Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пак - какво общо има това с оранжевият?
    Доколкото знам дипломатически етикет съществува от 18 век.
    Той също е в кенефа към момента.
    Не с някаква конкретна цел - Тръмп просто е идиот.
    Даже не разбирам защо трябва да се пише нещо толкова явно.
    Враг усраине

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      По спомени се сещам за гледани/четени 4 негови простащини в стил "тата":

- усрайнският клоун (Зеленски)
      - бабоеба (Макрон)
      - швабата (Мерц)
      - джапанката (Такаичи)

Сигурно има още но това са неща на такова ниво, дето би следвало да се случват в некоя пивница.
      Ти си силен в търсенето, сигирен съм, че ще си ги намериш и сам.
      Тъпото копеле просто не трябваше да стига до такива нива.
      Без значение какво е постигнал - не знам и не ме интересува.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Няма да търся такова,ше изчакам някой да намери,не ми се рови за нещо което по-вероятно не съществува

Сложи и папата в списъка

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Да бе, то и аз не съм съм виждал на живо горните неща, гледал/чел не е същото.
      На теория може пък да е натопен и да има конспирация.
      Ма на практика си е арогантен каруцар.
      Показателно да го имате за президент.
      Подранила идиокрация!

• https://www.dw.com/bg/sas-rusia-kita...tah/a-75502247

От Ислямската революция през 1979 година и последвалата окупация на американското посолство в Техеран насам Иран и САЩ не поддържат дипломатически отношения. Оттогава връзките между тях са белязани от вражда, санкции, напрежение в сферата на сигурността и спорове

В последните дни Тръмп неведнъж заплаши Иран с военна намеса, ако силите за сигурност използват насилие срещу демонстрантите.

☝️ И тия не му вярваха или са го мили ли за идиот пък то какво стана,война без дипломатически ноти,че нямат дипломатически отношения,това не е 40те на миналия век,все някой е имал нет за да чуе какво го чака

Някои още не му вярват на голямата картинка,а се връзват на думички тук и там с които ги ядосва - всичко което прави го казва ма няма кой да чуе
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Това беше всичко приятели!

https://edition.cnn.com/2026/04/17/w...rael-ceasefire
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Дай на Български,че някои и там имат проблеми,а какво да говорим за Английския.

Протока отворен от Иранска страна,от Американска продължава блокадата за всичко живо от и към Иран до постигане на споразумение по точките за примирие.

И защо е така - грубо по спомени,може да бьркам с някой милион - на ден Иран губи по 200 милиона,имат капацитет от 2 седмици да съхраняват нефт,после трябва да спрьт производството което ще доведе до наводняване на някои кладенци и оскъпи и забави повторното рестартиране на добива………та времето на евтината нафта още не е дошло,да не хукнете сега на ваканция

https://www.dw.com/bg/ormuzkiat-prot...aha/a-76833833
      Последно редактирано от BENZBOSS; 17-04-26, 17:44.

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      На руски се губи фактологията

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аааа чакай ти да се губи,е сега ще я намерят и логиката и фактологията🥴🤣🤣🤣🤣

Постно на Български,но с повечко търсене се намира нормална информация,щом АЗ от ТУК мога значи може и от там,номера е да има желание за търсене,а не да ги гушат от Вести и Факти като пате с топли 💩

Всеки с вкуса си,информация има,аз от тук на Български,ти от там на Английски,пълно информационно затъмнение 😜🤣🤣🤣🤣🤣

• https://blitz.bg/voinite/kak-hizbula...ws1142260.html

https://dariknews.bg/novini/sviat/ro...-vojna-2451632

Сириеца / тоз хубав лош човек / обяви за откриване на 3.5 километров тунел ползван за снабдяване на оръжие към Ливан
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Босе, Израел няма потенциал за "вечна война" ( а и за война изобщо ) защото ще му свършат хората чисто физически. Като изключим фанатичните синове на Юда, другите са доста мобилни и са доказали през вековете, че като стане нетърпимо и търсят роднини на друго място ( а имит) и се преселват там ......

