Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки КМХ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Кавазаки КМХ

Поръчал съм от Унгария познайте от какво е сложено бутало MZ 150cc и сега е на 150cc дано всичко стане другата седмица се планира да се пали да се разработва и гАЗЗЗЗ
    eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от Й.П-Йоцо Преглед на мнение
      Поръчал съм от Унгария познайте от какво е сложено бутало MZ 150cc и сега е на 150cc дано всичко стане другата седмица се планира да се пали да се разработва и гАЗЗЗЗ
      Как го изчисли, че е 150сс ?
      Yamaha WR 200

Коментар

От: Проблем със Кавазаки КМХ

Мотора е сглобен
        eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Няма по хубаво от това , да направиш нещо сам , но ти дори не си измил двигатела , а говориш за ремонти и луфтове.Ако минимална част от тази мърсотия попадне в двигателя , пак ще правиш ремонт.
          Щом вече е сглобен, значи е време да му купиш един въздушен филтър, че с тая мрежичка, с която го заместваш ще стане пак за ремонт.
          Димитър Тенев

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
            Щом вече е сглобен, значи е време да му купиш един въздушен филтър, че с тая мрежичка, с която го заместваш ще стане пак за ремонт.
            Имам филтър но е от кола срязан не мога да намеря за моя модел
            eat my dust

Коментар

И какво си мислиш че като си сложил бутало 57мм от МЗ 150, и сега мотора ти е 150 кубика ли????
              Some call it a hobby, we call it a way of life!
              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Мотора пак затегна
                eat my dust

Коментар

Мотора пак затегна
                  Очакваше се.

Коментар

Обърнете внимание на пост №14 от 16.08.2012г.! Тогава колегата ми отговори, че било голямо удоволствие сам да си правиш мотора! Е равносметката се видя за тези 6 месеца, мотора Е НА ТРУПЧЕТА И сигурен съм, че причината е само една .......... Желая късмет
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Здравейте отново моля за помощ от къде мога да закупя или да ми направят тук във българия риза да ми я набият? и шлайфат
                      eat my dust

Коментар

За риза може да потърсиш помощ от колегата Andi Van Der Vart или нещо подобно му беше потребителското име. Преди време той се беше заигра и каза , че е постигнал доста добри резултати. Иначе поръчка на всичко от ebay мисля , че ще ти излезненай евтино като вариант но пак говорим за ремонт на стойност 500лв + . Мисля , че ако добавиш някой лев отгоре може да намериш обурудван двигател от КХ125 би трябвало да пасне. Аз преди време търсих за картинг и имаше няколко оборудвани даваха ги за 600-800лв.

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
                          За риза може да потърсиш помощ от колегата Andi Van Der Vart или нещо подобно му беше потребителското име. Преди време той се беше заигра и каза , че е постигнал доста добри резултати. Иначе поръчка на всичко от ebay мисля , че ще ти излезненай евтино като вариант но пак говорим за ремонт на стойност 500лв + . Мисля , че ако добавиш някой лев отгоре може да намериш обурудван двигател от КХ125 би трябвало да пасне. Аз преди време търсих за картинг и имаше няколко оборудвани даваха ги за 600-800лв.
                          Сигорен ли си че от кх става ?
                          eat my dust

Коментар

НЕ не съм сигурен просто ми дойде на ум че двата двигателя са доста близки. Предполагам , че няма да стане да го сложиш и всеки болт да си дойде на мястото, но мисля , че не би трябвало да е много сложно да се монтира . Нека някой който има повече опит да каже. Според мен си премери разстоянията между болтовете , които закреват двигателя за рамата и диаметрите и намери един КХ да провериш как стои въпроса там

Коментар

Здравейте отново моля за помощ от къде мога да закупя или да ми направят тук във българия риза да ми я набият? и шлайфат
                              КМХ -а ,си е от завода с чугунена риза и няма нужда от смяна на ризата - само ново ремонтно бутало и шлайф.
                              Gas Gas ec 250

Коментар

Честита Нова Година Мотора е Оправен е още есента върви яко с чисто нова риза бутало сигменти обаче настъпи проблем с карбуратора изяден е жигльора за въздуха карбуратора е Mikuni 26mm търсих нов намерих на цената 185 ЕВРО мога ли да ви помоля за нещо търся но не намирам или човек който ги прави или някой нов на по приемлива цена
                                Последно редактирано от Yoannn; 02-01-14, 15:50.
                                eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X