Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тъпи закони

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Тъпи закони

    Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    ....
    Именно! Ти поне прекрасно знаеш за какво иде реч!

    Коментар


    • #32
      От: Тъпи закони

      Гледали сме го всички:

      Преди да се самоубие, беше многократно улучен и ранен.Сигурно не е виждал друг изход.
      Всъщност винаги когато гледам тази престрелка си мисля, че тези не искат толкова грабеж на пари, колкото една хубава битка с полицията.


      Можеха да избягат поне 50 пъти-качват се на автомобила и газ.Вместо това се стрелят с полицията, разхождат се напред-назад стреляйки на откоси ...

      Коментар


      • #33
        От: Тъпи закони

        Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
        ....
        Докато по дискавъритата пускаха реално заснета престрелката а не режисираната версия, нямаха картечница АР. Румънеца с китайският АК е с дисков пълнител, другият си е със съвсем стандартна карабина АР. После съвсем по холивудски се довъоръжили и патроните нарастват значително...
        Тук ми възниква и една питанка- Ако са решили да обират така или иначе банка би ли било проблем това да е и с незаконно придобито оръжие? И у нас има доста обири и убийства, това всичкото със законно оръжие ли се извършва?
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

        Коментар


        • #34
          От: Тъпи закони

          Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Тук ми възниква и една питанка- Ако са решили да обират така или иначе банка би ли било проблем това да е и с незаконно придобито оръжие?
          Точно за такива идиоти - ще е проблем явно. Което си е нещо.

          Коментар


          • #35
            От: Тъпи закони

            Май на някои им убягва факта, че говорим за модификации по оръжията, които се махат за 2 минути с една отверка. Дреме му на бандита че пушката е с пирон на приклада. Маха пирона, сгъва приклада и я мушва под якето.

            Случката в Лос Анфжелис я знаем. И нищо не ми пречи практически, да се спретна и аз като ония двамцата. Даже повечко муниции ще нарамя. Закона е за нас, спазващите. За ония, те си я карат както си знаят.

            Гоблин- в Калифорния имаме един тъп списък с удобрени за продажба оръжия. За да не те вълнува списъка, модифицираш го да е с минимум 6 инча цев и да не може да му се слага пълнител. После- модификации след придобиването са законни. Правиш си го пак оригинален. Тъпичко.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

            Коментар


            • #36
              От: Тъпи закони

              Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              ...За да не те вълнува списъка, модифицираш го да е с минимум 6 инча цев и да не може да му се слага пълнител. После- модификации след придобиването са законни. Правиш си го пак оригинален. Тъпичко.
              Ми не е тъпичко. Не помниш ли мъдрото прозрение на Настя Стрелецкая преди да заспи блажено ? Теоретиците са с чисти ръце, изпълнителите - с чиста съвест.

              Ендуро мотор като си вземеш нов от магазина пак с кеф му махаш тапи и ограничители и стеснителни пръстенчета и режеш сиви кабелчета. Няма лошо. Щом модификациите след придобиването са законни свиркай си.

              Тоя закон не е резултат на една единствена мъдра глава, а резултат от сблъскващи се колосални енергии - на анти оръжейниците и на про оръжейниците, и резултиращите размествания на пластове. Едните прокарали това, другите контрирали с онова, и накрая се получил ей тоя закон. Уродлива работа, но за сметка на това безобидна.

              А тая информация "че си има списък с одобрените" не я дръжте като партизани на разпит, а с това започнете. На Боса проблема му е че точно онуй кенгуро там джиджаното, със синьото елече и златните мъдурки, не е сертифицирано за Калифорния. В Калифорния го има само с платинени мъдрурки, или с карбонови. Ама той го иска със златни мъдурки. И понеже не ще да си вземе с платинени мъдурки и после да ги позлати, си го взима от Тексас джиджано баш със синьото елече и златните мъдурки. И после в дилъра на кенгурото му слагат тапа в задника и щипка на носа, щото за несертифицираните кенгурчета така се прави. Цитирам се

              Щото едно е "С пластмасови чирени може а с дървени не може", и съвсем друго е "Зиг са си платили а сертифицират модела с пластмасовите чирени в Калифорния, но модела Елит с дървените не сертифицирали, затова трябва да се внася от друг щат, а за вноса процедурата е те такава".
              Издъних се на Тюринг теста

              Коментар


              • #37
                От: Тъпи закони

                Чакай, не ме разбра точно! Списъка че е тъп, тъп е. Проблема е че се изражда до невиждана уродливост. На ти пример-

                Списъка е започнат с идеята да се тестват продаваните оръжия за да не ти се пръсне нещо в ръцете. До тук добре. Ама само до тук.
                Никъде не е записано как точно се тества. Хайде да речем "ония знаят".
                За да ти тестват тип оръжие трябва да платиш. Е, ОК. Ама само производителя може да плати, никой друг.
                За да стои оръжието на списъка, плащаш всяка година?! За тест?!?!? Те не го тестват, ама ти плащаш...
                Производителя като спре да го прави тоя модел, спира да плаща и модела става нелегален?! До вчера ОК, днес не става. Нали помним от къде тръгнахме- от дали е добре направено оръжието. Кое му се смени от вчера до днес?

