Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3 милиарда за шоу или как най-ефективно да защитим родината

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 3 милиарда за шоу или как най-ефективно да защитим родината

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    ...да видим кьде сме и какво имаме / НЯМАМЕ / в момента...
    Имаме един милиард (лева). Ти си ги дели както искаш - напрактика стигат за заплати. Нямаме - почти всичко останало.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Те и Хитлер са понабили.
      По същото време само мързеливите не се гаврят с немците (включая нас с румънците)

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Имаме един милиард (лева). Ти си ги дели както искаш - напрактика стигат за заплати. Нямаме - почти всичко останало.
        ... и най-вече читава военна доктрина. Която включва не само военни, но и външно и вътрешно-политически, икономически и други елементи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Дай да отпишем тероризма, а? Щото армията нито роля може да има, нито някой го очаква от нея.
          За това вкарах специалци,че преди година/2 мислеха 10 пушки да купят ма май така и не купиха,няма и да питам с какви снайпери са или с какви пушки специалците.Жандармерия,полицейски,армийка......и те така.
          Армията не играе до момента в който не ти натресат ония косовари в 2-3 кьщи.Там има ли с какво да ги бием все още?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

С един милиард лева които са само за заплати ммммммм верно няма смисьл да си пишем.За палатки и рейсче ще стигнат да си играем на войници.Аз бих отишьл е така за 2 седмици,за купона един вид,не че ще ме научат на нещо кой знае какво като няма с какво да ме учат.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
              ... и най-вече читава военна доктрина...
              Но затова пък имаме население (поне кресливата му част - категорично), което все напира да крои война с Турция...

Коментар

Но затова пък имаме население (поне кресливата му част - категорично), което все напира да крои война с Турция...
                или да рита льва по макарите

Като стана вьпрос как войската не играе роля в тероризма тия у Сирия и Ирак какви ги водим.То че почва у нас няма за такива е ясно ма нали там армията уж скача на терора?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

...която може и да получи без да иска в Кипърски вариант.

Коментар

...Какво ни трябва в момента...
                    На първо място ни трябва солиден отговор на въпроса ...."защо да го правя?"! Аз за себе си знам,ама поне едно 90% като свирне тръбата вместо към моб.пунктовете ще се юрнат към "терминал2"...
                    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                    Джон Кенеди

Коментар

Кви пушки, кви милиарди...
                      Имам съсед полковник, и онзи ден го бъзикам-"виж какво правят колегите ви в Турция. време ви е на вас, пък ако трогнете народа-всички ще сме с вас, че на много хора ни е писнало"...
                      И тоя отговори-"Да, ама Турция има армия, а ние нямаме. Има само някакво подобие, което не е способно на никакви военни действия. Знаеш ли, че от еди колко си машини в парка(не разбрах за какви машини и за бройката им става въпрос) само една има акумулатори, и при учение се надяваме тя да запали, после дава ток на другите да запалят, но пък се варди всеки грам нафта, че после няма пари за зареждане", и все в този род приказки.

Не знам дали сме супер късметлии, или просто никой не ни иска като територия(даже и Македония на която подарихме танковете си), но в момента сме разграден двор, и всеки може да влезе и да си шета безнаказано в държавата. И няма с какво да му противостоим, дотолкова сме я закъсали.

Дано да не изпитаме на собствен гръб верността на поговорката, че който не храни собствена армия-храни чужда. Вярно, че не сме нищо и никои спрямо големите сили, но пък и не бива да се изоставяме толкова.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
                        ...която може и да получи без да иска в Кипърски вариант.
                        Ти за това, какво стана/е станало в Кипър, май си наясно колкото и с Финландия през Втората световна...

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                          На първо място ни трябва солиден отговор на въпроса ...."защо да го правя?"! Аз за себе си знам,ама поне едно 90% като свирне тръбата вместо към моб.пунктовете ще се юрнат към "терминал2"...
                          За чий спрягат 3 милиарда тогава - да си покрием задьлженията кьм НАТО пьк ако се угелпи работата ще му мислим,с 5 лева няма много мислене?

Като каза Терминал 2 та да ти кажа - жената и децата са в БГто в момента,стегнати на ниськ старт да се изнасят ако нещо стане из Европа та ми е ясно какво имаш в предвид.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

...Като каза Терминал 2 та да ти кажа...
                            Бос,карай я по-кротко , че ще си докараш някой инфаркт.Тука за сега само четем.Още не сме започнали да "летим".Не сме им интересни...
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

За чий спрягат 3 милиарда тогава - да си покрием задьлженията кьм НАТО пьк ако се угелпи работата ще му мислим,с 5 лева няма много мислене?
                              Задълженията ни към НАТО, в смисъла на членски внос, си ги покриваме редовно. И това е извън бюджета на МО (онзи милиард). Задълженията ни към НАТО, в смисъла на поне 2% от бюджета на държавата за армия - и да ги изпълним, представляват напрактика, същият милиард да стане 1,2-3 милиарда (демек, същото нищо). Тия три милиарда, ги спрягат, за (полу)ескадрила самолети и два (та три ли) кораба, в течение на предстоящи нам си колко години. Това, което е същественото е, че единствено и само ги спрягат.

Коментар

Ти за това, какво стана/е станало в Кипър, май си наясно колкото и с Финландия през Втората световна...
                                Не е трудно. Турция използва турскоезичното малцинство, за да провокира националистическите кресльовци и в резултат да завладее и етнически прочисти една непропорционално дебела част от Кипър.
                                НАТО не се намесва в спора...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X