Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Първоначално публикуван от dab4i_125 Преглед на мнение
    Карбуратора ти трябва да е с ускорителна помпа. Няма смисъл да го подменяш, освен ако не е в час. Моторчето стандартно си е доста удошено - визирам кутията на въздушният филтър. Аз свалих седалката и отстраних гуменият шнорхел на самата кутия. Има промяна! можеш да си направиш този експиримент, не коства повече от 5 минути демонтаж, проба и монтаж.
    Гуменият шнорхел има и още предназначение : да гаси звуковите вълни , създаващи се от засмукването на въздуха ! Сега като си го махнал и дадеш повечко газ се чува отвратително мучене от кутията . Такива мотори се чуват и познават от далеч - звукът им е точно като на 4 т китайски скутер ментак . Тази операция и продупчването на оригиналния ауспух с цел да се "отпуши" са типични бг "тунинги" . Не напразно съм казал : По звука ще ги познаете .....

Коментар

Няма да пипаме нищо и без това мотора върви добре

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
        Няма да пипаме нищо и без това мотора върви добре
        Оффтопик:Първото ти смислено мнение...

Коментар

Уж не обичаш да бягаш от стандартното,а за кмх-а колко писане изписа как да го направиш по силен.
          0888 074 049

Коментар

Да, но тук 35 коня са ми предостатъчни. Осъзнах, че не всичко е до сила в гората, а и до шофиъора, както и до ниските обороти на моя кон. Харесвам си машинката и ако искам по-мощен мотор няма да си играя с побългаряване, ще си купя 450 кубика. И все пак никога няма да мога да имам "истинския" мотор, а именно yamaha xt 350

Коментар

Дадения модел много малко хора могат да си го позволят,а и да ходят с него на места където другите само по телевизията са ги виждали.
              0888 074 049

Коментар

Да, но тук 35 коня са ми предостатъчни. Осъзнах, че не всичко е до сила в гората, а и до шофиъора, както и до ниските обороти на моя кон. Харесвам си машинката и ако искам по-мощен мотор няма да си играя с побългаряване, ще си купя 450 кубика. И все пак никога няма да мога да имам "истинския" мотор, а именно yamaha xt 350
                Като ти казвам че ръсиш само глупости не ми вярваш,твоя мотор когато ги докара 35 коня ще дойдеш да ми се обадиш.
                А относно хт-то,ще ми направиш една свирка и е твой,по вашия край върба нали има тъкмо сега и е тръгнала мъзгата.

Коментар

Да съм казал нещо лошо? За конете няма да споря не вярвам дино теста да е грешен. Свирка ще ти направя, но дървена или метална? Нали нямаше да се връщаш да не са ти свързали кабелите за нета отново. Отивай да караш мотора, че да не го открадне някой чух, че те следят и в най-добрия момент оставаш без безценния xt 350. Не се безпокой само няколко човека са на земята, които могат да удържат такава сила и окачване. Мотора не е за всеки виждал съм как при тръгване на 5-та скорост мотора се изправя без газ. Не знам как си го постигнал, но ти се възшищавам
                  Yamaha XT 350 King of the Enduro!

П.П Да не си пак пиян, да не мотора да е счупен и да тъгуваш
                  Последно редактирано от rdlegy; 17-04-14, 18:02.

Коментар

Разправям ти аз, че малко хора могат да карат такова животно ето доказателството

Коментар

Да съм казал нещо лошо? За конете няма да споря не вярвам дино теста да е грешен. Свирка ще ти направя, но дървена или метална? Нали нямаше да се връщаш да не са ти свързали кабелите за нета отново. Отивай да караш мотора, че да не го открадне някой чух, че те следят и в най-добрия момент оставаш без безценния xt 350. Не се безпокой само няколко човека са на земята, които могат да удържат такава сила и окачване. Мотора не е за всеки виждал съм как при тръгване на 5-та скорост мотора се изправя без газ. Не знам как си го постигнал, но ти се възшищавам
                      Yamaha XT 350 King of the Enduro!

П.П Да не си пак пиян, да не мотора да е счупен и да тъгуваш
                      Aз мотора си го карам,ами като гледам май ти не караш,гледам че си все в бокса,то не че и можеш да караш де.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 570.jpg
Прегледи:1
Размер:432.1 КБ
ID:5580408

Коментар

Да съм казал нещо лошо? За конете няма да споря не вярвам дино теста да е грешен.
                        Брех тези Американци,колко са умни да скрият двигателя на стелт в рамката на ДР-а,пък и постигнаха мощност от 35 коня.

Коментар

Браво това от миналата година когато имаше още 10-15 коня останали ли е? Иначе добра снимка пращай я в yamaha за рекламация на модела, защото хората са объркани вмомента и купуват само нови трошници. След тази реклама се връща истинския мотор хт 350. На ендуро номер едно на крос номер едно и половина

П.П Продължаваш да пишеш най-вероятно ще си напушен гледай да не направиш нещо в ауспуха на хт-то, че после няма чистене тая слуз

Коментар

Браво това от миналата година когато имаше още 10-15 коня останали ли е? Иначе добра снимка пращай я в yamaha за рекламация на модела, защото хората са объркани вмомента и купуват само нови трошници. След тази реклама се връща истинския мотор хт 350. На ендуро номер едно на крос номер едно и половина
                            Не е от миналата година,това че не публикувам снимки във форума не значи че не карам.Снимката е от този албум,на него има дата ще видиш от кога е.
                            https://www.facebook.com/media/set/?...8630344&type=3

Коментар

Май модератора на този подфорум е много либерален...........
                              Каза ли на учителката ти да ти дава повече домашни че мислиш глупости?Още не съм видял снимка на ''почти новия'' ти мотор.И съвсем сериозно сега,на колко години си?
                              Yamaha Yz450F
                              Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                              Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Ето ти още една.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1486885_675532695839345_358557757_n.jpg
Прегледи:1
Размер:177.5 КБ
ID:5580418
                                Дай да видим и някоя твоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X