Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при КТМ 400еxc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при КТМ 400еxc

Здравейте.Днес пробвах да запаля мотора ми (ktm 400exc 2005г), обаче като го запаля започва да работи нормално,както беше до сега за 1 2 секунди и изгасва.Като го карах предния ден и му дам малко по-рязко газ,все едно заглъхва.Ако има някой,който може да ми каже какав е проблема,нека даде някакво обяснение и ако може някаква снимка на мястото,от което идва проблема,защото сам още начинаещ.Благодаря ви предварително!
    HONDA CRF250R

До: Проблем при КТМ 400еxc

Здравей!
    Аз също имам КТМ 2005 обаче 250 (пак ехс) , имах същият проблем като заваря газта! При мен проблемът беше от карбуратора , по точно иглата!А за гасненето , пробва ли си дигането на оборотите ? Какъв бензин сложи последно?
    [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
    [/SIZE]

Коментар

Изпери си първо въздушния филтър и второ може да ти се е запушил карбуратора от вода и други мръсотии.От долу има пробка на карбуратора развий я и виж дали има боклуци.
      ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от Мартин Иванов Преглед на мнение
        Здравей!
        Аз също имам КТМ 2005 обаче 250 (пак ехс) , имах същият проблем като заваря газта! При мен проблемът беше от карбуратора , по точно иглата!А за гасненето , пробва ли си дигането на оборотите ? Какъв бензин сложи последно?
        а проблема с иглата как беше решен - с реглаж или с нова игла?

Коментар

A95.А можеш ли да ми обясниш кво точно трябва да я правя тая игла,че не сам много запознат.
          HONDA CRF250R

Коментар

Доста замъглено си задал въпроса. Опитай пак с повече подробности. Засега си казал "Имам проблем- Знаете ли какъв е?"
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Значи като го паля на манивела мотора и като запали тръгва както трябва да е,след което сякаш уборотите му падат и изгасва мотора и така поне 20 пъти сам го мъчил,неще и неще.
              HONDA CRF250R

Коментар

Колега от кой град си , ако си от София в неделя може да мина да го погледна ако не успея аз да помогна поне ще ти кажа къде да отидеш.
                П.П Аз карам ЕХС 400 но моя е 2003г. не знам двигателя дали е същия но и да не е ще пробвам да ти помогна.
                Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Колега от София съм,живея на петте кюшета до ндк.Малак сам(16г) затова търся помощ и ако имаш свободно време да го видиш ще съм ти благодарен много.Двигателите мисля,че ще са сходни,така че се надявам да го намериш проблема.(А да ми кажеш маслото в двигателя на твоя КТМ до горе ли е смисал до капачката или е доста надоло защотото моето се вижда ама според мен е малко по малко от половината на капака отстрани като си го представя)
                  HONDA CRF250R

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                    а проблема с иглата как беше решен - с реглаж или с нова игла?
                    Регулирахме старата игла .

Първоначално публикуван от nekr0n Преглед на мнение
                    Колега от София съм,живея на петте кюшета до ндк.Малак сам(16г) затова търся помощ и ако имаш свободно време да го видиш ще съм ти благодарен много.Двигателите мисля,че ще са сходни,така че се надявам да го намериш проблема.(А да ми кажеш маслото в двигателя на твоя КТМ до горе ли е смисал до капачката или е доста надоло защотото моето се вижда ама според мен е малко по малко от половината на капака отстрани като си го представя)
                    Източи бензина и налей 100 октанов ,а бензиностанцията от която си налял бензина кофти ли е ?
                    [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                    [/SIZE]

Коментар

Не е кофти.Карам вече 5-ти ден със този бензин и чак днес ми направи проблем незнайно защо пали,губи обороти и сичко и гасне.(а този 100 октанов от коя бензиностанция?Там в crazy job с такъв ли карте ктм-ите и каква му е ценичката,че не съм се интересувал)
                      HONDA CRF250R

Коментар

Братленце като го палиш студен сигорен ли си че опъваш смукача или него правиш ако не е загряла машина и и дадеш гас нормално е да заглъхне

Коментар

Много прилича на недостиг на гориво..... прегледай всичко по линията от резервуара , кранчето до карбуратора .... абе откачи бензиновия маркуч от карбуратора да видиш дали тече нормално.

Ако стига гориво до там следва отваряне на карбуратор.....

А смукача работи ли нормално?
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Да дърпам го.Аз го палих така:дърпам му смукача,натискам декомпресора ритам 4 5 пъти и го пускам,ритам един път здраво и от 1 път си пали и така 5 дена под ред като е бил студен!.А днес нещо се изложихме.
                            HONDA CRF250R

Коментар

Да работи си.Но ще пробвам и това което ми каза.Благодаря
                              HONDA CRF250R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X