Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Доминатор

Първоначално публикуван от shmaker Преглед на мнение
    Проблема бил в свеща - купих нова, взех ток от акумулатора на колата и запали
    Ами то май от там трябваше да започниш
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
      Честито,да го караш много време без повече ядове
      Мерси

Коментар

ако проимаш проблем с тампона на карбуратора и не знаеш дали е от него го провери дали е напукан ако е напукан го намажи с силикон САМО ЗА ПРОБАТА ДЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ИЗЧАКАШ ДА ИЗСЪХНЕ ПРЕДИ ДА ГО ПАЛИШ ако в него е проблема не се плаши в хонда е 94лева не е чак толкова скъп!!!
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Моят съвет е да избягваш да препалваш мотора.В смисъл-палиш работи 10 сетина секунди и гасиш,защото точно тогава пробиват свещите.Ако искаш да се похвалиш на някой какъв мотор си си взел и да му правиш демонстрация как работи оставяй го да позагрее малко след палене.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            Моят съвет е да избягваш да препалваш мотора.В смисъл-палиш работи 10 сетина секунди и гасиш,защото точно тогава пробиват свещите.Ако искаш да се похвалиш на някой какъв мотор си си взел и да му правиш демонстрация как работи оставяй го да позагрее малко след палене.
            Когато го паля. дърпам смукача и го паля без газ. Когато се намалят оборотите и "големия дим" отмине, тогава тръгвам да карам

Коментар

Но така правя само когато го паля за пръв път за деня, при другите паления си дърпам газта и пали веднага (да чукна на дъвро)

Коментар

Но така правя само когато го паля за пръв път за деня, при другите паления си дърпам газта и пали веднага (да чукна на дъвро)
                По принцип до колкото знам не е хубаво да се пали с дадена газ 4 тактов мотор,но просто така съм чувал,не съм сигурен,всмисъл защото се дави,но знам ли може и да греша,Поздрави
                [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                  По принцип до колкото знам не е хубаво да се пали с дадена газ 4 тактов мотор,но просто така съм чувал,не съм сигурен,всмисъл защото се дави,но знам ли може и да греша,Поздрави
                  Ако не дам газ, само си върти на стартер и въобще не иска да пали

Коментар

Ако не дам газ, само си върти на стартер и въобще не иска да пали
                    виж си ваздушния филтър наред ли е моито доминаторче правеше такива номера като смених филтара се оправи

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
                      виж си ваздушния филтър наред ли е моито доминаторче правеше такива номера като смених филтара се оправи
                      Въздушния филтър не знам къде се намира, то ясно в двигателя ама ...
                      Ако можеш на снимка да ми покажеш(или някой друг) ще бъда много благодарен

Коментар

Въздушния филтър не знам къде се намира, то ясно в двигателя ама ...
                        Не е в двигателя бе пич... Преди него е...
                        Тръгни по "веригата" - двигател -карборатор -въздушен филтър... свързани са помежду си с гумени маншони или фланцово с гарнитури...
                        Някъде под седалката е възд.филтър, там го търси, свързан е към карба... Обикновено е в кутия, на която капака се отваря по различен начин - най често се развиват винтове, може и перчатки, за да се отвори...
                        И остави тея снимки, вложи малко логическо мислене в задачката

Коментар

До колегата с въздушния филтър:

Колега верно е,че никои не се е родил научен,ама това са основни възли(филтр,зъбаци,вериги,лагери и.т.н)които е хубаво да се знаят и да се обслужват когато им доиде времето.Ти този мотор откога така го караш без да знаеш каде му е въздушния филтър.И ако продължаваш да незнаеш основни неща като това примерно скоро ще минеш на колело.Така че попрочети туи онуи побърникаи моторетката тук таме,защото в противен случаи ще доиде ден просто когато тя ще откаже да върви и тогава ако знаеш колко пари накуп се дават,ще си по съгласен да я изхвърлиш.

П.п Във форума всичко си пише само да има кои да чете.

Коментар

От ляво под седалката махаш пластмасата има капак с 4болта,развиваш ги и откриваш филтар.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                              До колегата с въздушния филтър:

Колега верно е,че никои не се е родил научен,ама това са основни възли(филтр,зъбаци,вериги,лагери и.т.н)които е хубаво да се знаят и да се обслужват когато им доиде времето.Ти този мотор откога така го караш без да знаеш каде му е въздушния филтър.И ако продължаваш да незнаеш основни неща като това примерно скоро ще минеш на колело.Така че попрочети туи онуи побърникаи моторетката тук таме,защото в противен случаи ще доиде ден просто когато тя ще откаже да върви и тогава ако знаеш колко пари накуп се дават,ще си по съгласен да я изхвърлиш.

П.п Във форума всичко си пише само да има кои да чете.
                              Колега мотора ми е от 2 седмици и никога преди не съм притежавал или карал какъвто и да е мотор ...

Коментар

Колега мотора ми е от 2 седмици и никога преди не съм притежавал или карал какъвто и да е мотор ...
                                Ами почваи да четеш,аз за хубаво ти го казвам,а не да се подигравам,че незнаеш.Както казах никои не се е родил научен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X