Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

Отчаяно търся папион за капла 17"х2,5"(ХТ600).В магазините струва 40лв(нов),аз съм готов да дам 60лв(дори за втора употреба).
    0888308226-Емо
    ПП.Знам че темата е за раздел купува-продава(там съм писал),но пиша и тук с надеждата повече хора да разберат.Моля модераторите да не трият темата!
    Благодаря!
    Ако не ви вдигам телефона звънете упорито-може да съм на мотора.
    Браво на модератора , че толкова бързо промени заглавието на темата и направи нещата по-ясни!
    Последно редактирано от ЕМО; 21-05-08, 18:47.
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

До: Братя , помагайте!!! - папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

А защо не използУваш номера с късите рапидки навити в борда на джантата

Спестеваш си пари и не се занимаваш да си търсиш папион
    Последно редактирано от ДАНКО; 21-05-08, 21:02.
    В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
      А защо не използУваш номера с късите ръпидки навити в борда на джантата

Спестеваш си пари и не се занимаваш да си търсиш папион
      Колега,би ли ми обяснил по-подробно?
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

За папийона няма ли значение само широчината на джантата? Какво значение има диаметъра на джантата? Според мене на ХТ-то трябва да стане всеки папийон, който става на CRF или WR например!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
          За папийона няма ли значение само широчината на джантата? Какво значение има диаметъра на джантата? Според мене на ХТ-то трябва да стане всеки папийон, който става на CRF или WR например!
          Да принципно е важна ширината на каплата.На ВР и ЦРФ каплите са по-тесни.За тях има почти навсякъде(мисля че ширината им беше 2,15")

Джон Кенеди

Коментар

Аз мога да ви кажа че ако мотора не е кросов и много Хард не ви трябват никакви папиони.Като гледам че се говори за 17 цола капла си мисля че става въпрос за мотор който не може да прави сериозни бели в това отношение.

Коментар

До: папион за капла 17"х2,5"(ХТ600)

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Отчаяно търся папион за капла 17"х2,5"(ХТ600).В магазините струва 40лв(нов),аз съм готов да дам 60лв(дори за втора употреба).
              0888308226-Емо
              ПП.Знам че темата е за раздел купува-продава(там съм писал),но пиша и тук с надеждата повече хора да разберат.Моля модераторите да не трият темата!
              Благодаря!
              Ако не ви вдигам телефона звънете упорито-може да съм на мотора.
              Браво на модератора , че толкова бързо промени заглавието на темата и направи нещата по-ясни!
              Звъннни в ''Ендуро''в Ст.Загора аз си взех оттам миналата седмица че ми писна да късам вентилиЦената беше около 20лв.папионите са под номера 1-2-3 като №1 е най тесен и става за отпред а за отзад незнам може би №3 за твоя мотор.

Коментар

Колега,би ли ми обяснил по-подробно?
                значи аз не съм гО правил но съм гО виждал направено
                трябват ти рапидки къси с плоски глави(не"фрезенкови")-можеш да си ги набавиш от някой гипс-картонаджия(те им викат КОПЧЕТА)
                разпробива се борда на джантата на 5-6 места и от двете страни(общо 10- 12 дупки-от вън на вътре по средата на борда)бургиииката мисля че е 3 или 3,2 мм.
                изпилва се острото вряхче на рапидката и се навива- така че рапидката минава през борда на джантата и се забива в борда на гуматаеми това е
                Последно редактирано от ДАНКО; 22-05-08, 08:34.
                В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Аз мога да ви кажа че ако мотора не е кросов и много Хард не ви трябват никакви папиони.Като гледам че се говори за 17 цола капла си мисля че става въпрос за мотор който не може да прави сериозни бели в това отношение.
                  Става дума за ХТ600.
                  Освен него имам и ТТ600.Карам го на асфалт с шосейни гуми и съм късал вентил (задната ми спадаше),какво остава за кросова гума на 0,8-1,0 атм на черно?

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
                    значи аз не съм гО правил но съм гО виждал направено
                    трябват ти рапидки къси с плоски глави(не"фрезенкови")-можеш да си ги набавиш от някой гипс-картонаджия(те им викат КОПЧЕТА)
                    разпробива се борда на джантата на 5-6 места и от двете страни(общо 10- 12 дупки-от вън на вътре по средата на борда)бургиииката мисля че е 3 или 3,2 мм.
                    изпилва се острото вряхче на рапидката и се навива- така че рапидката минава през борда на джантата и се забива в борда на гуматаеми това е
                    Колко горе-долу трябва да стърчи рапидката-т.е. идеята е да се завие в гумата или просто каплата отвътре да стане "по-грапава"?

Джон Кенеди

Коментар

Не повреждайте каплите ...
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                        Не повреждайте каплите ...
                        +1
                        Побългаряването не води до нищо хубаво
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Абсолютно съм съгласен!
                          НО!Втори месец търся папион.Имам две чисто нови гуми и не мога да ги сложа,а искам да си карам мотора.Имам огромното желание да дам на някой 50лв , но никой не ще да ми ги вземе!Дори не искат да ми направят поръчка-навсякъде по магазините ми казват"Ами чакаме , ще дойдат" и така вече два месеца , че и повече.Какво да направя?Вече започвам да си мисля да си го направя сам!

Джон Кенеди

Коментар

Здравей колега, днес като се прибера в Ст. Загора ще проверя за папиони в магазин "Ендуро", щото и на мен ми трябва... А ако има и ако искаш ще взема и утре следобед съм в София ще ти го донеса... Телефона ми е 0987229093 - Асен

Коментар

Какво да направя?Вече започвам да си мисля да си го направя сам!
                              Ааа почваш да прозираш истината! За едно трапецовидно парче пластмаса с прокаран болт през него няма да дам 50лв. пък каквото ще да става! Полиамид има, болтове също, ръцете са си ми на мястото! Това да не е колянов вал или бутало, я!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X