Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум в двигатела на Honda CRF 250 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шум в двигатела на Honda CRF 250 R

Колеги, някой може ли да ми обясни от какво е този шум на чукане, стъргане?
    Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 20:03.

До: Шум в двигатела на CRF 250 R

Ти можеш ли да кажеш колко пломби имам в устата без да я отворя.
    Приятел, трябва де се чуе. На тъмно да се говори няма смисъл.
    Последно редактирано от Chinela; 16-12-09, 07:34. Причина: Правопис
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

До: Шум в двигатела на Honda CRF 250 R

Някой казват, че е анг. верига, други лагери на вала ... друго може ли да е??
      Последно редактирано от Chinela; 16-12-09, 07:35. Причина: Правопис

Коментар

Може да е абсолютно всичко колага. Нали ти казах, ако не си отвориш устата не знам колко пломби имаш
        Последно редактирано от Chinela; 16-12-09, 07:35.

Коментар

Определено трудно някой ще ти отговори с точност.
          Ноо щом има такива звуци, по-добре въобще не го карай, ами го води на доктор. Ако са тръгнали лагери може да стане голяма беля, да ти повлече вал и да береш ядове. Сега да не си помислиш, че ти казвам "лагери са 100%" Просто ти давам пример.
          Успех.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Ок. ще го водя на доктор да го прегледа, дано да не е нещо серизозно, че няма осигуровки

Ако са лагери някой знаели колко струват долу-горе???
            Последно редактирано от Chinela; 16-12-09, 07:36. Причина: сливане

Коментар

Не знам от каде,как и с какъв звук е шумът/дрънченето/ който се чува при теб,но ако не е сменяна ангренажна верига и е станала на чорапогащник,ще дрънка все едно си изсипал шепа гайки вътре....най-лесно махни обтегача и виж,ако е на макс/той е автоматичен и ходи само напред/,значи така или иначе и тя е заминала/да кажем ,че не е само тя/,но ако все пак е стигнала до разпъване ,част от да не казвам напълно,хлопането и дрънченето издава и тя,затова бягай при някой да отваря,поръчва и сменя.....ако не разбираш и нямаш инструменти,остави дори и махането на обтегача на него....един CRF 450 R/внос от UK по Еbay/ последно чак не щеше да пали,а запалейки вътре все едно беше мармалад-ангренажна верига и се умълча......и да не забравяме ,че Honda си имат мааааалко по "шумен" двигател,ако преди не е бил така както е сега,боли го нещо

Коментар

Колеги, заведох го на доктор. Смениха ангренажната верига и лагера на балансиращия вал, но шума се увеличи.
                Каква е причината, възможно ли е майстора нещо да е объркал за да чука така.

Коментар

Само ти си знаеш какво е станало ,нали знаеш че евтиното излиза скъпо.

Коментар

Най-вероятно да е объркал веригите - новата с някоя от коша.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 20:02.

Коментар

Първоначално публикуван от симо2484 Преглед на мнение
                      Колеги, заведох го на доктор. Смениха ангренажната верига и лагера на балансиращия вал, но шума се увеличи.
                      Каква е причината, възможно ли е майстора нещо да е объркал за да чука така.
                      биела ,най вероятно
                      0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Ники пусни ми цените на биела и бутало и имаш ли ги в наличност

там е работата Жоре ,че и аз нз. какво е станало... ти поне ме знаеш че за пари не се пазаря колкото ми кажат и повече давам дори а относно евтеното 4100лв в условия на финансова криза не са малко пари
                        Последно редактирано от Тануцо; 21-12-09, 08:37.

Коментар

Симо... Един съвет от мен.
                          Не купувай никакви части.
                          Закарай мотора на майстор, който е доказан авторитет и доказано съвестен. Има такива, макар да не са много.
                          Нека човека първо го чуе и от там на сетне да действа.
                          Механик с достатъчно стаж, мозък и съвест ще знае как да постъпи в твоя случай.
                          Може да чука и тропа от много неща. Не бързай да купуваш каквото и да било преди точна констатация.

Успех!

Коментар

Донечки.момчето, което го правеше ми каза,че лагерите на вала са заминали а може и бутало думите му бяха такива ако кажеш го отваряме или го продавай така нее хубаво да го караш защото може да направи големи бели а относно коментара на колегата за стара верига, няма как защото стоях до него нз.ако нее зацепен както трябва дали може да трака така ?!

Коментар

НЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X