колеги интересувам се може ли да се шлаифат разпределителните валове на Kawasaki klr 250. а ако не колко струват ( незнам колко вала са ?) втора рака ? Защото ми казаха че са наварвани и трябва да се изшлаифат само и да се регулират клапаните  

Благодаря предварително
 Благодаря предварително

ай поздрави колега
 ай поздрави колега  

.Свалихме клапаните (изпускателните) и купих нови.Новите не бяха точно същите и за това ги препарихме на струг и станаха
.Свалихме клапаните (изпускателните) и купих нови.Новите не бяха точно същите и за това ги препарихме на струг и станаха  след това като го сглобихме ги регулирахме 0.10 всмукателни и 0.15 изпускателни сглобихме и мотара сега е супер
 след това като го сглобихме ги регулирахме 0.10 всмукателни и 0.15 изпускателни сглобихме и мотара сега е супер .Оп и сега се сетих някои ако има гарнитурата която е между капака които покрива главата  и самата глава (една гумена гарнитура която има отстрани  2 като полукръгчета Да пише на лични
.Оп и сега се сетих някои ако има гарнитурата която е между капака които покрива главата  и самата глава (една гумена гарнитура която има отстрани  2 като полукръгчета Да пише на лични 

Колеги преди 3 часа излязохме да покараме с един приател и отидохме на "пистата" в Сливница и аз скачах,скачах с кавазакито и последния път го исилих на 3-та и скочи много и докато бях в въздуха му задържах пълна гас и така се приземи (на пълна гас) и както се приземи нещо почна много да щрака от,първоначално си помислих че е от веригата но не е щрака нещо от към двигателя
Колеги преди 3 часа излязохме да покараме с един приател и отидохме на "пистата" в Сливница и аз скачах,скачах с кавазакито и последния път го исилих на 3-та и скочи много и докато бях в въздуха му задържах пълна гас и така се приземи (на пълна гас) и както се приземи нещо почна много да щрака от,първоначално си помислих че е от веригата но не е щрака нещо от към двигателя 

.Когато го запаля мотора тропа много силно от кам скоростите и на 1-ва 2-ра и 3-та само тропа и се мъчи след това сложа ли 4-та 5-та или 6-та си работи без проблем дали е счупило скоростите ?
.Когато го запаля мотора тропа много силно от кам скоростите и на 1-ва 2-ра и 3-та само тропа и се мъчи след това сложа ли 4-та 5-та или 6-та си работи без проблем дали е счупило скоростите ? 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар