Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при КТМ 400еxc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем при КТМ 400еxc

колега ако бензина ти е от есента и неси карал мотора през зимата със сигурност е изветрял и не е вече бензин.

1. изтачаш стария бенз. и наливаш нов

2. отвърташ пропката на карбуратора, по този начин изтачаш стария бензин които е останал в карбуратора и оставяш да потече малко и от новия бенз които вече е в рвзервоара

3. отвърташ свеща и я измиваш със чист бензин

4. ПАЛИШ

П. П. на моя и на колегите които познавам това е номера които правим и моторите си работат както преди

Коментар

Не знам за КТМа ти,ама често става при моторите когато е студено свеща да здава много бързо багажа,последната я смених тая неделя,гаснеше ми на оборот,запалвам го и пак угасва така 4-5 и край,почина,ест си знам и си имам резервна свещ(cr8е)слагаш и си караш кефа

но и вода в бензина,и мръсен филтър трябва да си ги огледаш

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
        Не знам за КТМа ти,ама често става при моторите когато е студено свеща да здава много бързо багажа,последната я смених тая неделя,гаснеше ми на оборот,запалвам го и пак угасва така 4-5 и край,почина,ест си знам и си имам резервна свещ(cr8е)слагаш и си караш кефа

но и вода в бензина,и мръсен филтър трябва да си ги огледаш
        Благодаря.Сега ще слезна да видя.
        HONDA CRF250R

Коментар

Като стане проблем винаги първо проверяваш дали са налични трите елемента- гориво, ток и въздух (карбуратора, свещта и филтъра). По някога системата има нужда само от рестарт или прочистване.

Утре и аз аз ще го погледна, че съм наблизо, но общо взето това е само, което знам
          Последно редактирано от iassen; 23-01-09, 23:51.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
            Като стане проблем винаги първо проверяваш дали са налични трите елемента- гориво, ток и въздух (карбуратора, свещта и филтъра). По някога системата има нужда само от рестарт или прочистване.

Утре и аз аз ще го погледна, че съм наблизо, но общо взето това е само, което знам
            Ясене кога правиш сметка да минеш покрай момчето , тъкмо може да се видиме,а и когато гледат четири очи винаги е по-лесно.
            П.П Не е лошо момчето да пусне някакъв телефон че НДК и 5-те кюшета е доста обширно понятие.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

0898415711 Любо
              Кавазаки КЛХ 300 04г
              Кавазаки КХ 65 04г
              Опел Астра 94г
              Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                Ясене кога правиш сметка да минеш покрай момчето , тъкмо може да се видиме,а и когато гледат четири очи винаги е по-лесно.
                П.П Не е лошо момчето да пусне някакъв телефон че НДК и 5-те кюшета е доста обширно понятие.
                С Ясен оправихме проблема.Искрене,ако имам някакви проблеми пак може ли да се обърна към теб?А иначе с Ясен сме съседи
                HONDA CRF250R

Коментар

И какво му беше Драсни някой ред тук за да знае следващия при такива симптоми какво да прави.
                  Кавазаки КЛХ 300 04г
                  Кавазаки КХ 65 04г
                  Опел Астра 94г
                  Мерцедес 124 91г

Коментар

Колеги,оправихме проблема изцяло,целия проблем е дошъл от свеща,но аз като съм начинаещ моторяга и ме е страх да барам каквото и да е и дойде Ясен и решихме проблема набързо.Благодаря на всички за съветите,за напред ако стане нещо,ще имам всички препоръки в предвид.
                    HONDA CRF250R

Коментар

Първоначално публикуван от nekr0n Преглед на мнение
                      С Ясен оправихме проблема.Искрене,ако имам някакви проблеми пак може ли да се обърна към теб?А иначе с Ясен сме съседи
                      Няма , никакъв проблем но дано не се обаждаш за проблеми а да покараме заедно примерно.Следи тази тема и все някога когато искаш може да караме заедно.Да се разберем да покараме около София
                      П.П Супер че сте отстранили проблема.

Коментар

Значи от всички боламачи които бяха споменати си се оказа свещатова беше сигурно при тая деагноза която беше споменал,незнам за какво бяха всички други осуквания,но си замълчах до края,браво бръмкай яко утре ако не си карал днес

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                          Няма , никакъв проблем но дано не се обаждаш за проблеми а да покараме заедно примерно.Следи тази тема и все някога когато искаш може да караме заедно.Да се разберем да покараме около София
                          П.П Супер че сте отстранили проблема.
                          Утре ще ходя на мотопистата.Ако искаш ела да покараме тъкмо да се запознаем.
                          HONDA CRF250R

Коментар

Колеги,оправихме проблема изцяло,целия проблем е дошъл от свеща,но аз като съм начинаещ моторяга и ме е страх да барам каквото и да е и дойде Ясен и решихме проблема набързо.Благодаря на всички за съветите,за напред ако стане нещо,ще имам всички препоръки в предвид.
                            Не взимай акъл от всеки,но задължително го изслушай!
                            Аз така правя,и дава добър резултат.

Коментар

Утре ще ходя на мотопистата.Ако искаш ела да покараме тъкмо да се запознаем.
                              Към колко часа ще ходиш ,че не знам дали ще съм свободен ,но ще мина за 5 минути да те видя.

Коментар

След малко тръгваме,значи към 11,11:30 ще сме там..
                                HONDA CRF250R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X