                И черешката на тортата-!!!!!
                Някой измислил че ако бойната игла маркира серийния номер на пистолета на гилзата щели да изхващат сите идиоти.
                -ОК, от 1ви Януари всички на списъка да са с такива бойни игли!
                Глас от последните редове "ама няма такава технология, това никой не го е измислил!"
                - Това няма значение, да сте го измислили, какво сте дремали!

                За дадения момент 0 прибавени нови модели, няколко стотин отпаднали...

                Искам на ония да му измисля закон да стои в клетка с разгонен урангутан по 1 седмица в месеца. И може да ползва инджипляктор който с мисловна дейност да прави оная работа на урангутана да омеква. Ама няма инджипляктор такъв измислен! Ми да го е измислил бе, за.ника си е негов!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

                Коментар


                • #38
                  От: Тъпи закони

                  Частта на ударната игла която контактува със запалителния капсул е толкова малка че не виждам какъв номер ще гравират там . Не че е невъзможно да има микрогравировка но след примерно 1000 изстрела едва ли ще остане нещо от нея .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

                  Коментар


                  • #39
                    От: Тъпи закони

                    А после кажи,че е тъп закона,напиваш се и колата не се прибира сама у вас летейки,няма регистрация.......

                    И на мен не ми е ГОЛЯМ проблем,че еди кой си модел не се продава тук,аз и без това си ги купувам по интернет,в магазина ми искаха дильрска цена от 1200 плюс цената за врътката при регистрирането му при положение,чр го питам Каква цена ми даваш ако купя 4 броя.Аз си го намирам за 1050 с безплатна доставка,идва с 2 пълнителя по 15 които дилъра ми блокира без пари до 10 броя в пълнител и съм готов поне с Пьлнителите за стрелбището.Отделно нали съм готин някои от пищовите ми идват подарък и като такъв не ми се налага да им плащам данък продажба тук та цялата врътка е 300 кинта напред от един пищов.

                    Остави това,кой на списька,кой под него,врата у пОле........кажи за чий грездей чакам 10 дни за да си получа красивата грозотия и за чий въобще са всичките тия врътки?


                    И знам,че в БГто както и навсякъде по света има тъпи закони та и с тая цел съм пуснал темата,тукашните,тамошните,тоя,ония.Да имаш оръжие,да знаеш как се бачка с него,да е нормално такова и да не можеш законно да се отбранявал с него - това ТЪПО ли е или какво / никакъв въпрос не е това/.

                    Е за това говорим,те вместо да седнат да измислят нещо умно или поне да не пречат ми седнали да правят от нормалния човек престъпник.Напада те някой да те коли,вадиш ловното и до там,жив но престъпник,логиката къде е ми обяснете???
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 23-05-14, 07:36.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

                    Коментар


                    • #40
                      От: Тъпи закони

                      Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Частта на ударната игла която контактува със запалителния капсул е толкова малка че не виждам какъв номер ще гравират там . Не че е невъзможно да има микрогравировка но след примерно 1000 изстрела едва ли ще остане нещо от нея .
                      1000 ли,я виж колко кутии цигари е иглата за Скар 17 титанова в Ибей и за колко секунди я сменям.Това като с нарезитеМа на цевта -нова цев е 150-200 долара за пищов,иглата е под 20 или поне се е изтъркала ставам престъпник пак и 100 такова на голо???






                      Примера с Румънеца не ми се връзва много,никой ама никой който е намислил да обере банка няма да отиде с 5 или 10 заряден пълнител и с блокиран пълнител който трудно да се сваля.Става като закона с двата пищова за самозащита - добър закон ако се спазва от престъпниците,а те пък като са се засилили точно него да спазват........Като забраниха 30 зарядните тук та не можеш да си ги купиш от Вегас ли?Или спешно ти се налага банка да обереш и няма време за подготовка,нямаш 5 минути да си сложиш бутон за сваляне на пълнителя или 5 секунди за такъв с магнит който пък свободно се продава по интернет?

                      Я кажете според вас колко от притежателите на оръжие спазват всичката тая тъпотия на 100% и не са готови кой с за екшън пък бил той и извън закона?Зорлем престъпници създават,да им имам законите аз.
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 23-05-14, 07:34.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

                      Коментар


                      • #41
                        От: Тъпи закони

                        Няма смисъл да сменяш каквото и да било . С всеки изстрел иглата се подбива . Следите са микроскопични но и гравировката там може да е само такава и със сигурност няма да изкара много . Не може и да я закалиш много защото като я прасне онова желязо отзад ще я счупи на първия изстрел .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

                        Коментар


                        • #42
                          От: Тъпи закони

                          От оригиналното по-добро да речем няма или тате така ми е казъл.Купил съм си резервни игли и цеви и съм ги сменил с резервните,а оригинала си го държа за черни дни.И вехнат като круши.

                          Какво става като отида на стрелбището,тресна 100 патрона и някой ми събере гилзите за негова употреба не е ясно пък и с на жената револвера голям зор,там ще трябва и да им ги хвърлям ако не искам печатани по пощата да им ги пращам........

                          По закон пищова ако е зареден му трябва индикатор,по логика и практика това ми пречи като го чистя и за 19 долара и една цигара време му избивам зъбите.Кое му е полезното на това се чудя с моето праволинейно мислене като става въпрос за прости неща?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

                          Коментар

                          Активност за темата

                          Свий

                          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                          Зареждам...
                          X