Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитвания за KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитвания за KLR 600

Някой може ли да ми каже от къде се обтяга и колко ангренажната верига на KLR600, благодаря редварително.

До: Запитване за KLR600

Сама се натяга,немаш грижи.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

А ако е спряла да се натяга сама , я сменяй.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

като сЪм на втора на по голямо баирче претраква и незнам дали е нормално
        Последно редактирано от Тануцо; 05-09-09, 21:29.

Коментар

На задната стена на цилиндровата глава е поставен автоматичния обтегач. демонтира се с две болтчета. Ако при демонтажа не усетиш пружинката да се отпуска , значи обтегача е отпуснат до край - следователно веригата е износена в значителна степен и трябва да се замисляш за нова.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от icko_ludia Преглед на мнение
            като сЪм на втора на по голямо баирче претраква и незнам дали е нормално
            Според мен това притракване не е от ангренажната верига а от другата...провери я
            MG RACING

Коментар

Това не е ангренаж.
              Или вторичната верига или скорости

Той ангренажа ако започне да ти притраква мотора вече ще ти е в моргата

Коментар

Може и от ангренажната да трака, но при КЛР, по-вероятно е да чука балансверигата. Тя се натяга, като отхлабиш един шестогранен болт в най-ниската част на левия капак на двигателя, превъртиш двигателя няколко оборота, най-добре с вложка 17 за коляновия вал. След това затягаш болта отново.
                Всичко това, при положение, че пружината вътре е здрава и веригата е разтеглена в допустимите граници.
                Ангренажната се самонатяга. Обтегачът се намира отзад и отдясно на цилиндъра. Ако не знаеш как се сваля и слага не пипай.
                Последно редактирано от Scrapheap; 09-09-09, 14:43.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

благодоря много, мисля да го закарам на един майстор хем да реголира клапаните

Коментар

кавазаки клр 600

ЗдравеЙите преди 1 седмица си взех кавазаки клр 600 обаче иам едно питане.... като го запаля на смукач Всичко е ок но като махна смукача мотора пляка като му върна гаЗста,от какво може да е някои ми казват че в бензина имало вода други фиЛутЪера, трети че трябвало да се изчисти карбУоратора? моля кажете ми от какво може да е това плякане.
                    Последно редактирано от Жоро Донечки; 11-12-09, 15:53.

Коментар

До: кавазаки клр 600

Първоначално публикуван от kawasaki6 Преглед на мнение
                      ЗдравеЙите преди 1 седмица си взех кавазаки клр 600 обаче иам едно питане.... като го запаля на смукач Всичко е ок но като махна смукача мотора пляка като му върна гаЗста,от какво може да е някои ми казват че в бензина имало вода други фиЛутЪера, трети че трябвало да се изчисти карбУоратора? моля кажете ми от какво може да е това плякане.
                      Като за начало първо трябва да си оправиш правописа!
                      Защото следващо такова съобщетие ще ти бъде изтривано без предупреждение!

След това ще трябва да се научиш да работиш с търсачката, защото има много информация както за твоя така и за всички карбураторни проблеми, а и не само.
                      А не да пускаш нова тема за всяко твое "главоболие"

На проблема:
                      Първо послушай и тримата, които са ти дали съвет.
                      Изпери филтъра, отвори карба, почисти и продухай всичко, регулирай.
                      Виж бензина вътре какъв е, да не е наистина стар, щом скоро си го взел.
                      Друго - обърни внимание на маншона между карба и филтъра.
                      Да не е закъсан и да ти смуче въздух.

Прегледай хлабините на клапаните, така или иначе му е ред, а и му се пада, кой знае за последно кога е обслужвана тая Кава.

А и в крайна сметка от плякане до плякане има разлика.
                      От пукане до пукане също.
                      Може да е проблем, а може да е и нещо нормално.
                      Конкретно твоя случай само ти си го знаеш как е.

Т.е. тука през "телевизора" малко е нереална комуникацията.

Ако ти се отдава действай, ако не търси "доктор".

Коментар

До: Запитвания за KLR 600

Здравейте искам да попитам на карбуратора винта където е за регулирането на бензина и въздуха на колко оборота трябва да е?

Коментар

От: Запитвания за KLR 600

Завиваш го до край и после развиваш 2.5 оборота 3 като го пробваш, аз моя си го прая на слух и тестване!

Коментар

И аз съм притежател на клр600 и на ниски обороти ми трака ангренажа,има ли опасност на да се скъса,и да счупи клапаните.И другия ми въпрос е мотора е за смяна на масло,карах го със мотул 15w50 но искам да пробвам с бел рей добро масло ли е това.Мерси предварително.

Коментар

Ако трака наистина ангренажна верига а не автоматичен смукач , по-добре сменяй. Трудно ще се скъса но може да прескочи зъби. Ефекта е същия. Впрочем каквото и да трака - спирай го. По-добре е да се даде някой лев сега отколкото 4 пъти повече после.

За маслата има сума ти теми. Аз съм на мнение , че на днешно време никой известен производител не продава лошо масло. Само гледай да е истинско.
                              0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X