Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитвания за KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Запитвания за KLR 600

Като го запаля и отворя капачката няма балончета, чак като загрее тогава почва да бълбука! Мисля че не мога да го обезвъздуша както трябва. Сега ще търся капачка и ще пиша

Коментар

Колега долу на помпата където има два маркуча където пише стрелка и цил трябва да влиза в цилиндъра или да излиза маркуча!

Коментар

Защото гледам снимки на kawi и и на всички е различно!

Коментар

От "cil" отива към цилиндъра. Ако не си свързал правилно маркучите ще грее. Възможно е и да не работи добре помпата.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ЗДРАВЕИТЕ имам няколко въпроса за KLR 600 за капачка за РЕЗЕРВАРА откаде може да си намера или някои ако има в повече да каже ще я купа. И също така да питам за масло колко сабира един КЛР 600 ?

Коментар

До прозореца си пише 2л.

Коментар

в казанлък в магазина на мотомания може да има и втора употреба но не му знам телефона

Коментар

Мерси за инфото А да попитам нЯкоЙ дали знае нещо за балансиращата верига на клр 600 защото Взех нова с белези Всичко и сложих, нагласих белезите и сега не иСка да запали.
                  От какво може да е ?

Коментар

Първоначално публикуван от paavkaataa Преглед на мнение
                    От какво може да е ?
                    От пипане, където не разбираш!
                    Дори съвсем да я няма балансверигата двигателят си пали. Белезите са на колелата а не на веригата. Сигурен ли си че не бъркаш ангренажната с балансиращата верига?
                    Виж белезите на ангренажа.

Коментар

НЕ БЪРКАМ ВЕРИГИТЕ НЕ САМ ТОЛКО ПРОСТ! И знам че има белези на колелата но има и на ВЕРИГАТА И ТЕЗИ БЕЛЕЗИ НА ВЕРИГАТА ТРЯБВА ДА СЪВПАДАТ С ТЕЗИ НА КОЛЕЛАТА ( водната помпа , оптегача на веригата и другото колело горе за стартера ) Но неизка да запали :S И затова исках да попитам къде се гледат белезите на ангренажа и с кои белези трябва да съвпаднат и буталото на горна мъртва точка ли трябва да е ???

Коментар

колега в грешка си веригата няма никакви белези за ангреажа белезите са на зъбните колела на вала(клр650 2002) а на сузуки др 250 белезите са на зъбното и на главата икак може да питаш каде трябва да е буталото - разбира се че в гмт на левия капак на картера има 2 пропки махат се и през едната се гледа за белег(F) а през другата се завърта колянивия вал докато намериш белега даи снимка на валовете да ти кажа как трябва да са белезите

Коментар

Колега не си ме разбрал аз говора за балансиращата верига на КЛР600 на нея има белези и на колелета през които минава също има белези А не за ангренажната просто по назад някои ме беше питал да не бъркам веригите и аз затова попитах и за ангренажа и стана объркване

Коментар

На ангренажните колела има белези (стрелки) Те трябва да лежат хоризонтално в една равнина с ръба на главата, сочейки напред. На коляновоя вал има белег "Т". Пада се вторият, който се показва по посока на въртене. Гледа се през отвора на горната пластмасовата капачка на левия капак на двигателя, а се върти с вложка, доколкото помня 22мм, през центалната капачка на същия. На балансверигата белези не съм забелязвал. на самите колела и двигателя има белези и е достатъчно те да съвпадат. Предният балансвал върти и водната помпа.

Коментар

Мерси колега Но преди да го разглобя да сваля балансиращата верига мотора палеше но чукаше и сега сложих нова верига нагласих белезите на колелцата по тази картинка и след това го сглобих ии само върти и не иска да запали нито на стартер нито на манивела от какво може да е като по принцип трябва да може и да запали без тази верига а сега изобщо не иска да запали а не сам пипал ангренажната верига а мислч че балансиращата и ангренажната верига нямат нищо общо ? КАКВО МОЖЕ ДА Е ?

Коментар

Изглежда си объркал нещо. Ао всичко по газоразпределението е както трябва, има искра и карбураторът е наред няма причина да не пали.
                                КЛР е подчертано капризен по отношение на свещи и преобогатяване на сместта. Ако си сигурен, че ангренажът е наред, опитай да го бутнеш на 5 скорост. Ще запали а след това ще пали нормално. Друго, което може да пробваш е да обгориш свещта, да пръснеш етъров спрей за палене на дизели в карбуратора и да го сриташ но нещо ме кара да мисля, че има някаква грешка в сглобката. тези мотори или палят от чукване, или не палят...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X