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Така,съгласен тук,НО няма как да се очаква от тях да седнат мирно и да чакат ракетка след ракетка,това е играно. Сега с помоща на САЩ натискат на змията главата,за това и давам линкчета какво прави Сириеца и как се играе срещу проксита разни,това им е войната на тях

• Сам ли си паднах или някой ме бутна?

https://www.vesti.bg/sviat/sasht-pri...-ormuz-6257250
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Сваляха

Каквото лети и пада

• kartechar
      kartechar коментира
      Редактиране на коментар
      Пада, ама когИ още не е фръкнАл, деба и далаверата му - Шахед за 40 000 срещу нЯщото за 30 000 000 дойлера!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Отбраната обикновенно е по-скъпа от нападението и в случая всеки работи с каквото има.

Изненадан ли си? Ще научат нещо и от тая война,’е се поправят,ще си произведат други системи,но едва ли ще се стреснат много тия тук или поне не ми изглеждат стреснати

• За протокола - независимо какво тиражират медиите и журналистКите, туй не е война, а е 'специална' операция "Епична ярост".

Няма решение на Конгреса за война, а Тръмп има право (май по закона за борба с тероризма от 2001-ва) да използва ограничено въоръжени сили в сравнително краткосрочен конфликт при непосредствена заплаха. Оттук и 'операциите' с разни странни имена.

Коментар

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      Националния контратерористичен център смята, че Иран не е пряка заплаха

https://x.com/joekent16jan19/status/...209689/photo/1

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      В оригинал ако го имаш това за операцията,че на преводи не вярвам,но и няма голямо значение,както казах и Президента и всички други я наричат война тая война

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Е, мислех, че е ясно, че на превода винаги има връзка към оригиналната страница.- най-горе вдясно, трите точки.

То си има и 'закон за войната' в САЩ - правото да обявява такава има само Конгреса. Всичко друго е военни "операции" и подобни по-дребни неща.

• Я, гледай? Дали не е фейк някакъв?

Съвсем основателно хората си задават сериозни въпроси относно риториката на испанския премиер Педро Санчес в защита на режима в Иран.
    Оказва се, че освен популистки мотиви и стремеж да се хареса и спечели подкрепата на крайнолеви избиратели в Испания, с тези позиции той се опитва да прикрие собствена отговорност за съучастието си в престъпленията на иранския режим.
    Неговото правителството е предоставяло на режима в Иран компоненти с двойна употреба, които са използвани при производството на балистични ракети.
    Испания е сключвала сделки с дявола, а сега идва и момента за плащане на сметката, в съответствие със закона и принципите на международното право.
    Израелската неправителствена организация Шурат ХаДин вече е внесла в Международния наказателен съд в Хага иск срещу премиера Педро Санчес.
    Според наличната информация, през периода 2024–2025 г. Испания е изнесла за Иран компоненти с двойна употреба, свързани с експлозиви, на стойност милиони долари.
    Когато една западна държава предоставя подобни материали на режим, обвиняван в подкрепа на тероризъм, това надхвърля рамките на обикновена търговия и поставя въпроси за съучастие в сериозни нарушения на международното право. Онези, които доставят такива средства, не могат да твърдят, че не знаят как могат да бъдат използвани.
    Международният съд в Хага не бива да прилага закона избирателно. Ако има правила, те трябва да важат еднакво за всички.
    Израелската организация “ Шурат ХаДин” заявява:
    Ще продължим да действаме по всички законови и международни канали, за да търсим отговорност не само от извършителите, но и от тези, които им предоставят средства.
    В крайна сметка, върховенството на закона губи смисъл, ако не се прилага последователно и без изключения, особено когато става дума за подкрепа на репресивен режим, който само през последните месеци е отговорен за смъртта на десетки хиляди млади иранци, както и на десетки граждани на съседни държави.
    Alek Oskar - от Суратя
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Вчера "Иран ще предаде урана" днес "Иран няма да предаде урана. Просто опит да се променя посоката на вятъра, ега пЪ стадотао не погледне в друга посока докато позаметем . .....

