Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кавазаки КМХ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със Кавазаки КМХ

А знаеш ли каква е тръпката след един месец да стане същата работа.По-добре и да не знаеш.
    Симеон Симеонов - 0878666200
    Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
    Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от betta Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]480791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480793[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480794[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480795[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480796[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480798[/ATTACH] Добре се е подредило и някой ако знае каде се продават ризи нови за моя модел
      Няма по хубаво от това , да направиш нещо сам , но ти дори не си измил двигатела , а говориш за ремонти и луфтове.Ако минимална част от тази мърсотия попадне в двигателя , пак ще правиш ремонт.
      Правилният начин: измиваш целия мотор , сваляш двигателя , почистваш хубаво двигателя , разглобяваш го , почистваш всяка една част с обезмаслител , ремонтираш , почистваш отново , сглобяваш като смазваш всеки лагер , цилиндъра и буталото.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
        Няма по хубаво от това , да направиш нещо сам , но ти дори не си измил двигатела , а говориш за ремонти и луфтове.Ако минимална част от тази мърсотия попадне в двигателя , пак ще правиш ремонт.
        Правилният начин: измиваш целия мотор , сваляш двигателя , почистваш хубаво двигателя , разглобяваш го , почистваш всяка една част с обезмаслител , ремонтираш , почистваш отново , сглобяваш като смазваш всеки лагер , цилиндъра и буталото.
        Да знам е и да не искам трябва да се цепи ще го сцепим и ще сложим новите части (Биела лагери риза) и ще го разработвам замислил съм да го оставя на татко-ми и да си взема чист крос но това е по друга тема веднага щом почнем ремонта ще качвам снимки
        eat my dust

Коментар

Да знам е и да не искам трябва да се цепи ще го сцепим и ще сложим новите части (Биела лагери риза) и ще го разработвам замислил съм да го оставя на татко-ми и да си взема чист крос но това е по друга тема веднага щом почнем ремонта ще качвам снимки
          Ризата сами ли ще си я монтирате?

Коментар

Аз мисля, че с богатия си опит вече е дошло времето да преминеш на крос, така че смело напред
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
              Аз мисля, че с богатия си опит вече е дошло времето да преминеш на крос, така че смело напред
              Това като подигравка ли да го приемам.Не майстор ще я набива ризата
              eat my dust

Коментар

Това като подигравка ли да го приемам
                Не
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Извинете трябва ли да се центрова вала? след като го отворя
                  eat my dust

Коментар

Извинете трябва ли да се центрова вала? след като го отворя
                    Трябва да го центроваш когато го затвориш.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                      Трябва да го центроваш когато го затвориш.
                      Трябва ли да го нося на майстор или ?? защото един колега ми каза че щяло да ми троши биелите на една седмица и алут защото нямало да може да го центроваме
                      eat my dust

Коментар

Трябва ли да го нося на майстор или ?? защото един колега ми каза че щяло да ми троши биелите на една седмица и алут защото нямало да може да го центроваме
                        Няма да се плашиш ако не стане от първия път,има втори и трети,кеф цена няма,преди години на Балкана си го правих сам,най сложния инструмент ми беше шублера.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Няма да се плашиш ако не стане от първия път,има втори и трети,кеф цена няма,преди години на Балкана си го правих сам,най сложния инструмент ми беше шублера.
                          Добре колега благодаря ти че следиш темата и ми помагаш скоро започвам да го правя със татко ми трябва да сменяме лагерите биелата всичко по двигателя и без това го отваряме само ще попитам може ли някой да ми даде сайт от където да ги поръчам тези работи
                          eat my dust

Коментар

Все още не съм намерил части ;(
                            eat my dust

Коментар

От: Проблем с Кавазаки КМХ

Както ти трябва?

Коментар

От: Проблем с Кавазаки КМХ

Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнение
                                Както ти трябва?
                                Бутало 57мм
                                eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X