Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматичен съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: автоматичен съединител

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
    Гълъбине , ти си покарал с такъв , кажи сега , струва ли си парите операцията
    Като свикнеш е супер.Проблем в началото ми беше единствено прескачането на дървета примерно,защото трябва да подходиш по различен начин.А за Кавито ще взема "Z-Start Pro" с двата кита за ръчно отцепване и задна спирачка
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Преглед на мнение
      Като свикнеш е супер.Проблем в началото ми беше единствено прескачането на дървета примерно,защото трябва да подходиш по различен начин.А за Кавито ще взема "Z-Start Pro" с двата кита за ръчно отцепване и задна спирачка
      Малко встрани от темата , кажи как са първите впечатления от Кавата , щях да взимам такъв и ми е интересно
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Още е в процес на ъпгрейд,не съм го тествал сериозно!
        Нов модел е и много от нещата ги няма при търговците,
        Реклуза примерно в Роки го няма,а иначе се прави за този модел
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

2.Допълнителен кит за задната спирачка която се изнася с малка ръчка до тази за съединителя.
          Задачката изпортена

Гълъбине, задната спирачка с жило ли се задейства(за кита става въпрос)?
          И предполагам, че всичко това си остава като допълнение, а помпата на крачното лостче си остава в действие по стандартния начин? Правилно ли предполагам или?

Коментар

Това за задната спирачка, изведена чрез жило на кормилото е отлична идея, и ще помисля за осъществяването и на моя мотор! Мисля че няма да е трудно даже и саморъчно да се направи! патил съм си от невъзможността в някои ситуации да държа крачната спирачка, пък и моя мотор е тежък и с крака не се удържа даже и при не много големи наклони като спра!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Леко извън темата но виждам че сте запознати,моля някой да предположи проблем ли е че по някога се превключват скоростите (възходящо и обратно) без да се ползва съединител.Напоследак правя често така скоростите си влизат без никакъв проблем,чувал съм и че при някой модели ендура е така двигателя спирал за стотни в момента на превключването ....Скоростната ми кутия е "5-speed w/reverse; wet multiplate clutch" - ръчна на АТВ РАПТОР 700
              [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
              [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Гълъбин позна верният отговор, както и предполагах !

Ами да, като няма съеденител, защо да не се качи задната спирачка на неговото място, както при скутерите ?!
                Така е много по-удобно и по-практично, особено както споменах за провалилите се катерения.
                Няма смисъл от крачното лостче изобщо, тъй като новата система изисква свикване, а наличието на лост на стандартното място, ще забави много този процес.
                Освен това липсата на крачна спирачка предотвратява неприятности от типа - падане и пробиване на страничния капак от спирачния лост.

Астрийците караха изцяло без лост за съеденителя на кормилото.
                Всичко е въпрос на свикване и много каране !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Е свикването е едно от нещата, които мене ме притесняват! Защото съм забелязал, например при колите, че да свикнеш от ръчни скорости на автоматични е лесно, но от автоматични на ръчни после е трудно! Пък това според мене си е осакатяване на умението да караш, а не развиване на същото!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Кита от Реклуз работи в синхрон с лоста за спирачката!Иначе лично аз без ръчно отцепване на съединителя не бих карал!

Астрийците караха изцяло без лост за съеденителя на кормилото.
                    Всичко е въпрос на свикване и много каране !
                    РЕВЛОК не предлагат този кит!
                    offroad фен
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Събин има от доста време такова нещо монтирано на Ямахата. Врътнах едно кръгче и съм впечатлен......

Коментар

Кита от Реклуз работи в синхрон с лоста за спирачката!Иначе лично аз без ръчно отцепване на съединителя не бих карал!

РЕВЛОК не предлагат този кит!

z-Start Pro-то си има и ръчно отцепване , нали така.
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

аз карам с Z-Start Pro значи има известни подобрения относно предшествениците си като изгасне случайно на баир си оставаш на скорост не тръгва рязко надолу все едно си на свободна а също така може и да си ръчкаш успоредно и съеденителя ако искаш има цифра настройки по него иначе Гълъбин се изказал доста изчерпателно за реклуиза който го има вече и в рокито
                          Прикачени файлове
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Автоматичния съеденител не е лошо нововъведение, но ако схемата се доразвие, става още по-гуд.
                            Я познайте сега какво имам В НА ИЗпредвид ?!!!
                            Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Миии, превключване с копче ?
                            при Хонда ринкон/ с два бутона: нагоре качва-надолу сваля предавките без съеденител/ е измислено има типтроник трябва някой да го улекоти за да стане и за мотори може би до 2010г. ще го има
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

До: Автоматичен съединител

Здравейте !!!
                              Малко късно пиша по темата, но съм отскоро регистриран тук.

Крачната спирачка може без проблем ,да се дублира и изнесе,
                              на мястото, на съединителя .
                              Трябва, да се използва лява ръчка, с хидравлична помпа (от съединител на пистов мотоциклет) след която,с по-дълъг
                              маркуч за високо налягане,да се вклчи ,при болта ,на изхода,
                              на крачната спирачна помпа.
                              Така ще работят и двете помпи ,и ще може да се спира и от двете места.

Коментар

До: Автоматичен съединител

Колега, трябва да има и клапан, който да изключва единия кръг когато се използва другия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X