От: XR мания - 400/440сс
Изтрий си част от ненужните съобщения , за да можеш да получаваш нови . Обтегач мога да ти дам чисто нов . Масло Аджип - също .
Първоначално публикуван от passador83
Преглед на мнение
С риск да стана нахален ще попитам (последно) за още едно нещо, а именно обтегача на ангренажната верига.Понеже искам да го сменя, а силно ми препоръчаха да си взема такъв от Yamaha, защото били вечни.Знаете ли от кой модел стават за ХР-а?Били напълно еднакви, с тазлика в захващането за корпуса.Но с разпробиване на нови дупки проблема се решава за минути
Значи след като изчетох от-до темата и не намерих отговорите си, ще се радвам ако ми дадете някой съвет.Първия ми проблем(и най-важния) е, че когато и да си премеря нивото на маслото, то е на минимума.Мисля, че го меря както трябва-Паля мотора работи 5 мин на място, после му правя 2 кръгчета на махалата и тогава го меря, но резултата е един и същ масло има само на върха на щеката.Сменил съм го преди има няма 50 км.Налях му 2 литра MOTUL 15W40.Днес му долях още 300 грама, а щеката дори не ги отчете
, докато събера пари за ново. Това е положението, ендурото се оказа доста скъпо хоби
Коментар