Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Продадох моторетката човека много я хареса. Сега ще купуваме нещо друго. Разполагам с около 2000 лева, които мога да дам за мотор в добро състояние. Говорих с няколко моторджий, казах им, че искам най-вероятно нещо 4т 250 кубика. Предложиха ми да взема др 250, 30 коня уш хубав мотора наемал се в баира доста. Предполагам, че др 250 ще ми е идеален аз не искам нещо много мощно ами да е пъргаво, по-издържливо и уш имало добро окачване, което се настройва според килограмите. Та като цяло правилно ли съм се насочил? Попринцип мотора ми беше добре, но исках нещо малко по-мощно и най-вече 4т заради звука и по-ниския разход. Сега гледах някои други по 400 кубика хъските и тем подобни, но състоянието им не е добро на пръв поглед и си личи, че повечето не полагат грижи, а докато 250 клас за тази цена има доста по-запазени. Искам да чуя вашите мнения

От: Ще се взима нещо по-ново

Др-чето 250 е супер машинка.Намери колегата пешо 74 във форума-може да измисли нещо.

Коментар

Според мен като коне ще ме устройва и били с издържливи двигатели, а точно на мен ми трябва нещо такова. В Карлово имаше едно много хубаво, ама го изпуснах. Търпение всеки ден влизам в сайтовете и гледам за нещоо по-читаво и много ме е яд за това, което изпуснах, но нали има и други мотори не само един в света, така че дано се намери нещо

Коментар

Имам един въпрос. Намерих едно др 250 внесено от Гърция с гръцки талон. Интересуваме, ако ме спрат докато го докарвам могат ли да ми го вземат?

Коментар

Хайде някой по-компетентен да предложи и други модели мотори

Коментар

Хора помогнете.Харесах си този мотор на пръв поглед какво ще кажете? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27042012.jpg
Прегледи:1
Размер:146.2 КБ
ID:5575725
            Последно редактирано от rdlegy; 31-03-14, 20:32.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
              Хора помогнете.Харесах си този мотор на пръв поглед какво ще кажете? [ATTACH=CONFIG]697420[/ATTACH]
              Имам същия DR (друга разцветка). Ако взимаш такъв мотор гледай задния амортисьор да е напълно здрав, защото не се продават резервни части за тях и не се ремонтират(по принцип), а нов струва много. Ако ти трябват някакви части по двигателя в България налични не се намират, само по поръчка.При необходимост частите се поръчват по каталога на DRZ 250. Цилиндъра е никасил!
              Като цяло здраво моторче. Върви прилично като гори между 4 – 6/ 100км. С добро окачването за черни пътища, но не става за по-хард каране със скокове, и т. н.
              Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Спрях се на него ходих до Карлово ама все пълна скрап, не стават за нищо

Коментар

Имам Ямаха ХТ 225 Serow. Ако те интересува ще го снимам.
                  0+

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                    Спрях се на него ходих до Карлово ама все пълна скрап, не стават за нищо

Еми събери още няколко хилядарки и ще вземеш нещо свястно и модерно. До 2000лв. както и да го гледаш все ще е “скрап”.
                    Life is good... on a dirt bike!

Коментар

От сероу не се интересувам. За 2000-2500 се намират, но просто нямах късмет. И нямам възможност да дам повече пари, ако имах нямаше да се занимавам с по-стари мотори, но все пак ще се радвам ако намеря нещо в добро състояние. Търпението се възнаграждава

Коментар

http://motori.cars.bg/m97950 Ето ти едно добро моторче за тези пари – Kawasaki Klr 250.
                        Ето ти и DR 250 - http://motori.cars.bg/m97368
                        http://motori.cars.bg/m89317 - А това най - добро от всички + това че е с стартер
                        http://motori.cars.bg/m98468
                        http://motori.cars.bg/m95003

Коментар

Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Преди няколко дена се сдобих с машинката и имам няколко въпроса:
                          1. Защо има два винтила на предната и задната гума?
                          2. Акумулатора трябва да е 12в и понеже няма такъв трябва да взема размерите и да потърся 12 в акумулатор без други специфични цирфри?
                          3. Мотора върви много добре, но като подам газ има някакво леко пукане понякога и съм забелязал, че при подаване на газ и пускане до достигането на ниските обороти мотора гасне. Според няколко човека карбуратора трябва да се изчисти, защото е оставян да стои доста време.
                          Като цяло съм изключително доволен от мотора. Най-интересното е че, не е каран много. На около 3-4 хил километра е като го взех със задна гума от магазина оригинална и верига и пинъони Чуството да имаш почти нов мотор е невероятно

Коментар

От: Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Ами дай снимки да го видим този почти нов мотор...
                            Yamaha Yz450F
                            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

От: Сузуки др-з 250 Въпроси и проблеми

Дай да я видим тая гума с 2 винтила.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X