Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ирак, последни новини...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ирак, последни новини...

Явно пък 'халифата' притежава елитни специалисти/съветници от....Афганистан, Чечня и т.н. региони

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Не мисля че някой някога е обвинявал СССР за калпавите прояви на иракчаните през 1991ва - тогава армията им беше доста разнородно оборудвана и ако трябваше да се обвиняват чужди държави бая държави щяха да го отнесат.
      Редовно във форума и не само един куп "специалисти" дават за пример колко е скапана съветската/руската техника първата иракска война . Тогава иракчаните се сражаваха до колкото могат и искат с технологично превъзхождащ ги противник . Сега технологично и числено те превъзхождат противника и пак нещата не вървят . При неграмотно използване абрамса гори не по лошо от Т 72 .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А 'що ми право впечарление,че един труп няма???Тия да не са си вдигнали чукалата половината и да са се сдали без бой?

Наредени и разстреляни има ли,трупове на купчинки???Аз виждам само поразпиляна и горяща техника на горните снимки.

Златната им дивизия,представям си кафявата им такована тогава на какво ще прилича
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

А въобще колко абрамса са им оставили американците ?

Коментар

Според договоренности до 2015 година трябвало да има 140 танка, но не се знае точно колко било е предадено на иракската армия, а и също така не се знае колко екипажи са били подготвени. По състояние на началото на 2011 година имало само 65 подготвени екипажа.

Коментар

Добре де а кой им обслужва машините ? ГТ установката е доволно сложна дори и за американците .

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                Терористи от Халифата са унищожили колоната на 9-а бронетанкова дивизия на иракската армия.

Тия машини си горят а брадатите си се разхождат върху тях. Само на мен ли ми се струва че нямат боекомплект ?

Коментар

Първоначално публикуван от glamav Преглед на мнение
                  Тия машини си горят а брадатите си се разхождат върху тях. Само на мен ли ми се струва че нямат боекомплект ?
                  Откъде толкова акъл в тея дебили?? Така като гледаш горящите танкове, мислиш ли че са влизали да проверят дали имат или нямат боекомплекти- Инш Аллах.
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    А 'що ми право впечарление,че един труп няма???Тия да не са си вдигнали чукалата половината и да са се сдали без бой?

Наредени и разстреляни има ли,трупове на купчинки???Аз виждам само поразпиляна и горяща техника на горните снимки.

Златната им дивизия,представям си кафявата им такована тогава на какво ще прилича
                    И аз точно това си мислех в момента. Тия изобщо не са се били...
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Така де, ама факта че горят а няма боеприпаси показва че може и да не са имали с какво да се бият. Липсата на показни разстрели, трупове и т.н. - че по скоро геройски са заебали техниката и са избягали.

Коментар

Мосул, вторият по големина град в Ирак, е бил прочистен от християнското си население, заяви представител на иракските власти, цитиран от ДПА.
                        ...
                        По-рано тази седмица "Ислямска държава" нареди на християните под смъртна заплаха да приемат исляма или да плащат специален данък. Групировката даде време на християните до средата на вчерашния ден да направят избора си.
                        http://www.dnes.bg/world/2014/07/20/...o-mosul.232954

Коментар

http://www.vesti.bg/sviat/blizak-izt...-mosul-6018206

ИДИЛ нареди генитално осакатяване на жените в Мосул

Фетвата ще засегне около 4 млн. момичета и жени

Коментар

Смрад и ужас. Само тотално унищожаване за тези изроди, без никаква милост!

Коментар

Олеле майко. То бива, то може, ама.................................
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Мдааааа...а "цивилизованият" свят и "борците" за свобода и демократични права мълчат, като пукели!Инак за къде-къде по-малки проблеми се надава вой до небесата и световната преса гърми! На тия изроди съвсем скоро ще им сърбаме попарата!

П.С. Що в тази тема не виждам защитниците на "демокрацията" от други подобни теми...?
                                Последно редактирано от mbenz; 24-07-14, 20:24. Причина: допълнение
                                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X