Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Не

Просто поредния пердах в Близкия Изток
    Мда, щом казваш

Дай един пример в историята на човечеството където в рамките на 24 часа да са били нападнати и ударени 10+ американски военни бази в над 5 държави, поне един пример дай и тогава продължавай да говориш как е Бизнес Ес Южуъл?
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      И двете, има достатъчно информация от много източници.

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Те до тука само израел участва, ама сега вече става весело. как се вика на умряло куче ...
      Само турците не са ударили още... ама турците май ще подпукат Иран. тия ще ги занулят за нула време

Това е поредния тоталитарен режим около путин който изчезва....
      Родните копейки квичат на умряло.. Радев излезе накрая да реве "за Мир"

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Добре де,Третата Световна почна
      Става ли?

Чалмалията май са му намерили трупа

Инфо от нета,не съм го ровил лично аз та с едно на ум

Ударен и Американски кораб с ракета някаква,пак от нета
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Навсякъде е пълно с клипове от Иран хора как танцуват и празнуват по улиците

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Знам , писах го вече,остава да уточним,че танцуватето е забранено пък тия са се разппасали вече и то по време на Третата Световна

УЖАСт

Истината е, че се пуцат за да отвлекат вниманието на обществеността от случая петрохан...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Или за това,че Хилъри лиже под клетва за пореден път 😳

Масоняците са виновни

Я да ви питам,че ако вас не то кой друг

Русия защо не влезе крило на Иранците,нали се пудреха много,че пазят реда там и са им най-силния съюзник на тия и едва ли не без тях кютек не може да има………къде са сега?

Немците защо подсмърчат ми е ясно,Третата Световна почна без тях,излагация голяма ма защо и без Русия като голям го вадеха?

И за отмора - да бягат да пазят Руската тръба за Индия,че като нищо някой ще пропуши и там
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Сори, ама се зачетох... Douglas C-47 - един от общо 14 000 самолета, изпратени от САЩ на Съветския съюз по време на Втората световна война по програмата Lend-Lease (Заем-Наем) - Този C-47 е изпратен в далечния север, за да извършва разузнавателни и метеорологични наблюдателни мисии над Карско море. След войната той е трансформиран в пътнически самолет, който превозва хора над арктическия кръг... Баси... За това ли Холивуд мълчи за тоя Lend-Lease (Заем-Наем)!?! Иначе темата е идеална за УСА бестсейлър...
      Намери си по Дискавъри, или Хистори поредицата Военни заводи и гледай какво са направили руснаците с евкуирането на заводи и призводства на изткок по време на ВСВ. Танкоград е бил по производсво всички световни производители на танкове в света. Ако бяха разчитали само на ленд-лийза, който 2/3 е бил предназначен за Англия, какво ли щеше да се получи!?!
      Последно редактирано от blackfirefly; Днес, 00:47. Причина: .

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ми като не ме слушаш така ще е,ходи объркан сега…….какво им беше на 3-4 снимки само да мернеш

Дописа си та на,картинки няма,чети пак с КАКВО са ги правили тия танкове,ако искаш мога да ти напиша по един танк по онова време колко лагера са били Руски примерно ? Ма да не задълбавам,2026та е,ти до сега това ако не си го прочел …….

А колко листова стомана ни доставяха!“
      „Сега казват, че съюзниците никога не са ни помагали, но не трябва да се отрича, че американците ни доставяха толкова материали, без които ние не бихме могли да оформим резервите си и не бихме могли да продължим войната – казва съветският пълководец Георгий Жуков след края на Втората световна война. – Нямахме експлозиви, барут. Нямаше с какво да зареждаме патроните на винтовките. Американците наистина ни спасиха с експлозивите и барута.
      А колко листова стомана ни доставяха! Нима бихме могли бързо да организираме производството на танкове, ако не беше американската помощ. А сега представят нещата така, сякаш сме имали всичко това в изобилие. Без американските камиони нямаше да има с какво да теглим нашата артилерия“.

https://aig-humanus.blogspot.com/202...-post_976.html

Един американски инженер посетил в края на 1845 година Сталинградския тракторен завод, установил, че около половината от становете и металорежещите машини в това предприятие били доставени от САЩ по програмата „ленд-лиз“.…….

😜 Ако искаш с кафето намери каква е приликата на V2,Хиспано Суиза и Американския мотор…………и стига толкова козове,рови сам или………пляс чело в земята колко са велики ония с рошавите капи
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 01:29.

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Интересно какво щеше да се случи със железата ви сами по себе си, ако се изключи човешкия фактор!?! И защо сте подкрепили рошавите капи, а не например великата френска, белгийска, холандска и тн съпротиви!?! Или поне да бяхте помогнали на великата операция „Динамо“ при Дюнкерк, щото великия английски флот си прибра войниците с гумени лодки, водни колела и каяци. Или поне да се бяхте включили по-навреме в Европа през ВСВ, а не да чакате с ингилизите съветската армия да стигне до Берлин... Ако не беше саможертвата на обикновения съветски войник, в Европа още да лъскат есесовски ботуши!

