Мене друго ми е интересно . Вчера на парада добре че бяха трите ф 16 и спартаните малко да ние поотсрамят . Щото гордостта на южния фланг на НАТО нещо разчита не на руска а на съветска техника . Тройка самолети СУ 25 ; Тройка самолети МиГ 29 и два хеликоптера Ми 17 .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
-
Да, лично Радев е забранил десетките БГ Ф-ки да летят! 🤣🤣🤣🤣 trav, ти вярваш и в задгробния живот, нали!?! 😂😂😂😂
-
Едно няма смисъл едно има само трима сертифицирани от Локхид Мартин и американците за самостоятелни полети пилоти . Третия е сертифициран буквално вечерта на 05 и е било под въпрос дали ще летят три или два самолета . За това още бойното дежурство го носят с МиГ 29 . Не опираме до какво харесва Радев а до икономически възможности и смисъл . Това което може Грипен нито един съвременен изтребител извън Русия не може . А вземи прочети хубаво какво съм написал не като дявола евангелието .
-
-
„Иранският флот, който беше унищожаван осем пъти, отново затвори Ормузкия проток, защото Съединените щати за седми път спечелиха войната, която не беше война, за да могат Съединените щати да отворят Ормузкия проток, който си беше отворен и преди „не-войната“.
„Не-войната“, която започна, за да се изземе уранът, който беше напълно унищожен, така че иранците да не могат да направят ядрената бомба, каквато те и без това не са правили преди „не-войната“, започната от Съединените щати."
— **Мохамед Сафа, дипломат в ИКОСОС към ООН**Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 22 потребители онлайн. 4 потребители и 18 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар