Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ирак, последни новини...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ирак, последни новини...

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Мдааааа...а "цивилизованият" свят и "борците" за свобода и демократични права мълчат, като пукели!Инак за къде-къде по-малки проблеми се надава вой до небесата и световната преса гърми! На тия изроди съвсем скоро ще им сърбаме попарата!

П.С. Що в тази тема не виждам защитниците на "демокрацията" от други подобни теми...?
    Всъщност цивилизованият свят хич не мълчи. В крайна сметка информацията е от там, и реакциите са подобаващи.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Всъщност цивилизованият свят хич не мълчи. В крайна сметка информацията е от там, и реакциите са подобаващи.
      Дай Боже да си прав и да се предприемат ефективни и адекватни действия, като при "Пустинна буря", че инак лошо! Има ли такива индикации всъщност, защото изродите от доста време си разиграват коня без никакъв отпор! Сега е момента наистина демократичните и цивилизовани държави да се обединят!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

И те са? Май нещо съм пропуснал за "реакциите са подобаващи"?

Коментар

Реакциите имах предвид като "Липса на мълчание". Врякат хората.

Пустинна Буря няма да има, те докато ония режат клитори иракското правителство днес най-най-после се споразумя кой да е президент. След някоя и друга година може и да се сетят че им няма половината държава и да реагират.

Аз лично разчитам кюрдите да им нашокат репите и после да забравят да си тръгнат, но май са само мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Реакциите имах предвид като "Липса на мълчание". Врякат хората.

Пустинна Буря няма да има, те докато ония режат клитори иракското правителство днес най-най-после се споразумя кой да е президент. След някоя и друга година може и да се сетят че им няма половината държава и да реагират.

Аз лично разчитам кюрдите да им нашокат репите и после да забравят да си тръгнат, но май са само мечти.
            Разбрах, така и предполагах...

Коментар

Мдааааа...а "цивилизованият" свят и "борците" за свобода и демократични права мълчат, като пукели!Инак за къде-къде по-малки проблеми се надава вой до небесата и световната преса гърми! На тия изроди съвсем скоро ще им сърбаме попарата!

П.С. Що в тази тема не виждам защитниците на "демокрацията" от други подобни теми...?

Ти ти па ако знаеш какво искаш..........Като им скочат тия тук Убийци били......сега па що си траели.........нарамвай една тесла и ходи да ги вьзпитаваш ма чакай и Китайците да ти помогнат.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

http://theaviationist.com/2014/07/25...tor-over-iraq/
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Ти ти па ако знаеш какво искаш..........Като им скочат тия тук Убийци били......сега па що си траели.........нарамвай една тесла и ходи да ги вьзпитаваш ма чакай и Китайците да ти помогнат.
                  Прекрасно знам какво искам-същото, което искат всички нормални хора, а именно тази измет да бъде унищожена максимално!
                  Ти не искаш ли същото...?
                  И бих искал тези, които забъркаха кашата в региона да се намесят, както когато се търсеха едни оръжия дето после се оказа, че ги е нямало, и никога не ги е имало.

Коментар

Да ,баш.......парво за нефта били там,а ти ми кажи кой намаза нефта - Европа или Щатите???
                    Сега да ходят за клитори да се бият,че 4 милиона жени нямат 4 милиона сьпрузи,братя и бащи да нашокат рЕпата на тая паплач там.Колко са тия от ИДИЛ,5 милиона???Или искаш да ми кажеш,че всички там са потив ИДИЛията ма поне ония много силни и 10 000 ИДИЛци ще намачкат 5 милиона само и само да им накьлцат клиторите???

Кой какво го влече,утре ако решат да си клецат козите на мегдана пак ли да се намесват тия тук?

Обобщавам мнението от тукашен форум - ДА СЕ ОПРАВЯТ,ПРОЧИСТИХМЕ ИМ МЕГДАНА,ОБУЧИХМЕ ГИ,ДАДОХМЕ ИМ ОРЬЖИЕ,А ТЕ ЗАГУБИХА ВСИЧКО ЗА НЯМА И СЕДМИЦА,ДА СЕ ОПРАВЯТ.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Да ,баш.......парво за нефта били там,а ти ми кажи кой намаза нефта - Европа или Щатите???
                      Сега да ходят за клитори да се бият,че 4 милиона жени нямат 4 милиона сьпрузи,братя и бащи да нашокат рЕпата на тая паплач там.Колко са тия от ИДИЛ,5 милиона???Или искаш да ми кажеш,че всички там са потив ИДИЛията ма поне ония много силни и 10 000 ИДИЛци ще намачкат 5 милиона само и само да им накьлцат клиторите???

Кой какво го влече,утре ако решат да си клецат козите на мегдана пак ли да се намесват тия тук?

Обобщавам мнението от тукашен форум - ДА СЕ ОПРАВЯТ,ПРОЧИСТИХМЕ ИМ МЕГДАНА,ОБУЧИХМЕ ГИ,ДАДОХМЕ ИМ ОРЬЖИЕ,А ТЕ ЗАГУБИХА ВСИЧКО ЗА НЯМА И СЕДМИЦА,ДА СЕ ОПРАВЯТ.
                      Така е-разчистиха мегдана-за ей тези! Далече си, но така, или иначе ще стигнат и там по един, или по друг начин, ако не бъдат смачкани-помни ми думите, дано изляза лош пророк.
                      Ал-Кайда и Саддам са, като дечица от първа група на детска градина пред тези.
                      Много ме учудва наглостта им-дали нямат предварително съглашение с някоя велика сила...?

Коментар

...
                        Много ме учудва наглостта им-дали нямат предварително съглашение с някоя велика сила...?
                        Според тях - имат. Аллах и викат.

Коментар

Рамади, Анбар - изгорял още един М1А1М

Коментар

Така е-разчистиха мегдана-за ей тези! Далече си, но така, или иначе ще стигнат и там по един, или по друг начин, ако не бъдат смачкани-помни ми думите, дано изляза лош пророк.
                            Ал-Кайда и Саддам са, като дечица от първа група на детска градина пред тези.
                            Дрме му на Босчето, като се има предвид арсенала му, тарамбуките ще се насадят на пачи яйца
                            Последно редактирано от derhunter; 26-07-14, 09:50.
                            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Баш петрола най ги брига, ама нейсе. Клитори, ама не човешки, търсеха.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                Рамади, Анбар - изгорял още един М1А1М

Само абрамси ли имат ? Не са ли им останали от добрите стари съветски Т 72 ?
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X