
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• bat_vanko
        bat_vanko коментира
        Редактиране на коментар
        Казвам ти, че си невменяем, ама не вярваш. Даваш за пример авторитарни управления, а чакаш да падне демократичен режим.
        Личния->напраление->диспансер, не чакай, с ракия не се оправят нещата

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Човек ни те знам ни те познавам така че характеристиките си ги задръж за себе си . Аз и документ от психиатър имам че съм нормален . На всеки 5 години ходя на преглед при психиатър за подновяване на разрешителното за оръжието . Ти такъв имаш ли ? Аз имам от 1990 през 5 години . Много сте ми далече от нивото за да продължавам да ви обръщам внимание . Който не си познава историята е обречен да си повтори грешките .
        Последно редактирано от sek.1; Вчера, 20:26.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        😂😂😂😂😂😂

• Украйна все повече е търсен партньор за военни разработки и обучения, в същото време оркистан прави нови пробиви в тактиките за набиране на пушечно месо.
      Най-новия: банкрупси ако отидеш на фронта!
      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Историята на украинците се повтаря! По време на ВСВ са посрещнали немците като освободители. Последните обаче не са ги имали за нещо повече от подчовеци. Газили са ги като хлебарки. Днес се вързаха на едни американски курабии...

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Ти да видиш от русфил.
        Значи все пак имало украинци, още от 44....

Бря до сега такава нация нямаше.

• kartechar
        kartechar коментира
        Редактиране на коментар
        trav коментира
        Днес, 21:18
        Значи все пак имало украинци, още от 44

Украинците са от 404! https://dnes.dir.bg/na-fokus/zashto-...-na-natsistite

• А не мислите ли, че украинците, визирам точно 99% от населението на Украина искат мир, не вярвате ли, че 99% от украинците мразят войната, не знаете ли, че 99% от украинците са загубили поне един близък в последните няколко години заради войната, и последно но не по значение - наистина ли допускате, че от същите тия 99% зависи дали войната ще спре или ще продължи?

Аз лично съм убеден, че ако зависи от 99% от украинците тази война ще спре на мига, без въпроси, без условности, без ако, без ама, без но, ако тиа 99% могат, то те биха спрели войната на секундата!

От украинците обаче зависи точно толкова, колкото зависи и от нас 99%те процента население на Европа да спрем войната в Близкия Изток и същата тази война на нашия континент, с нашите братя славяни - от нас и от тях не зависи нищо, защото лидерите и управленците(тия от които реално зависи всичко) отдавна са ни продали.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        А не мислите ли, че украинците, визирам точно 99% от населението на Украина искат мир, не вярвате ли, че 99% от украинците мразят войната.
        Не.

Коментар

• stefsab
          stefsab коментира
          Редактиране на коментар
          Има "военно положение" - няма избори, референдуми и тн.

• jkd
          jkd коментира
          Редактиране на коментар
          Току що виждам, че пише, че по конституция при военно положение изборите са позволени/не са забранени.

Значи мнозинството е преценило, че гласуване може да се извършва. А Върховният закон май се приема и променя навсякъде с най-голямо изискуемо мнозинство - един вид най-демократичен е и важи над всички други.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          В момента Зеленски каквото и да подпише в светло бъдеще може да бъде оспорено защото легитимността му в момента е много спорна .

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X