Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България остава без подводници

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: България остава без подводници

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    От ,,Котарака Леополд''.Незнам защо се пали го'син Кольо33. Нужда от армия има,имало е и ще има!Но на всеки според нуждите.,,Банкерите''(швейцарците) карат коУета,а не ,,Тайфуни''Дали защото нямат море или пари...?Армията на Ватикана...Въоръжена с пики?Понеже бяха дадени за пример...Ама аз нали съм Шоп...Папата съм го виждал на снимка...
    Време е да спрем със спама или да помолим /отново!/ модераторите да заключат темата. Марто, госин Кольо33 /за съжаление нямам удоволствието да го познавам/ е служил на тая подводница!!! Уважавай мъката му! Утре /да не дава Господ!/ ти може да преревеш за нещо и ние ще се опитаме да помогнем /Кольо-брат леко със шопите , бе и аз съм 50% шоп!/ ... Все си мисля, че този форум трябва да ни обединява, а не обратното! И без това всеки само пише, а нищо не прави... Утре като нарежат подводницата пак някой ще пише... Айде сос здраве и мир вамммм!

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33
      Е няма друго...това е стара моряшка шега, нямах предвид да те изпитвам...не знам що се обиди толкова?

Не сьм,стрснах се,че не минах изпита на старите моряци.

Не сьм служил на това,покрай подобно разкарвам туристи,а покрай ядрени самолетоносачи и подводници минавам всеки ден та се чудя какво можем да направим с тоя изгнил варел.

Някой може ли да каже това колко време вьрви под вода,каква скорост вади,колко и какви торпеда носи и какво може да удари с тях.И при война колко цигари време ще издьржи преди да си удави екипажа?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Няма проблем,ще си отворя друга ако трябва и там ще питам какво може да направи една 50 годишна подводница в море като нашето с брегова ивица като нашата и то в тоя век,а не преди 50 години.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X