Само Путин да не послуша Жириновски. Тогава ще могат без проблеми да си върнат парите за Украйна с лееекинко повдигане на цените на всичкото енергийно носител.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
- 2 likes
-
И едва удържа генералите си да не намачкат всичко живо наоколо
Абре добре че е той,до сега самолетоносач на вода да не е останал,система ХРИЗАНТЕМА,без аналог
И няма да подскачате,аз само цитирам 😜
-
Цените вече са не лекинко ами солидно нагоре, и Русия направо жъне печалби, от всякъде искат и само Русия и САЩ могат да продават, защото само те добиват в големи размери към момента, е и Латинска Америка но тя е далече на картата спрямо Европа.
-
И аз като Вальо почнах да се питам кой добър, кой лош...
Германия и Гърция отхвърлиха призива на Тръмп към НАТО да изпрати войски в Ормузкия проток
Доналд Тръмп: Страните от НАТО ги чака „много лошо бъдеще“, ако не помогнат да се отвори Ормузкият проток
Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
https://fakti.bg/world/1039938-tramp...bezprecedentno
Това преди една седмица:
"Тръмп заяви, че не се интересува дали съюзниците на Вашингтон ще увеличат подкрепата си за американско-израелската операция срещу Иран.
„Не ме интересува. Те могат да правят каквото си искат. Лоялистите вече са замесени“, каза той в интервю за CBS News в отговор на въпрос по темата."
Днес.....
Фурнаджийска лопата....
-
При положение ,че 90% от нефта и 80% от газа отива за азиатския пазар , за какъв чеп Европа да се включи. Вярно, че цената зависи от борсата, но сигурно ще е по евтино скъп нефт, отколкото разходи за изпращане на флот и евентуално въвличане във война.
Да вика Китай и без това голяма част от нефта е за тях.CR-V 2.0i RVSi 147PS
Коментар
-
Германия, Франция, Австрия, Гърция и пр. няма да участват. Сега е времето нашите идиоти да скочат и да подкрепят баткото с китайската бейзболка. Зер, някой трябва да обели картофите.
Базите дадохме. Сега чакаме да ги думнат.
А още от детство ме учеха, кога батковците си мерят пишките да не си показвам г@зо.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 3 потребители и 11 гости.
Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.
Коментар