Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро, кросови или траял гуми ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Ендуро, кросови или траял гуми ?

    Ще видя какво може да се намери в София... и вероятно ще скоча в едни Мишленки, че това са гумите от които съм най-доволен на кола и шосеен мотор. Живот и здраве нататък ще пиша преки впечатления.
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

    Коментар


    • #32
      До: Ендуро, кросови или траял гуми ?

      Няма да намериш никакви...
      След тридневно търсене и звънене,успяха да ми изровят само задна Дънлоп и то с поръчка от Германия.Обърни се към Митков-той ще ти свърши работа.Успех!
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!


      "... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

      Коментар


      • #33
        До: Ендуро, кросови или траял гуми ?

        От моя скромен опит да изкажа и аз мнение.Аз лично предпочитам за пътища с коловози,предимно сухи но не задължително твърди да карам със задна кросова гума и предна ендурова(по хард ендуро например "Metzeler Enduro1").Изводите ми са ,че с нея предницата ми остава по управляема(та даже и в кал) не заорава в страни или да се опитва да ме изхвърли от коловоза.А задната да си копае ,така в завои се чувствам по сигурно.Също според мен е много важен и дали мотора е 2Т или 4Т,крос или ендуро.Пак казвам ,че това е лично мнение и е само за черен път без асфалт.

        Коментар


        • #34
          До: Ендуро, кросови или траял гуми ?

          И аз скоро си взех една триалска гума, но ще чакам да изсъхне навън че да я пробвам. В един форум прочетох, че спирането било по-особено, но като се свикнело не било голям проблем
          Иво Георгиев
          Gworkshop

          Коментар


          • #35
            От: Ендуро, кросови или траял гуми ?

            Темата замря,а мен живо ме интересува,тъй като в момента съм пред дилема,кросова или триалска гума? Главно ме спира това че триалската гума,плъзне ли веднъж,губи всичко (или поне това аз разбрах от поста на Митков),а моето каране си е агресивно май ..обичам да се плъзгам по завоите,та май не е за мен От друга страна пък карам 30-70 асфалт-оффроуд,и асфалта стопява гумите са нула време

            Коментар


            • #36
              От: Ендуро, кросови или траял гуми ?

              С пресен опит от триал гумите, мога да ви кажа. Страхотни, ако карате предимно пътеки, засукани места и коловози - просто няма друга такава гума. За каране по пътища и виражи - не е мнго добър вариант. На кал и трева - няма никой, то не че се очаква . На асфалт - опасноста от пребиване е огромна. Износването - бързичко. Като цяло мога да твърдя, че триал гумата не е за нашето каране или поне не за моето. Сега съм подготвил задна Michelin M12XC и предна Michelin Starcross MH3, да видим какъв ще е резултата.
              Иво Георгиев
              Gworkshop

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X