Днес си купих husqvarna te 410 , но в двигателя има някакъв шум , като чукане , звукът идва някуде от горния край на цилиндъра , но се чува ,като че ли и в долния край от време на време , според мен може да е от буталния болт , но искам да чуя и вашите мнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Нusqvarna
Свий
X
-
До: въпрос за husqvarna
Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнениеДнес си купих husqvarna te 410 , но в двигателя има някакъв шум , като чукане , звукът идва някуде от горния край на цилиндъра , но се чува ,като че ли и в долния край от време на време , според мен може да е от буталния болт , но искам да чуя и вашите мнения.
Прави го възможно най скоро.
А откъде я купи?Последно редактирано от Красимир Начев; 16-12-08, 20:24.ТЛК 80 4,2ТД-95г
-
Първоначално публикуван от SlaviMTX Преглед на мнениеКолега здравеи аз са от Благоевград относно 4асти си го закасал много яко.А и парво питаи и после купуваи дано си взел изгодно,6тото тея италиански мотори ни6то нестава само се 4упят.
А и другото което ми се мотае из главата е, че имат и представителство в България. Мисля че Дарукар са им представителство, тъй като Хъскитата неотдавна бяха купени от BMW
Хъскито си е класна машина, много наточена, много мощна и затова изисква повече грижи.
Честито колега много си е добър мотора. А части ще намериш 100% не е чак толкова трудно. Просто се разрови във форума и ще разбереш кой и с каво може да ти помогне.
А ти така на сляпо недей да предполагаш може и ангренажната верига да се е разпънала и тя да тропа. Може и биела да е заминала и от нея се получава тропане. Абе отвори и виж за какво става въпрос. Недей го кара с тея тропащи звуци да не каже храс и после да се чудиш как да ремоннтираш.
Поздрави от мен
П.П а и забравих да ти кажа. Най лесно се прослушва от къде идва шума с отверка. Допираш острието до двигателя а дръжката си забиваш в ухото и така местиш докато не установиш от къде иде шума. Посе естествено разглабяш, ама поне знаеш къде да търсиш а не ровиш на сляпо.Последно редактирано от GSXR; 16-12-08, 23:00.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеНе мисля че Хускварна са италянски.
Иначе за мотора най-добре е да се разглоби. Това чува се отгоре ама май идва отдолния край си е за врачка работаИво Георгиев
Gworkshop
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар