Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

като поръчвахме гумите със Станислав вярно най-големия размер от 17"-те беше 100/100,дано сега са получили щото тая си е тясна за мотор с голяма кубатура....
    ...аз си взех от SI и IT модела и веднага монтирах SI тъй като вече бяхме в дъждовния и кален сезон...ето я готова за тестване...

...гумата я дават софт /интермедия с превес към меките терени....съответно първо я тествахме на кално трасе и наистина мойте впечатления са много добри -държи стабилно в завой,спира много добре,бутоните се чистят от кал почти изцяло

на сухата писта ( почва,чакъл,пясък ) същите добри показатели,добър тракшън и бързо изтегляне от завой

...общо й навъртях към 250 обиколки за няколко дни и вижте износването какво беше

модела е много добър ,но си е точно за по-меки терени както са заводските препоръки...при твърди,скалисти места почва да свършва доста бързо...но на такива ще тестваме другия IT модел
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Коментар

Гумите Максис вече бяха похвалени от мене. Отпред и отзад съм софт/интермедия и на кал и мокър сняг се представят много добре.
      От последното каране с Чинела, незнам на него дали му остана време за странично наблюдение, но гумите ми бяха много стабилни в сериозната кал, с лекота минавах и излизах от коловози, а ускорението си беше много добро и най-важното стабилно. Имаше един ВР 400, с прилична гума, на няколко пъти се "дърпахме" с момчето в калта, и все оставаше зад мен. Имаше и един ХР600 и него го дърпах, но той мисля неможе да е показателен, че отзад си беше чист галош, даже прави чест на момчето, че го държеше в правия път доста добре за такава гума.... Въобще за гумите като марка нищо лошо немога да кажа, поне за сега...

НО искам нещо друго да споделя тук, в тази тема, защото все пак в цялата тази верига гуми - покупка - тест драйв присъстват и търговците, а те в България до колкото знам са само Макс Трейд - Велико Търново или поне основният представител са те.
      Пускам тук една публикация на Калин Кулев, която лично мен ме кара да преосмисля бъдещи покупки на Максис от въпросните представители.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=127

В думите на Калин имам огромно доверие!
      И ще е добре коментираните тук търговци да излязат с някакво официално становище. Защото са представители за България на сериозна марка гуми за офроуд и мисля на американците въобще няма да им се понрави да им се разбива реномето по такъв елементарен и недостоен начин.
      Последно редактирано от Жоро Донечки; 27-11-07, 10:54.

Коментар

MAXXIS си е Тайванска марка... Американците какво общо имат...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

а...аз мислех че са американска компания и произвеждат само в Тайван и Китай....май и в Германия имаха подразделение .
          ..напълно споделям мнението на Жоро и разочарованието на Калин , не говори добре за дилърите на Максис така да се отмятат от обещанията-много несериозно от тяхна страна ....жалко защото бият по доброто реноме на марката и може би ще трябва да си преосмислят политиката,ако искат да имат клиенти и да наложат това което предлагат а потенциалните им клиенти са точно по състезанията и др. подобни мероприятия
          "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
          MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
            а...аз мислех че са американска компания и произвеждат само в Тайван и Китай....май и в Германия имаха подразделение .
            Когато говорих с търновци по телефона, на въпроса ми каква е фирмата, ми отговориха така - Американска компания, която произвежда мотоциклетните си(всички) гуми в Тайван(от скоро), велосипедните в Германия и имаше още едно изнесено производство в някаква американска държава, но не помня за кои гуми споменаха.

Коментар

MAXXIS от край време са си тайвански !!!

Те са взаимствали протектора между "Дънлоп" и "Пирели", като са опитали да вземат уж най-хубавото, ама колко са успели ...
              За разходка може и да стават, но на състезания никой почти не кара с тези гуми !!!

Иначе MAXXIS са генерален спонсор на WEC (световното по ендуро) и яко наливат там пари от няколко години, което си е много за уважение !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Айде и аз малко да ги похваля, понеже събота и неделя си потествах гуми. Резолтата беше, че съм доволен и от двете. Предната ми е maxxis, а задната vee rubber , предната ми поднесе на 1-2 пъти, но то няма гума която да не поднася поне малко, но в общи линни добре се представи, задната също съм доволен, тя е малко по стар модел от тези който сега ги произвеждат фирмата Vee Rubber, но си е добра, копае яко, и най-важното си държи кал, листа и т.н.

http://www.veerubber.es/index.php?&sl=EN ето една сайтче за инфо
                KTM Fen

Коментар

комшията докара един МЛ от Германия преди няколко седмици - гумите са чисто нови Maxxis и си пише "Made in Taiwan"
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    Щатска фирма, до скоро правеха само за атв, от скоро минаха и на мотоциклетни и автомобилни. Една от сериозните фирми за гуми в Щатите.

Ха сега,... на кой да верваме ....

Коментар

Тя може да е една от водещите фирми за гуми в щатите но производството и да е в Тайван!
                      Спорна работа
                      NO PAIN NO GAME!
                      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Въпроса опира до там,дали сравнително евтините и гуми са със сравнително добро качество!
                        А не дали е Американска или Тайванска фирмата!
                        NO PAIN NO GAME!
                        Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                        gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Хич не ме интересува къде се правят, ако ще да е в някой гараж в Столипиново, стига да ми хареса качеството а цената определено ми харесва! В крайна сметка, например, доста маркови спортни облекла се шият например в гаражни цехчета из селата около Сандански, ама качеството се контролира от германци и е отлично, и едва ли клиентите в богатите западни държави знаят къде са шити !
                          Между другото днес получих SMS че гумата ми е пристигнала в Еконт, обаче едва преди малко се прибрах от работа та нямах време да я взема!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

аз смятам че са си щатска фирма и за по евтино производство са го изнесли в Тайван,Тайланд и Китай....ноу хауто си е американско
                            MG Racing Team

Коментар

Пичове,не мислите ли че SurCross модела е нашата гума!
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Това лято бях в Тайван и чак се чудя кой пусна партенката, че това е американска компания. Нищо подобно. Напротив в Тайван се гордеят с нея и ако чуят, че някой я нарича "Американска" на бой налитат .
                                За качеството не знам, но произхода е твърдо Тайван. И моля не бъркайте Тайван и Китай...нищо общо.
                                Q7 S-line- 279 hp, 600Nm Steinbauer P-Box
                                ATV Can-Am Outlander 800 EFI MAX XT - /Precision Damper/DuroRoad Wheels&RIMs/HFM Performance + HMF Optimizer/K&N Air/
                                Suzuki GSR600A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X