Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор с двойно предаване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотор с двойно предаване

Прикачени файлове

Коментар

Изрод, това обида към КТМ ли е
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Изрод, това обида към КТМ ли е
        За КТМ не знам. Но за Щил си е обида

Коментар

Преди около 3 години на една мотосреща в Троян видях такава Ямаха(2Х2),мисля на човек от организаторите беше.Ако има желание някой съфорумник от региона може да каже това-онова за мотора,а може и тестдрайвче да уреди.
          Силата е нищо без контрол.

Коментар

До: К'во викате за тежките мотори?

Някъде в интернет, видях Урал с тройно предаване. Предното колело се задвижваше със хидро мотор. Имаше хидравлична помпа, която вземаше движение от двигателя. Включваше се при много бавна скорост и то само в краен случай. Не помня само дали беше някакъв прототип или самоделка.
            Кольо Динев

Коментар

Карах Ямаха 2-трак един път из София. Най се изкефих, че върви на задна гума до безкрай. Предната се върти с бясна скорост и стабилизира мотора и се управлява уникално лесно. Иначе имам Ямаха WR450F 2-track от 2 години, но беше със скъсани маркучи на хидравликата и наранен кол на единият олинс. Чак миналата седмица се прежалих и си поръчах части от олинс. Кристинито си е направи без пари

Иначе съм мерил на електронна везна част по част и 2-трака качва 8.5кг на мотора, но 5кг са на предната главина, които реално са много ниско и под амортисьорите. Скоро ще е в движение и ще разправям. Ентусиазма ми дойте от факта, че предишният собственик на мотора ми разправя как мотора вървял в снега повече от АТВ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X