Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

Слави,на моето ХТ(което мисля да карам 100% офроуд) пиньона е хванат без демпфер директно към главината.Още повече , че съм предвидил пиньони 13х50 зъба(знаеш там-въртящ момент и всичко останало).Още повече че на ТТ-то което е с шосейни гуми съм му късал вентил на асфалт(задната ми беше спаднала,но не чак до 0)
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

Не знам как ги късате тези винтили
      Ето за какво си мисля и 10 мин. работа.Ако му се лепне и една гума след като се поизпили още малко,мисля че ще свърши работа.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от BoykoVS; 23-05-08, 20:24.
      [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
      [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
        Ето за какво си мисля и 10 мин. работа.Ако му се лепне и една гума след като се поизпили още малко,мисля че ще свърши работа.
        Остава да кажеш цена????????
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Колега,ти ме кефиш!
          Докато ние си опъваме локуми ти вършиш работа!!!

Джон Кенеди

Коментар

до тук съм на 2 бири докато го направя
            размерите на трапеца са 38- широка 25 тясна,дълго 63 мм.. Премери и ако ти става ми се обади да ти го ПОДАРЯ 0878 83 73 99
            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Остава да кажеш цена????????
              Мани майтапа , говоря сериозно!

Джон Кенеди

Коментар

Тичам да меря!

Джон Кенеди

Коментар

Уф така не мога да разбера.
                  Чакай да видим какво ще направи старозагореца , пък после ще му мисля.
                  Две бири.....................................................обиждаш ме!Аз си мислех за каса!

Джон Кенеди

Коментар

Гледай го ти Бойко, ние докато си чешем езиците, той каква я свършил!
                    Евала!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

УРАААААА!!!НАМЕРИХ!

Специални поздрави и благодарности на Асен от Стара Загора.
                      Човека ми го донесе на крака и твърдо отказа да му дам повече пари от колкото пишеше на етикета-за което съм му малко обиден!Папиона ляга перфектно-все едно за там е правен.В понеделник вкарвам мотора в бокса и в събота откривам сезона!!!
                      Благодаря и на всички останали , които се опитаха да ми помогнат!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                        Папиона се стяга доста сериозно, не случайно е метален и покрит отгоре. Старите бяха с кожа, а новите са с гума. Какво ще стане като тръгнеш да стягаш този "папион" и болта ти превърти?. Как ще го свалиш когато трябва да смениш гумата? Когато превърти при стягането какво ще ти стегне това, което си напрвил. На форма си го докарал, но на действие едва ли.
                        Иво Георгиев
                        Gworkshop

Коментар

Не искам да споря,понеже не съм сециалист.Показах моето виждане,не съм виждал и нямам намерение да слагам папион.За стягането може да се използва съвсем друг болт,който няма да има начин да превърти и както казах това е за 10 мин. работа.
                          Прав си и нека оставим нещата така. Поздрави

П.П.Аз съм си сложил мигачите под багажника,защото АЗ така съм преценил и не карам никой да прави това което аз,просто споделям.Нали затова е форума всеки да споделя и всеки сам да прецени как да направи дадено нещо или да си го купи.
                          [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                            Слави,на моето ХТ(което мисля да карам 100% офроуд) пиньона е хванат без демпфер директно към главината.Още повече , че съм предвидил пиньони 13х50 зъба(знаеш там-въртящ момент и всичко останало).Още повече че на ТТ-то което е с шосейни гуми съм му късал вентил на асфалт(задната ми беше спаднала,но не чак до 0)
                            Корекция!
                            Слави както винаги се оказа прав.ХТ-то има демпфер,просто съм го проспал!

Джон Кенеди

Коментар

Всички мотори с верижно предаване към задното колело имат! Най-различни са по големина и форма (съответно и по степен на омекотяване) но ги има и без тях не може. Ако ги нямаше, звената на веригата, зъбците на зъбните колела, болтовете държащи задния венец и ред други детайли щяха да са изложени на прекалено големи ударни натоварвания! Е, при някои мотори тези тампони са просто гумени втулчици надянати на болтовете на задния венец, които омекотяват съвсем малко, но все пак омекотяват!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                                Всички мотори с верижно предаване към задното колело имат! Най-различни са по големина и форма (съответно и по степен на омекотяване) но ги има и без тях не може. Ако ги нямаше, звената на веригата, зъбците на зъбните колела, болтовете държащи задния венец и ред други детайли щяха да са изложени на прекалено големи ударни натоварвания! Е, при някои мотори тези тампони са просто гумени втулчици надянати на болтовете на задния венец, които омекотяват съвсем малко, но все пак омекотяват!
                                На всички мотори, които съм имал не имало никакви тампони или втулчици. Има ги на шосейните ендура. На хард моделите просто забрави за такива работи. За това при смяна на венец на твоя мотор се сменят 2-3 венеца (че и повече) на хард ендуро моделите. Същото важи и за веригата и за болтовете на зъбака.

Не искам да споря,понеже не съм сециалист.Показах моето виждане,не съм виждал и нямам намерение да слагам папион.За стягането може да се използва съвсем друг болт,който няма да има начин да превърти и както казах това е за 10 мин. работа.
                                Прав си и нека оставим нещата така. Поздрави

П.П.Аз съм си сложил мигачите под багажника,защото АЗ така съм преценил и не карам никой да прави това което аз,просто споделям.Нали затова е форума всеки да споделя и всеки сам да прецени как да направи дадено нещо или да си го купи.
                                Не успорвам твоето мнение, но както каза ти, не си виждал и не си слагал папион. Мисълта ми е че какъвто и болт да сложеш, тои пак ще превърти в пластмасата или полиамида рано или късно. За това папионите са измислени така, че болта да се закрепи на металната част и след това да се покрие с гума. Като има метална част, тя няма как да не държи гумата към джантата, макар че пак някой път приплъзва. Вече доста хора слагат дори два папиона за да е по-сигурна работата.
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X