Не знам на какво се радвате , дано се вразумят и приключват възможно най-скоро. Кой щял да победи , или кой е по по най е без значение . Току виж заглавието на темата ще се окаже актуално.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз на факта,че поне все оше се замерят с ракетки и Шахедчета,а атома си го пазят за Третата Световна

Световни медии потвърдиха за смъртта на Али Хаменей

Да се знае защо Щатите са на върха на хранителната верига и пирамида.
    С любезното съдействие и подкрепа на чичо Тръмпи (човека на Путин)
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      8:15 сутринта в Събота се събират на срещичка с идеята,че / моя интерпретация,да не псувате други / че последните 4-5 нападения са били всичките нощно време и няма да ги плякат. Евреите обаче не са получили памятката,че така не се прави и са ги изтрескали след първи петли,сега замитат леко
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 00:36.

Аз само не разбрах, кои са добрите, кои са лошите. Да знам за кои да викам.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз съм за наЩе , кой бие

Или го предизвикват да се покаже, за да разберат къде е. Ще се види скоро.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Истината е, че се пуцат за да отвлекат вниманието на обществеността от случая петрохан...
    По-скоро за да помогнат на "едни наши хора" да направят големи пачки от спекулации с петролни фючърси

#22.1 BENZBOSS коментира:
    Аз съм за наЩе , кой бие
    Мъдра, правилна, типично българска позиция. ​​​​​​​
    Последно редактирано от ezhko; Днес, 04:06.

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Да, де. Именно със запетайката

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Ежко обаче сън го не лови - писал в 3,58 нощес, редактирал в 4,06, коментирал в 7,00. От притеснение за аятолаха ли тъй?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      За наще, кой бие…….какво обикновенно.

Може да проверява как му върви залога за нацистите в Иран

А пак. Кои са добрите, кои са лошите? Не знам за кого да викам. Ще стане грешка и после, оп-дисидент.

Коментар

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Викай за Ботев-Пловдив?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Е как бре,нали Европа,НАТО,християни,демокрация,мир и любов,туй онуй ……..и мир го пиша с малки букви,че с голяма е много КОМУНИСТИЧЕСКО,тоя мир за нищо го нямат там

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Така както го казваш, верно не е тема за мир. Наш'те нападат ваште и скандират Мииииирррр.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    А пак. Кои са добрите, кои са лошите? Не знам за кого да викам. Ще стане грешка и после, оп-дисидент.
    Просто изчакай официалното становище на Урсула и Кая Калас- те ще кажат кои са добрите и лошите и за кой / какво да викаш. Всичко останало е ерес и залёт. Трябва да вярваш в партията и априлската линия.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Мммммбаш поне половината са или така или обратно,но и поне половината са за кой бие 🤣с все запетайката и не знаят къде са,за Защо дума да няма.

Викай за Тръмп
      Последно редактирано от BENZBOSS; Днес, 16:53.

Заеби. Това съм го играл преди 50г. Казаха, че неправилно съм викал. После стана правилно. После пак неправилно. Като почнеш от Виетнам, насам, баси и обърквацията. Заеби.
    Никой ли няма изкуствен интелект който да знае какво трябва да мислите.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Не,че много лъже,като го питам за мен и мен си ме лъже …….за самия мен,а ти искаш акъл да ми дава.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Никой ли няма изкуствен интелект който да знае какво трябва да мислите.
    Е как да няма?!? Нали ти казах - Урсула и Кая...

Коментар

Из омразния сурат-китап: Пожелавам на всички, които жалят аятолаха, да живеят под негово управление и да им се родят дъщери.
      Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        И да не го жалят, европейските щерки са се запътили с бодра крачка към харемите

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        И баш чалмалията им е виновен………..пък и не са всички,на някой шерката не е аршин😜 за мерене

- 1 март 2026, иранската национална телевизия:
      „След цял живот, изпълнен с неуморна и безмилостна борба в духа на Хюсеин, с възвишена и небесна душа като непоклатимата планина на ислямското настойничество, милостивият баща на добротата и решителността, Лидерът и Имамът на мюсюлманите, Негово Преосвещенство аятоллах Сейед Али Хосейни Хаменей, по пътя към установяване на величието на свещената обител на Ислямска република Иран, изпи сладката и чиста чаша на мъченичеството и се събра отново с Върховното Небесно Царство.“
      Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Добре де Сашо, това не е раздел СПАМ, моля те сдържай се в сериозните раздели, моля те, не се държиш както подобава нито за възраста нито за житейския ти опит, тук не е място за ДСП поведение, моля те!

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        И тоя го налазиха 72 девствени…….Педераса

BatGeorgeone коментира
      Днес, 15:06
      Добре де Сашо, това не е раздел СПАМ, моля те сдържай се в сериозните раздели, моля те, не се държиш както подобава нито за възраста нито за житейския ти опит, тук не е място за ДСП поведение, моля те!
      Гледай и сравнявай. Дума по дума, буква по буква. Има субтитри.

https://www.theguardian.com/us-news/...confirms-video

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Нищо сложно - паля една е тук до мен и след 2 месеца съм там,карта и секстант да не забравя,че току виж съборили сателитите.

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        E ... китаеца може би точно това е имал във впредвид!
        Нова Зеландия е достатъчно изолирана и отдалечена. В същото време пази неутралитет и може да съществува самостоятелно...Достатъчно е голяма има хора развита общност - не е като малък изолиран остров...
        То като се замислиш - точно така си е!

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Нова Зеландия е някакъв друг свят. "Два свята, единият (нашият?) е излишен" ©

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 9 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
    X