Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
    Това мисля че беше модела

http://forum.offroad-bulgaria.com/at...3&d=1191620087
    Това е интермедиа. На сайта пише, че в 17" има само 100/100... не е ли много тесна за Доминатор

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Това е интермедиа. На сайта пише, че в 17" има само 100/100... не е ли много тесна за Доминатор
      Ще видим дали е тясна,но иначе това е модела наистина
      MG RACING

Коментар

И нашата поръчка е направена - SI модела

Коментар

пробвах да си поръчам IT оказа се че няма моя размер..лично аз за сега поне не съм очарован ..нямат размери от моделите а и цените не са чак кой знае колко добри .. за сега оставам на мишелин АС 10 ..като благоволят да внесат размери от моделите..ще пробвам
          ..щеше ми се да пробвам от SI и от IT моделите..ама като няма размери ..не виждам как ще стане ..даже и HT модела ми е интересен да го пробвам до колко ще има тракшън като за тая гъста шарка.. щото тука е яко твърдо..и си трябва нещо здраво -между другото последната ми АС10 вече стана на 2000 км всякакви изтезания и все още що годе държи ..но вече ще я махам де..че заприлича на слик

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
            Ще видим дали е тясна,но иначе това е модела наистина
            Станиславе, какво стана с гумата пробва ли я? Тясна ли е широка ли е?

Коментар

аз си ги поръчвам на 1 приятел и идват в срок от 1 седмица някаде и дадох об6то 110 лева но с доставката и сам мн доволен от моята и занапред само такава 6те ползвам!!!
              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от sv2006 Преглед на мнение
                Станиславе, какво стана с гумата пробва ли я? Тясна ли е широка ли е?
                Днес я сложих,малко тясна идва,но тия дни ще има сериозен тест...
                MG RACING

Коментар

Дай цена за Michelin-a (ако искаш на ЛС)
                  Но става въпрос за 110/100/18......
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [/FONT]________________________________________
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Доиде време да драсна някои ред за гумата,100,100-17 интермедия...
                    Малко тясна идва на доминатора но мотора стана по-устоичив на завоите по добре се държи,това е единствената гума 17" която съм карал която държи на мокра трева и сняг,износването е минимално което се вижда от снимките

Това са първите впечатления ще видим как ще е кота се поизноси...

Тестовете бяха жестоки и безпощадни върху скала насип и каквото се сетите още...включително и ПОЛЕВИ тест до скъсване...

https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...0/SL271812.AVI

Нека сега и ММ сподели...
                    MG RACING

Коментар

Я да ти се скарам сега аз...
                      Защо разравяте още повече на човека така добре изораната нивичка
                      Дано поне не е била засадена
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                        Я да ти се скарам сега аз...
                        Защо разравяте още повече на човека така добре изораната нивичка
                        Дано поне не е била засадена
                        MG RACING

Коментар

Вчера беше прекрасен ден за тест на новите ми Максис-ки софт/интермедия.

На високото в Плана имаше между 5 и 10см мокър сняг, кал в изобилие, както и трева под снега, а също и много букова шума под него... Максиса се справяше много добре където и да вкарам мотора. Екстремните места/скатове, странични наклони със сняг шума и кал, големи склонове, стръмни продължителни изкачвания и всичките покрити със сняг не бяха проблем за гумите... Предницата беше много стабилна на снега и калта, при резки завой и наклонен мотор въобще не изпускаше... А за задната няма какво да говоря, на сняг на кал без значение, мотора се вдига на едно колело само с подаване на газ...
                          Та извода е, че за сега съм доволен от гумите, дават кеф от карането на сняг и кал, а не да те тормозят и изморяват....
                          Като ги поизтъркам пак ще напиша на какво дередже ще е сцеплението, че сега са си чистак бърсак както казвахме като деца ...

п.п. а снимки нямам, бях сам, а и просто не ме бива по тая част, мразя да спирам и да се занимавам с друго до като карам

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Вчера беше прекрасен ден за тест на новите ми Максис-ки софт/интермедия.

На високото в Плана имаше между 5 и 10см мокър сняг, кал в изобилие, както и трева под снега, а също и много букова шума под него... Максиса се справяше много добре където и да вкарам мотора. Екстремните места/скатове, странични наклони със сняг шума и кал, големи склонове, стръмни продължителни изкачвания и всичките покрити със сняг не бяха проблем за гумите... Предницата беше много стабилна на снега и калта, при резки завой и наклонен мотор въобще не изпускаше... А за задната няма какво да говоря, на сняг на кал без значение, мотора се вдига на едно колело само с подаване на газ...
                            Та извода е, че за сега съм доволен от гумите, дават кеф от карането на сняг и кал, а не да те тормозят и изморяват....
                            Като ги поизтъркам пак ще напиша на какво дередже ще е сцеплението, че сега са си чистак бърсак както казвахме като деца ...

п.п. а снимки нямам, бях сам, а и просто не ме бива по тая част, мразя да спирам и да се занимавам с друго до като карам
                            Каква цена излезе доставката за 2 гуми ?
                            KTM Fen

Коментар

Отговарям вместо него понеже заедно купихме гумите.19 лв доставка
                              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Взех та поръчах и аз една предна 21 цола за меки терени, момчето ми каза че утре ще ми я доставят, мноо бързо бе! Дано Си залужава цената!
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X