Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на двигател - струва ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна на двигател - струва ли си?

Няма смисьл.Ти по добре смени 19 ката с24 или 28-ца(карба) и тогава да видиш за що иде реч.

Коментар

Колега не знам какво си направил. Но винаги се придържай към правиолото : Една машина докато работи не се пипа. Плюс това от заводското по - добро няма. Патил съм си няколко пъти като съм пренебрегвал тези правила, ама се научих вече да ги спазвам. Това за рзширяването на впускателни и изпускателни отвори, и да стане, цилиндър и бутало няма да изкарат дълго.
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Още миналата седмица си взех кит, просто забравих да спомена тук, вече цяла седмица си бръмча насам натам, само изчаката някой проблеми, но ги остранявам бързо. А искам да попитам дали е по-добре без предпазител на веригата, че тръгна ли някъде и има ли кал, просто събира калта този предпазител..

Коментар

Дали е по добре незнам,но определено позагрозява мотора, а и е пластмасов, едва ли би помогнал при скъсване на верига.
          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Засега ще го оставя, но ако следващия път пак прави проблеми с калта направо го махам А някой да сподели как трябва да седи "укротителя" на веригата, че нещо не мога да го нагодя както трябва и доста често ми пада веригата. Вчера някак успях, хубаво си покарах, но заради една топка паднах и се изкриви и като го изправих пак същата работа ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X