Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Нusqvarna

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Нusqvarna

Днес си купих husqvarna te 410 , но в двигателя има някакъв шум , като чукане , звукът идва някуде от горния край на цилиндъра , но се чува ,като че ли и в долния край от време на време , според мен може да е от буталния болт , но искам да чуя и вашите мнения.

До: въпрос за husqvarna

Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнение
    Днес си купих husqvarna te 410 , но в двигателя има някакъв шум , като чукане , звукът идва някуде от горния край на цилиндъра , но се чува ,като че ли и в долния край от време на време , според мен може да е от буталния болт , но искам да чуя и вашите мнения.
    Правилно си се ориентирал-бутален болт.
    Прави го възможно най скоро.

А откъде я купи?
    Последно редактирано от Красимир Начев; 16-12-08, 20:24.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

а случайно да знаеш от каде мога да взема ботален болт , бутало , и сегменти

Коментар

Човекът , от който го взех ми каза че в Благоевград е имало такива части.

Коментар

Купих я от София.

Коментар

Нямам информация за части,скоро не съм купувал.
            Все някой от участниците тук знае,имай търпение.
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Поне аз не знам да има тука някъде части за Хускварна,но ще разптам как стои въпроса и ще пиша.
              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Много ще съм ти благодарен.

Коментар

виж колегата mishelmoto тои ще ти свърши работа,относно частите
                  0888816522 Николаи

Коментар

Колега здравеи аз са от Благоевград относно 4асти си го закасал много яко.А и парво питаи и после купуваи дано си взел изгодно,6тото тея италиански мотори ни6то нестава само се 4упят.

Коментар

Ай ся,почна се.
                      Тия се чупят,ония се чупят.

Колко такива си имал и си карал???
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от SlaviMTX Преглед на мнение
                        Колега здравеи аз са от Благоевград относно 4асти си го закасал много яко.А и парво питаи и после купуваи дано си взел изгодно,6тото тея италиански мотори ни6то нестава само се 4упят.
                        Не мисля че Хускварна са италянски.
                        А и другото което ми се мотае из главата е, че имат и представителство в България. Мисля че Дарукар са им представителство, тъй като Хъскитата неотдавна бяха купени от BMW
                        Хъскито си е класна машина, много наточена, много мощна и затова изисква повече грижи.
                        Честито колега много си е добър мотора. А части ще намериш 100% не е чак толкова трудно. Просто се разрови във форума и ще разбереш кой и с каво може да ти помогне.
                        А ти така на сляпо недей да предполагаш може и ангренажната верига да се е разпънала и тя да тропа. Може и биела да е заминала и от нея се получава тропане. Абе отвори и виж за какво става въпрос. Недей го кара с тея тропащи звуци да не каже храс и после да се чудиш как да ремоннтираш.
                        Поздрави от мен
                        П.П а и забравих да ти кажа. Най лесно се прослушва от къде идва шума с отверка. Допираш острието до двигателя а дръжката си забиваш в ухото и така местиш докато не установиш от къде иде шума. Посе естествено разглабяш, ама поне знаеш къде да търсиш а не ровиш на сляпо.
                        Последно редактирано от GSXR; 16-12-08, 23:00.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                          Не мисля че Хускварна са италянски.
                          Е какви са според тебе?
                          Иначе за мотора най-добре е да се разглоби. Това чува се отгоре ама май идва отдолния край си е за врачка работа
                          Иво Георгиев
                          Gworkshop

Коментар

Само за сведение
                            Навремето в училище ни учеха, че когато чука бутален болт се чува шум като биене по грънци. Но този шум се чува отгоре и отдолу т.е в ГМТ и ДМТ

Коментар

Освен сегашният собственик на името "HUSQVARNA"- собсвеници са били още- "CAGIVA", "MV AUGUSTA" и тези които са дали името- шведите.
                              [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X