Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR 350S 98г. - прекъсване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki DR 350S 98г. - прекъсване

Колко трябва да е хлабината на клапаните на Suzuki DR 250S SHC- варианта. Имам няколко ръководства на мотори с на практика същите двигатели, но и в трите пише различни числа.
    Благодаря ви предварително.
    Извинете ме се за спама в темата, но мисля че това е най-подходящото място за въпросът ми.
    Кольо Динев

Коментар

От: До: Suzuki DR 350S 98г. - прекъсване

Здравейте, четох темата за прекъсването на ДР350 dual sport 99, имам абсолютно същия проблем. На мястото, където трябва да се постави т- moda имам само едно маркуче което свършва до някаде си. Когато се постави този така наречен T-mode, не ми става ясно къде отива горното маркуче и по същия начин ли завършва без да влиза никъде?
      Моля да извините липсата на компетентност, но не разбирам много. Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от sargatanas Преглед на мнение
        Здравейте, четох темата за прекъсването на ДР350 dual sport 99, имам абсолютно същия проблем. На мястото, където трябва да се постави т- moda имам само едно маркуче което свършва до някаде си. Когато се постави този така наречен T-mode, не ми става ясно къде отива горното маркуче и по същия начин ли завършва без да влиза никъде?
        Моля да извините липсата на компетентност, но не разбирам много. Благодаря
        Извинявай за късния отговор имах проблеми с влизането в профила си.Иначе да, по същия начин завършва едното отива под седлката, другото се спуска надолу както го нагласиш така. Аз съм го закачил за "дишащата" тръбата която излиза от двигателя.

Поздрави!
        Всички сме земни.

Коментар

Много ти благодаря gdormishev

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X