Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

От Mountain Bike историята ми ще кажа следното: Maxxis е търговска марка на CST - Cheng Shin Tires. Мисля, че името говори достатъчно за произхода на въпросната марка, но това изобщо не означава, че са лоши гуми, напротив!

Коментар

Прясна информация за гумите Маххis.
      Днес си получих от Еконт модела 6001 130/90/17 SI.
      Цената беше 115 лв с транспортни разходи за моя сметка. Макар че от Макс Трейд казаха, че те поемат транспорта, но както и да е. Самата гума е 105 лв. През февруари очакват нова гама гуми, включващи и такива за ендуро ( т.е. за паркетниците).
      Това е засега. Остава да се изпробва как е в калта .

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
        От Mountain Bike историята ми ще кажа следното: Maxxis е търговска марка на CST - Cheng Shin Tires. Мисля, че името говори достатъчно за произхода на въпросната марка, но това изобщо не означава, че са лоши гуми, напротив!
        Ето ви една полезна страница със всички световно известни и неизвестни производители между който и CST - Cheng Shin Tires !
        има какво да се види, примерно неизвестните поне за мен досега японци NITTO !

http://www.rubberstation.com/Mm2(English).htm
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

NITTO са доста напред с материала в автомобилните гуми. Уличен драг и подобни. Май имаха разни състезателни гуми които са разрешени за каране по пътищата. В чужбината де. В Бг не знам дали гледат за дот или ес щампа на гумата като те спрат.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            NITTO са доста напред с материала в автомобилните гуми. Уличен драг и подобни.
            Определено си пролича още от самото начало като им отворих сайта
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

не са като пирели но кото шарка по нищо не отстъпват.аз карам с такива доволен съм но не съм съгласен че са американска сглобка.а сега има и още по хубави шарки за мотори и атв

Коментар

Фирма Макс Трейд ООД, официален представител на Максис АТВ и моторни гуми за България.Отстъпки за представители!Изпращане с куриер!
                0878 93 85 85-Ани Стоева
                0878 92 85 85-Петко Прокопов
                офис гр.Велико Търново
                ул.Цветарска 14
                062/650 310

Коментар

Здравейте , колеги.
                  Съжалявам за СПАМ-а , но искам да чуя вашето мнение.Имам приятел с ДР125.Изпадат му почти нови гуми(подарък) Бриджстоун , но с размер по-голям от неговия.Става дума за 120/100/18 при оригинален 90/90/18.Дали според вас ще му дойдат прекалено големи и какви са проблемите които могат да възникнат(аз се сещам за:няма да влязат в шарнира,няма да легнат на каплата,възможно е да загуби мощност-гумата е доста тежка).За предната няма проблем-почти със същите като на оригиналната размери е.
                  Благодаря предварително!
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                    Здравейте , колеги.
                    Съжалявам за СПАМ-а , но искам да чуя вашето мнение.Имам приятел с ДР125.Изпадат му почти нови гуми(подарък) Бриджстоун , но с размер по-голям от неговия.Става дума за 120/100/18 при оригинален 90/90/18.Дали според вас ще му дойдат прекалено големи и какви са проблемите които могат да възникнат(аз се сещам за:няма да влязат в шарнира,няма да легнат на каплата,възможно е да загуби мощност-гумата е доста тежка).За предната няма проблем-почти със същите като на оригиналната размери е.
                    Благодаря предварително!
                    Гумата ще стане на мотора, няма да дойде широка или каквото и да било, просто мотора е лек и слаб от страна на мощност, а тази голяма гума би затруднявала повече работата на двигателя. Според мен една максис 100/100 или 90/90 ще е перфектна за тази кубатура. Както се казва, "ще стане по каталог".

И сега е момента да похваля гумите Максис. Предната гума Максис за мокри участъци, която си купих началото на тази година е вече на повече от 4 000км и се вижда, че има още живот в нея, като цяло останах много доволен!!!
                    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 08-08-08, 20:19.
                    KTM Fen

Коментар

• До: Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

ето инфо със снимки http://images.google.bg/imgres?imgur...BG241%26sa%3DN

а ето и цени
                      Прикачени файлове
                      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Благодаря много.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                          Пичове,не мислите ли че SurCross модела е нашата гума!
                          Някои има ли впечетления от този модел на МАксис,че съм мераклия да си зимам такава задна.
                          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                          Gas Gas EC 200

Коментар

http://www.maxxis.de/seiten/motorrad...ile/M-6023.jpg Аз от тази съм много доволен Сега и на пъвия сняг я пробвах и на кал и на средно размекнат път. На теиз настилки държи яко чисти се от калта а на чряния път намокрен направо копае като с лопата
                            Но са доста меки като смес и на твърди терени предполагам ще се ядът бързо.
                            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                              http://www.maxxis.de/seiten/motorrad...ile/M-6023.jpg Аз от тази съм много доволен Сега и на пъвия сняг я пробвах и на кал и на средно размекнат път. На теиз настилки държи яко чисти се от калта а на чряния път намокрен направо копае като с лопата
                              Но са доста меки като смес и на твърди терени предполагам ще се ядът бързо.
                              И аз от това се претеснявам,че около местностите където карам на места има доста каменисти черни пътчета.Но ще пробвам Щом казваш,че оре
                              Аз във вторника излязах да покарам еми то задницата постоянно се носи от едната страна на пътя до другата,ама тя е на 20%-30% вече
                              Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                              Gas Gas EC 200

Коментар

Няма да збъркаш добри гуми са за тоази част на сезона. Все пак почти всеки ден вали дъжд а с гуми за твърдо дето не се чистат от калта си е все еедно си с галоши Само дето нямаха в наличност предна такава та ги комбинирах с Еднина които продавача им викаше Супер екстириим. И тя се продаваше в 2 варианта мека смес и твърда взех меката. Имат по стабилни странични бодли от другите което за шредна си е важно.
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X