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Дядо най лошото е като нямаш идея как да излезеш с някакво достойнство от тоя конфликт след като голям си го извадил а си си усрал на първия метър .

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Накрая ще го изпишат като предаден тоя уран и с гордо подвити опашки ще се приберат краварите.😂

• Крадеца вика-дръжте крадеца.😂
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Alek Oskar = доктор Александър Оскар https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...BA%D0%B0%D1%80

• Danika
      Danika коментира
      Редактиране на коментар
      Боголюбе, надявам се, че на този няма да му залепиш етикет "независим анализатор".

P.S. За който не знае, този до лани беше председател на "Шалом", организцация на евреите в България.
      Последно редактирано от Danika; Вчера, 14:16.

• Danika коментира
    Днес, 15:02
    Боголюбе, надявам се, че на този няма да му залепиш етикет "независим анализатор".

P.S. За който не знае, този до лани беше председател на "Шалом", организцация на евреите в България.
    Е, дал съм линк към Уикипедията, там си ги пише тия неща.
    Както знаем, български независими анализатори по близкоизточния въпрос са (и само те могат да бъдат): Мажд (Ахмад) Алгафари, Руслан (Халед) Трад, Мохамед Халаф, Мохд (Рахуан) Абуаси, Оля Ал-Ахмед (Олга-Жаклин Нури Садик).

Коментар

• Danika
      Danika коментира
      Редактиране на коментар
      Така е. Но...Изброените коментират родният им близкоизточен въпрос. Оскар назидава испанския Санчес, така както израелският посланик назидава СУ"Кл.Охридски". Не съм антисемит, но и от либерална свръхтолерантност не страдам. Категорична съм, че в тази война Израел е на грешната позиция. Нито Испания, нито България са им длъжници, та да размахват пръст.

• Хайде де,никой ли няма да напише новината?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Emilppp
      Emilppp коментира
      Редактиране на коментар
      https://nova.bg/news/view/2026/04/18...2%D0%BE%D0%BA/

Тази ли?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      👍👍

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ако вас ви нямаше там и тая новина нямаше да я има .

• Danika коментира
    Днес, 19:09
    Така е. Но...Изброените коментират родният им близкоизточен въпрос. Оскар назидава испанския Санчес...Нито Испания, нито България са им длъжници, та да размахват пръст.
    Хм... Не се знае - масата евреи в България са ШПАНЬОЛСКИ такива Испания си им е прародина и ги вълнува. И определено им е длъжник. По-голямо гонение на евреи след Алхамбрийския ("АлхамбрАйския") декрет май само Хитлер е успял да спретне.

Danika коментира
    Днес, 19:09
    ...
    Не съм антисемит, но и от либерална свръхтолерантност не страдам. Категорична съм, че в тази война Израел е на грешната позиция.
    В тази война, може би, но в операцията в Газа срещу "Хамас" определено не са. Набрали са инерция, искат с един куршум да убият няколко заека - случили са на луд американски президент, възползват се с присъщата им предприемчивост.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Е с “нормални” Американски нищо не стана с години вече,а сега да видим с тоя,евреите от тая война няма как да избягат та аз поне не ги съдя много

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
    В тази война, може би, но в операцията в Газа срещу "Хамас" определено не са. Набрали са инерция, искат с един куршум да убият няколко заека - случили са на луд американски президент, възползват се с присъщата им предприемчивост.
    По въпроса за действията им в Газа по отношение на мирното население, не сме на едно мнение. По въпроса за адекватността на Тръмп, съм съгласна.

Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 33 потребители онлайн. 5 потребители и 28 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X